فيسبوڪ ۾ پنهنجا وائسس کاتي جي معلومات شيئر ڪرڻ کي ڪيئن روڪيو

WhatsApp

ڪالهه واٽس اپ هڪ ار ورتو جيڪو خطرناڪ ٿي سگهي ٿو، ڇو ته ڪيترائي صارف آھن جيڪي پنھنجو فون نمبر نٿا چاھين تجارتي مقصدن لاءِ استعمال ڪيو وڃي. هي رازداري يا ڪنهن شيءَ تي حملو نه آهي ، پر اسان اڳ ۾ ئي knowاڻون ٿا ته فيس بڪ انهن کي ڪئين معلومات سان آڻيندي ، تنهن ڪري دروازو ٿورو کوليو ، مستقبل ۾ شايد اهو هميشه اهو ئي هجي.

فيس بڪ ۽ واٽس اپ جو خيال آهي ته ڪمپنيون توهان سان سڌو پيغام رسائي ايپ ذريعي رابطو ڪري سگهن ٿيون. ان جي باوجود ، اسين اهو در بند ڪري سگھون ٿا جيڪڏهن اسان گھڻي آسان طريقي سان ۽ پوءِ وضاحت ڪرڻ جو قدم ڪجھ مرحلن ۾. اتي تمام تڪڙو آھي ۽ اھو آھي جڏھن توھان پھريون ڀيرو WhatsApp پاليسي ۾ تبديلي پڙھيو ، اسڪرول ڪريو ، وڌيڪ دٻايو ۽ توھان پنھنجي ڊيٽا کي حصيداري ڪرڻ جو اختيار ختم ڪري سگھو.

فيسبوڪ تي پنهنجا وپٽ اپ ڊيٽا شيئر ڪرڻ کي ڪيئن روڪيو

هي ٻيو طريقو اهو آهي جيڪو توهان ڪنهن به وقت آپشن کي چالو يا غير فعال ڪرڻ لاءِ استعمال ڪري سگهو ٿا پنهنجي کاتي جي تفصيل حصيداري ڪريو فيسبوڪ سان. تنهن ڪري جيڪڏهن توهان انهي اسڪرين کي نظرانداز ڪيو جيڪا واٽس اپ ۾ تازين تبديلين بابت صارف کي خبردار ڪري ٿي ، اهي هيٺيان قدم آهن.

  • ڏانھن وڃو جوڙ
  • ڪلڪ ڪريو اڪائونٽ
  • هتي توهان هڪ چيڪ باڪس اڳيان ڏسندا ”اڪائونٽ جي معلومات شيئر ڪريو“

کاتي جي معلومات

  • هن بڪس کي چيڪ ڪريو WhatsApp ۽ Facebook طرفان لاڳو ڪيل نئين هدايتن کان ٻاهر ٿيڻ

جڏهن کان اسان ويٺا آهيون اها WhatsApp پوري طرح سان کيڏي رهي آهي هڪ نئين ميسيج ايپ حاصل ڪرڻ بابت Allo نالي، گوگل کان ، جيڪا فون نمبر سان ڳن willيل هوندي ۽ جهنگ جي باهه وانگر couldهلجي سگهي ٿي ، جيئن پوکيومون گو يا گوگل فوٽوز سان ٿي چڪو آهي.

جيڪڏهن اسان هڪ فيس بڪ کي منهن ڏئي رهيا هئاسين جيڪا هميشه انتهائي واضح رهي آهي ، يقينا اهو اسان اھڙي گھٻرائڻ نه ڏينداسينپر هو ڪڏهن ڪڏهن ڪجھ اعمال انجام ڏيڻ لاءِ پاڇن مان گذري چڪو آهي ، تنهن ڪري اسان محتاط رهون ٿا.

[تازو ڪيو ويو آهي] اختيار کي غير فعال ڪرڻ سان توهان وٽ ان کي ٻيهر چالو ڪرڻ جو ڪو طريقو ناهي. اسان نه ٿا whyاڻون ، پر ان کي وڌيڪ ٻڌايل حقيقت آهي اسان وٽ وائسس کي اطلاع ڏيڻ لاءِ 30 ڏينهن جو وقت آهي ته اسان نٿا چاهيون ته اسان جي معلومات کي شيئر ڪيو وڃي.


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

2 تبصرا ، پنھنجو ڇڏ

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: ايٽوئلائيڊ بلاگ
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.

  1.   جوس اينجل فانو چيو

    توھان ٻئي صورت ۾ ھڪڙي طرفي سان تبصرو ڪيو آھي ، اھو ، رد ڪرڻ. ۽ ان کي غير فعال ڪرڻ کانپوءِ ان کي ڪيئن فعال ڪجي؟ يا اهو هاڻي نه رهي سگهي ٿو؟

    1.    منويل راميريز چيو

      مان ان کي چالو ڪرڻ جو طريقو ڳولي نه سگهيس. هي هڪ آپشن آهي جيڪو فيسبڪ کي معلومات جي حصيداري کان واٽس اپ کان بچائڻ لاءِ اسان وٽ 30 ڏينهن لاءِ 30 ڏينهن آهن. جيڪڏهن اهو اتي ٻيهر چالو ڪرڻ يا غير فعال ڪرڻ لاءِ موجود هوندو ، مون کي هن وقت خبر ناهي.
      آئون داخلا کي تازه ڪاري ڪندس ، مهرباني لاءِ تبصري لاءِ!