گوگل ”نئين ايپليڪيشنز“ حصي جو نئون ڊزائن آزمائي ٿو.

پلي اسٽور

هميشه وانگر ، ان جي اپڊيٽس ۾ ڪا به وڏي اپڊيٽ لانچ ڪرڻ کان پهريان ، گوگل پنهنجو اندروني بيٽا ٽيسٽر ڏانهن هڪ اڳوڻو نسخو موڪلي ٿو ، متعارف ڪرائڻ جي لاءِ انهن نئين فيچرس ، ڊيزائنن ۾ تبديلي ، ممڪنه غلطين جي موجودگي يا ڪنهن ٻئي جي باري ۾ راءِ وٺڻ لاءِ. ۽ ھاڻ گوگل راند اسٽور جي لاءِ نئين تازه ڪاري جي جانچ ڪري رهيو آهي جيڪا ‘منهنجي ايپس’ واري حصي ۾ نئون ڊزائن آڻيندي.

نئين تازه ڪاري ، اڃا به جاچ واري مرحلي ۾ ، انٽرفيس ۾ سڌارن جي نمائندگي ڪري ٿي جيڪا حقيقت ۾ هن حصي جي استعمال ڪندڙن لاءِ استعمال ٿيل مناسب گوگل ايپ اسٽور ۾. جيئن اسين هيٺ ڏسن ​​ٿا ، جيتوڻيڪ ڪجهه خاص طور تي ڪجهه وڃائي ڇڏيندو ، اسان کي اهو وسارڻ نه گهرجي ته اهو اڃا تائين ڪو يقيني ورزن نه آهي ، ايتري تائين جو ان جي سرڪاري لانچ تائين ، اهو اڃا تائين ڪجھ خاص تبديليون آڻڻ جي قابل هوندو.

گوگل پلي اسٽور جي ”منهنجون ايپليڪيشنس“ حصي کي بهتر بڻائيندو

گوگل لاڳيتو لاڳت سان ڪم ڪرڻ جاري رکي ٿو انهي جي ڪري انهي سروسز ۽ ايپليڪيشنز کي بهتر بڻائڻ لاءِ جيڪي اينڊرائيڊ صارفين کي پيش ڪن ٿيون. انهي جو سٺو مثال هن جو اپ اسٽور ، گوگل پلي اسٽور آهي ، جيڪو تازو سالن ۾ وڏن تبديلين مان گذري چڪو آهي. بهرحال ، اهو عمل جاري رهيو ، ۽ هاڻي ڪمپني هڪ نئين تازه ڪاري تي ڌيان ڏئي رهي آهي جنهن جو مطلب ٿيندو «منهنجون درخواستون» حصي جي تجديد. انهي ۾ ، اسان نون ٽيبس کي ڏسندا ، استعمال ڪندڙن جي وڌ کان وڌ استعمال لاءِ ٺاهيل ، يا يوزر کي مختلف معيارن جي بنياد تي ترتيب ڏيڻ لاءِ ڏنل ايپليڪيشنز کي ظاهر ڪرڻ جا امڪان.

نوان ٽيب اڪثريت استعمال جي مطابق

انهن تصويرن جي مهرباني جيڪي توهان هيٺ ڏسي سگهو ٿا ۽ جيڪي ويب سائيٽ طرفان حاصل ڪيون ويون آهن Android پوليس، اسان اهو چيڪ ڪري سگهون ٿا موجوده موجوده ڊيزائن جي حوالي سان پهرين اهم تبديلي ٽيب ڏانهن اشارو آهي. جيڪڏهن توهان پنهنجي موجوده فون تي Play اسٽور تي نظر وجهندا ، توهان ڏسندا ته اهي حصا "انسٽال ٿيل ،" "سڀ" ، ۽ "بيٽا" ليبل ٿيل آهن. ان جي خلاف ، اينڊروڊ پوليس کي مهيا ڪيل اسڪرين شاٽ ”اپڊيٽ“ ، ”انسٽال ٿيل“ ۽ ”لائبريري“. '

