Émulator PSP pangsaéna pikeun Android

Salah sahiji hits panggedéna dina sajarah video games nyaéta, tanpa diragukeun, PSP Sony (PlayStation Potable). Konsol pidéo ieu ngaraosan hirup anu panjang sareng sejahtera dina jangka masa tujuh taun, janten salah sahiji konsol gim portabel pangpanjangnas. Urang parantos ningal sababaraha minggu ka pengker Émulator PSX Android sareng ayeuna giliran generasi salajengna.

PSP Sony ngagaduhan seueur sareng seueur judul kanggo diputerNyatana, perusahaan parantos nyayogikeun sababaraha gim ti PlayStation ka PSP, sahingga pangguna tiasa ngaraosan éta dimana-mana. Ayeuna, salaku tambahan, anjeun ogé tiasa maénkeun kaulinan PSP dina smartphone Android atanapi tablet anjeun. Pangalamanna henteu persis sami tapi didieu anjeun angkat sababaraha émulator PSP pangsaéna pikeun Android. Upami anjeun resep konsol lami, tong sono Émulator NDS ti Nintendo anu tiasa anjeun pasang dina hapé.

awePSP

AwePSP nyaéta salah sahiji émulator PSP saderhana pikeun Android anu aya. Anjeun kedah ngamimitianana sareng pilih salah sahiji gim anu anjeun unduh sareng mimiti maénkeun. Sakumaha saderhana éta. Sapertos kalolobaan émulator konsol video, awePSP éta ogé ngagaduhan sababaraha masalah kinerja sareng kasaluyuan, sanaos ieu gumantung kana kaulinan khusus anu anjeun badé maénkeun.

Upami teu kitu, AwePSP nyaéta ngadukung fungsi dasar sareng fitur kumaha ngahemat kaayaan kaulinan anjeun, dukungan pikeun pengendali luar sareng seueur deui. Teu aya ragu yén éta mangrupikeun pilihan anu saé utamina cocog pikeun anu nuju kana émulator. Naon deui, ngadukung sababaraha format File kalebet .iso, .cso,. Nyalira, .ISO, .CSO, .ELF. disimpen dina kartu SD atanapi alat panyimpenan USB.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

PPSSPP

Jalma anu bener-bener ngarti émulator negeskeun éta PPSSPP jauh anu terbaik tina émulator PSP pikeun Android. Alesanna dasarna tilu, sanaos sadayana ieu bakal gumantung pisan kana kakuatan sareng kinerja terminal anjeun:

  • Nyaéta paling sederhana tina ngagunakeun
  • Éta anu nawiskeun anu langkung saé sareng langkung ageung compatibilidad kalayan kaulinan
  • Éta anu nawiskeun anu pangsaéna ngahasilkeun

Ogé, éta mangrupikeun émulator anu tiasa diunduh gratis; Leres éta ngandung iklan anu tiasa anjeun piceun ku kéngingkeun vérsi pro sakitar genep euro, harga anu henteu goréng pisan saur kualitasna.

Ogé urang moal hilap yén éta nawiskeun sering update, anu nyumbang kana kinerja anu saé. Éta saé pisan anu lami, AwePSP, dianggap ku seueur janten salinan PPSSPP anu henteu ngahontal tingkat ieu.

PPSSPP - émulator PSP
PPSSPP - émulator PSP
pamekar: Henrik Rydgard
harga: bebas
  • PPSSPP - Témbak émulator PSP
  • PPSSPP - Témbak émulator PSP
  • PPSSPP - Témbak émulator PSP

RetroArch

Salah sahiji émulator PSP anu sanés pikeun Android nyaéta RetroArch. Mampuh niron ratusan sareng ratusan kaulinan PlayStation Portable, RetroArch ngagunakeun sistem Libretro anu dasarna ngajalankeun plugins anu bertindak salaku émulator. Ku alatan éta, RetroArch sanggup digawé salaku émulator pikeun sistem gim naon waé, salami anjeun gaduh plugin anu diperyogikeun.

Operasi sareng kinerja na lumayan tiasa ditampi, sanaos kakuatan sareng kinerja terminal anjeun ogé bakal ngagaduhan pangaruh anu kuat. Sapertos émulator anu sanés, éta ogé ngagaduhan sababaraha masalah kasaluyuan gumantung kana kaulinan anu mana.

Kelemahan utamina nyaéta, henteu sapertos PPSSPP, nawiskeun a kurva diajar anu luar biasa kumargi sistem na cukup rumit kanggo dianggo. Sanaos kitu, éta mangrupikeun pilihan anu saé pisan anu tiasa dicobian sareng éta ogé lengkep bebas sareng sumber terbuka.

RetroArch
RetroArch
pamekar: Libretro
harga: bebas
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch

oxPSP

Pilihan séjén anu pikaresepeun dina pilihan ieu émulator PSP pangsaéna pikeun Android nyaéta oxPSP. Kalayan langkung ti sajuta unduhan sareng peunteun 4,1 ti 5 di Play Store, OxPSP nawiskeun a panganteur pangguna dirombak pikeun gampang digunakeun bari maturan fitur dasar pikeun sésana émulator sapertos nyimpen sareng ngamuat kamajuan kaulinan anjeun, ngadukung pikeun pengendali luar, maén online sareng tiasa maén seueur sareng seueur kaulinan.

Sacara umum éta nawiskeun a kinerja alus tur operasi Nanging, sapertos sésana, éta ogé ngandung masalah kasaluyuan anu tangtu sareng judul anu tangtu. Kumaha waé waé, éta mangrupikeun émulator anu tiasa diunduh dina a bébas pisan sareng angkat ka pantai akhir minggu ieu.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Toni Garcia Noguera cenahna

    Abdi resep ka EMULATOR, tapi kuring mangrupikeun kabiasaan di dunya ieu, kaulinan dimana anjeun tiasa kéngingkeun aranjeunna, hatur nuhun

  2.   Jose Suarez cenahna

    Naon tulisan nista. Hanjakalna, saha waé anu nyerat éta bodoh, sabab upami anjeunna parantos ngalakukeun sakedik panilitian, anjeunna bakal sadar yén KABEH émulator anu didaptarkeun na mangrupikeun klon PPSSPP, éta langkung inti tina RetroArch malah nyarios PPSSPP. Ieu anu kuring sebut tulisan tulisan sabab teu aya anu sanés nyerat.