ٽيليگرام تي پاڻمرادو وڊيوز جي وڊيو پيڪ بڪ ڪئين بند ڪرڻ

تار

ڪجھ هفتا اڳ ئي تازو ٽيليگرام اپڊيٽ شروع ڪيو ويو ، مختلف ناولن سان. تبديلين مان ھڪڙي ھڪڙي ۾ آيو آھي ايپ ۾ وڊيوز جو پاڻمرادو پلے بیک آهي. تنهن ڪري جيڪڏهن ڪو ماڻهو توهان کي ايپليڪيشن ۾ وڊيو موڪلي ٿو ، اهو وڊيو چيٽ ۾ پاڻمرادو هلڻ شروع ٿئي ٿو. جيتوڻيڪ اهڙا صارف جيڪي هن فيچر نٿا چاهين ، اهي آساني سان ان کي بند ڪري سگھن ٿا.

تنهن ڪري ، ان سلسلي ۾ پيروي ڪرڻ جا طريقا هيٺ ڏجن ٿا. انهن صارفن لاءِ جيڪي هن وڊيو آٽوپلو استعمال ڪرڻ نٿا چاهيو توهان جي ٽيليگرام اڪائونٽ ۾. اسان کي ان کي حاصل ڪرڻ لاءِ ڇا ڪرڻو آهي؟

پهرين شي اسان کي ڪرڻو آهي ٽيليگرام سيٽنگ کوليو. ائين ڪرڻ لاءِ ، اسڪرين جي مٿين کاٻي حصي ۾ ٽن افقي پٽي تي ڪلڪ ڪريو. پوء هڪ طرف وارو مينيو مختلف اختيارن سان کليل هوندو. هن مينيو ۾ هڪ آپشن سيٽنگون آهي ، جن تي اسان کي دٻائڻو آهي.

ٽيليگرام وڊيو پلے بیک

جڏهن اسان ايپ سيٽنگون اندر هوندا آهيون ، اسان کي ڊيٽا ۽ اسٽوريج سيڪشن ڏانهن وڃڻو پوندو. هن مخصوص حصي اندر اختيارن کي وري کوليو ويندو. توھان اھو ڏسڻ وارا آھيو ته ھڪڙي حصي ھڪڙي آھي جنھن کي ملٽي ميڊيا آٽو راند سڏيو ويندو آھي ، انھن مان ھڪڙو ٽيون.

ان ۾ ٻه اختيار آهن ، انهن مان هڪ GIF ۽ ٻيو وڊيو آهي. انهن جي اڳيان هڪ سوئچ آهي، جيڪو عام طور تي هلندو اچي ٿو. تنهن ڪري جيڪڏهن اسان ٽيليگرام اهي وڊيوز پاڻمرادو نه کيڏڻ چاهيون ، اسان کي صرف سوئچ بند ڪرڻ جي ضرورت آهي. توهان کي صرف اهو ڪم ڪرڻو آهي.

انهن مرحلن سان اسان وٽ آهي ٽيليگرام تي وڊيوز جي آٽوپاپل کي غير فعال ڪيو. هڪ شي جيڪا يقيني طور تي ڪيترن ئي استعمال ڪندڙن لاءِ آرامده آهي ، انهي کان علاوه ، هن طريقي سان اينڊرائڊ ۾ ايپليڪيشن جي ڊيٽا جي استعمال کي گهٽائڻ جي قابل آهي. اهو هڪ سادو عمل آهي ، جئين توهان ڏٺو آهي. جيڪڏهن توهان ڪنهن به وقت تبديل ڪرڻ چاهيو ٿا ، اهو ممڪن ئي قدمن تي عمل ڪرڻ ممڪن آهي.


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: ايٽوئلائيڊ بلاگ
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.