اپڊيٽ کي پنهنجي ٽيب ڏانهن منتقل ڪرڻ جو اختيار ڏا makesو سمجهندو آهي ڇاڪاڻ ته سچ اهو آهي ته اڪثر صارف صرف گوگل پلے اسٽور جي ”ميپلائيزز“ سيڪشن ڏانهن ويندا آهن جي جاچ ڪرڻ لاءِ ته جيڪڏهن اپليڪيشن ۾ ڪنهن انسٽال لاءِ اپڊيٽ موجود آهي ته ڏسو. توهان جو اسمارٽ فون. البت ، ڪجهه ”بيٽا“ واري ٽيب کي ياد ڪندو.

چونڊيو ته جيئن ائپس ”منهنجي ايپس“ ۾ ڏيکاريل آهن

ٽيبز جي هن سڌاري سان گڏ ، ممڪن طور تي تازه ڪاري به هڪ نئين خاصيت شامل هوندي جيڪا صارف کي اجازت ڏيندو "انسٽال ٿيل" ٽيب ۾ ڏيکاريل ايپليڪيشنن کي ترتيب ڏيڻ جي قابليت مختلف معيار تحت منهنجي درخواستن جي اندر.

جئين اينڊرائيڊ پوليس کان ٻڌايو ويو آهي ، هڪ ڀيرو هي اپ ڊيٽ ٽرمينلز تائين پهچي ويندو ، صارف به ٿي سگهندا اهي ايپس ترتيب ڏيو جيڪي اڳ ۾ ئي ائنڊرائيڊ ڊوائيسز تي الفابيٽ ۾ ترتيب سان ترتيب ڏنل آهن ، سائيز سان ، آخري اپڊيٽ جي وقت کان ۽ آخرڪار ، اهو پڻ جنهن وقت اهي استعمال ڪيا ويا آهن.

خاص طور تي دلچسپ آهي آخري ترتيب مطابق ترتيب وارو اختيار جيڪو انهن کي استعمال ڪيو ويو آهي ڇاڪاڻ ته اها اسان کي اهي ايپس ڏسڻ جي اجازت ڏئي ٿي جيڪي ڪافي وقت کان استعمال نه ٿي رهيون آهن ۽ ڊيوائس مان انهن جي ممڪن ختم ڪرڻ جو اندازو لڳايو وڃي ٿو ، جنهن مان اسان ڪڏهن ڪڏهن به واقف نه آهيون. آخري وقت کان معلومات ان کي استعمال ڪئي وئي آھي ھر ايپليڪيشن جي نالي ھيٺ ڏسڻ ۾ اچي ٿي.

هڪ ٻي بصري تبديلي اها به ٿيندي ، ايپ جي نالي هيٺ ، اپ ڊيٽ جي تاريخ ۽ مڪمل فائل جو اندازو لڳائي ويندي. جيڪڏهن توهان موبائل ڊيٽا نيٽورڪ ذريعي تازه ڪاري ڪريو ته توهان ڪيترو ڊيٽا استعمال ڪندا ته knowاڻڻ لاءِ بعد ۾ تمام فائديمند ٿي سگهي ٿي. ۽ انسٽال جي ٽيب ۾ ايپ جي مڪمل سائيز هجڻ پڻ مفيد ثابت ٿي سگهي ٿو جيڪڏهن توهان ڪڏهن به ايپس کي ڪ removeڻ جي ضرورت آهي ڇو ته توهان کي مفت اسٽوريج جي جڳهه جي ضرورت آهي.

آخرڪار، گوگل انسٽال ٿيل فهرست ۾ هر ايپليڪيشن جي اڳيان هڪ 'اوپن' بٽڻ شامل ڪيو آهي، جيڪو توهان کي سڌو ايپليڪيشن تي وڃڻ جي اجازت ڏئي ٿو.


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

هڪ رايو ، توهان ڇڏيو

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: ايٽوئلائيڊ بلاگ
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.