WhatsApp: ڪنهن کي تڪڙو ڪيئن بلاڪ ڪيو

جيڪڏهن توهان واٽس اپ تي ڪنهن کي بلاڪ ڪرڻ چاهيو ٿا ، توهان آساني سان اهو ٻن طريقن سان ڪري سگهو ٿا.

جڏهن اها صارفن جي تعداد ۾ ايندي آهي اها واٽس اپليڪيشن ڪافي وڏي هوندي آهي ۽ اها تفصيل بنيادي طور تي مسلسل اپڊيٽس ۽ حقيقت جي ڪري هوندي آهي انهي کي استعمال ڪرڻ تمام آسان آهي. ساڳي ئي وقت ۾ ، WhatsApp گهٽ استعمال ڪندڙ کي مايوس ڪري ٿو ۽ سختي سان ڪڏهن به خدمت جي بندش يا ٻين قسم جي مسئلن مان گذري ٿو.

تنهن هوندي ، WhatsApp ڪئين ڪم ڪرڻ جي طبيعت جي ڪري ، توهان وٽ مسئلو ٿي سگهي ٿو. خاص طور تي ، اجنبي صرف توهان جو فون نمبر گهربل آهي توهان کي وائسس تي توهان سان رابطو ڪرڻ جي قابل. اهو پسند نه آهي رسول، جتي هنن توهان کي پيغام موڪلڻ کان پهريان سڀ کان پهريان توهان جي دوستي بابت سوال ڪيو.

وڌيڪ ڇا آهي ، ڪيترائي ڪمپنيون استعمال ڪرڻ شروع ڪيون WhatsApp ماڻهن کي پروموشنل پيغام ، پيشڪش ۽ مختلف پروموشنل مهم سان گڏ دٻاءُ وجهڻ لاءِ.

ان سموري لاءِ ، هڪ تمام آسان حل آهي. توهان کي اهو سکڻو پوندو ته واٽس اپ تي ڪنهن کي ڪئين بلاڪ ڪيو وڃي اهو سڀ دٻاءُ دور ڪرڻ لاءِ جيڪو اهو پليٽ فارم تياري سگھي ٿو. ڪجھ منٽن ۾ ، توهان صرف پنهنجن دوستن ۽ گهر وارن سان پيغام وصول ڪندا جن سان توهان ڳالهائڻ لاءِ راضي آهيو.

WhatsApp تي ڪنهن کي بلاڪ ڪرڻ جو پهريون طريقو

ايپليڪيشن کولڻ کانپوءِ واٽس اپ تي ڪنهن کي بلاڪ ڪرڻ لاءِ ، ان شخص سان گفتگو لاءِ ڳوليو جنهن کي توهان بلاڪ ڪرڻ ۾ دلچسپي رکون ٿا. هڪ ٻيو امڪان اهو آهي ته ڪنهن فرد جي ڳولا ڪئي جيڪو توهان کي رابطي واري لسٽ ۾ نالو کڻي پريشان ڪري. هن جي نالي تي ڪلڪ ڪريو youڻ ته توهان گفتگو شروع ڪرڻ وارا آهيو ۽ اسڪرين جي چوٽي تي انهن جو نالو ٽيپ ڪريو.

اختيارن مينيو ۾ جيڪي ظاهر ٿيندا آھن ، ھيٺ وڃي وڃو ۽ بلاڪ اختيار تي ڪلڪ ڪريو. توهان هن فنڪشن کي فعال ڪرڻ بعد هڪ وارننگ وصول ڪندا ، جنهن جي لاءِ توهان کي پنهنجي رضامندي ضرور ڏيڻ گهرجي جيڪڏهن توهان نٿا چاهيو ته اهو ماڻهو توهان سان ٻيهر رابطو ڪري سگهي. ساڳيو بٽڻ بند ٿي ويندو آهي جيڪڏهن توهان اڳوڻي بند ٿيل شخص سان رابطو ٻيهر شروع ڪرڻ چاهيو.

ٻيو طريقو

جيڪڏهن توهان چاهيو ٿا جلدي ڪيترن ماڻهن کي بلاڪ يا غير محفوظ ڪيوهتي هڪ آسان حل آهي. مينيو ڏسڻ لاءِ پنھنجي پروفائل جي مٿين سا partي حصي تي ڪلڪ ڪريو ، ۽ پوءِ سيٽنگون> اڪائونٽ> رازداري.

رازداري جي آپشن ۾ توهان کي نالي واري ڪيٽيگري جي تلاش ڪرڻ گهرجي بند ٿيل رابطا، جتان توهان ڪيترائي صارف شامل يا ختم ڪري سگهو ٿا.


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: ايٽوئلائيڊ بلاگ
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.