Како да избришем све моје коментаре на Јутјубу

Иоутубе апликација

То је водећа платформа за стриминг упркос томе што има великог конкурента као што је Твитцх, мислимо на ИоуТубе. Овај Гугл портал одржава тип након што је видео како стримери радије раде своје емисије уживо на сервису који је покренуо Амазон пре неколико година.

ИоуТубе не само да вам омогућава да прегледате садржај, већ и да коментаришете и делите сваки од њих на нашим друштвеним мрежама. Право на заборав је основни део приватности, многи људи су одлучили да уклоне садржај под својим именом у претраживачима, али и са сајтова као што су видео портали.

У овом водичу ћемо објаснити како избрисати све коментаре на јутјубу, пошто је тренутно доступно неколико опција. ИоуТубе чува коментаре као и видео снимке, имајући им брз приступ на нашој контролној табли (на нашем профилу).

ИоуТубе
Повезани чланак:
Како имати и играти Иоутубе у позадини

Могу ли се све уклонити одједном?

иоутубе цомментс

Питање има одговор, у овом случају је прилично гласно и није на пола пута. Уклањање сваког од њих ће се извршити ручно, што ће бити помало гломазно, али се тиме побрините да нестане. Будите опрезни са увредљивим коментарима, ако се то догоди, један од модератора платформе би вас могао забранити.

ИоуТубе налози имају ограничења ако добијете забрану, али креатор канала је још један од оних који могу да раде разне ствари, било да умерено објављују коментар, обришу га или чак пријаве. Ако сте избрисали коментар, друга особа неће моћи да комуницира

Коментари такође добијају интеракције, ако вас заједница високо изгласа, зарадићете галоне, па покушајте да их не бришете ако су корисни. ИоуТубе је заједница коју чине креатори, који су они који постављају садржај, али то постаје важно и због људи који гледају садржај и коментаришу клипове.

Обришите коментаре тако што ћете приступити историји

избришите јутјуб коментаре

Најбољи начин за брисање ИоуТубе коментара је приступом историји, овде имате све са већом контролом, укључујући и оно што кажете на овој популарној платформи. Када приступите видећете сваки од коментара, који ће почети са последњим написаним, увек до првог послатог.

Уклањање сваког коментара са ове странице ће потрајати неко време, као и процес који је бржи него што мислите. Корисник је тај који на крају одлучује да ли да избрише један, два или све, али увек ћете имати опцију да елиминишете неколико да бисте наставили касније.

Да бисте уклонили коментаре из ИоуТубе историје, урадите следеће:

  • Прва ствар ће бити приступ историји ИоуТубе-а, да бисте то урадили кликните на овај линк да иде директно
  • Да бисте избрисали коментар, прво пронађите онај који желите да избришете
  • Десно са стране кликните на „Још“, на икони три хоризонталне тачке и изаберите „Избриши“
  • Потврдите да желите да га избришете и проверите да ли је избрисан, ако јесте, можете да избришете сваки од њих на исти начин

Сакривање канала

ит студио канал

Једини начин да уклоните видљиве коментаре са ИоуТубе-а скрива канал, иако садржај неће бити видљив никоме. Ово је квака, тако да постављене видео снимке нико неће пуштати, већ само ви, који сте креатор овог садржаја.

За сакривање је неопходно користити ИоуТубе Студио, овај алат је доступан за Андроид у Плаи продавници, али му се може приступити ако желите преко веб странице на студио.иоутубе.цом. Када уђете, имате контролну таблу, где ћете моћи да урадите све да персонализујете свој канал.

ИоуТубе Студио
ИоуТубе Студио
девелопер: Гоогле ЛЛЦ
Цена: бесплатно

Ако желите да сакријете ИоуТубе канал, Урадите следеће:

  • Покрените апликацију ИоуТубе студио или идите на страницу путем прегледача
  • На задњој левој страни додирните „Подешавања“
  • Сада изаберите „Канал“, а затим „Напредна подешавања“
  • У дну кликните на „Уклони садржај са ИоуТубе-а“, а затим изаберите „Сакриј мој садржај“

Једном када га сакријете, биће невидљив свима, укључујући и вас. ако покушате да му приступите са претходне адресе, која је обично под псеудонимом или именом канала. Сакривањем овог канала коментари ће потпуно нестати са свих канала на којима сте дали своје мишљење, тако да ће ваш налог бити привремено суспендован.

Скривање садржаја из саме апликације

ИоуТубе апликација

ИоуТубе додаје много функција, укључујући и могућност сакривања садржаја, за ово морате ићи директно на свој канал. Сакривањем свих ваших коментара они се неће видети, то је још једна формула од многих доступних, поклапа се са сакривањем канала, што је брза формула.

Сакривањем коментара нико их неће видети, а ако сте цитирани не можете видети оне од којих сте добили одговор. Сваки канал има ово подешавање, па ако одлучите да предузмете корак, морате да одете на подешавања канала и кликнете на тачку „Сакриј моје коментаре“ и изаберете све.

Сваки коментар је важан, иако је вредно напоменути да ако сте предузели овај корак То је због жеље за правом на приватност, приватност је фундаментална у свачијем животу, укључујући и ваш. Такође можете сакрити сваки од коментара, али ово је прилично заморно. Опција је доступна у ИоуТубе студију, апликацији/страници којој имамо приступ када се региструјемо на ИоуТубе-у, без обзира да ли имамо или не канал креиран на платформи.

Обриши коментаре других људи

Још једна од многих ствари је могућност да модерирате свој каналОво је неопходно ако желите да рачунате на оне који доприносе. ИоуТубе, као и друге апликације, ће вам омогућити да потпуно избришете, а не да уређујете, јер би то захтевало много посла ако имате тенденцију да примате много дневно.

Да бисте избрисали коментар са свог канала, када га примите, имате моћ модерирања, пре него што буде видљив било коме, имате могућност да буде објављен или избрисан. Апликација ће вас обавестити о поруци, одобрите или не оне за које на крају мислите да ће вредети за пратиоце и за вас.


Садржај чланка се придржава наших принципа уређивачка етика. Да бисте пријавили грешку, кликните овде.

Будите први који ће коментарисати

Оставите свој коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена.

*

*

  1. Одговоран за податке: Ацтуалидад Блог
  2. Сврха података: Контрола нежељене поште, управљање коментарима.
  3. Легитимација: Ваш пристанак
  4. Комуникација података: Подаци се неће преносити трећим лицима, осим по законској обавези.
  5. Похрана података: База података коју хостује Оццентус Нетворкс (ЕУ)
  6. Права: У било ком тренутку можете ограничити, опоравити и избрисати своје податке.