جيڪو توهان چاهيو ان سان پنهنجي فوٽو فوٽوز شيئر ڪريو

گوگل فوٽوز في الحال گلن جي انتظام لاءِ هڪ تمام مڪمل ايپليڪيشن آهي ، جيڪا اسان ا can ڳولي سگهون ٿا. تقريبن يقينا توهان کي انهي کي ڊائونلوڊ اسٽور تان ڊائون لوڊ ڪرڻ جي ضرورت نه آهي ڇاڪاڻ ته اها عام طور تي اسان جي ڊيوائسز تي اڳ ۾ ئي انسٽال ٿيل هوندي آهي. اها ايپس مان هڪ آهي جيڪا گوگل پنهنجي اسٽارٽر ايپليڪيشن پيڪيج ۾ شامل آهي.

جيڪڏهن توهان اڃا ان کي استعمال نٿا ڪيو ، ا، اسين توهان کي ڏيڻ وارا آهيون توهان جي گيلريز کي منظم ڪرڻ لاءِ هڪ ئي سبب گوگل فوٽوز کي پنهنجي هيڊر واري درخواست ۾ toيرائڻ جي لاءِ آهي. Androidsis تي اسان هميشه معيار جي ايپليڪيشنن تي شرط رکون ٿا جيڪي اسان جي لاءِ شيون آسان ڪرڻ جي خدمت ڪن ٿيون. ۽ هي ايپليڪيشن ، جيڪا هڪ “وڌيڪ” پيدا ڪئي وئي ، اسان جي ڪيترن ئي سببن جي لاءِ مددگار ٿي سگهي ٿي.

ساٿي جوڙي جوڙي شامل ڪريو ۽ جيڪو توهان چاهيو ٿا شيئر ڪريو

گوگل فوٽوز ، ڪيترن ئي امڪانن مان ، اسان کي ڏا veryو ڪارائتو پيش ڪندو آهي. اسان چونڊيل ماڻهو سان پنهنجون سڀئي تصويرون شيئر ڪري سگهون ٿا. يا هڪ مخصوص فولڊر اڳ ۾ چونڊيو ويو آهي ، خاص تاريخن جون تصويرون. اسان کي صرف اهو چونڊڻ گهرجي ته اسان ڇا شيئر ڪرڻ چاهيون ٿا. ۽ تون آهين شئر ڪيو ويندو جئين اسان هلون ٿا ساڳئي بيڪ اپ ڪاپيون ٺاهڻ.

ساٿي کاتي وارو اڪائونٽ شامل ڪريو اهو تمام سادو آهي ۽ توهان هڪ لمحي ۾ به ڪري سگهندا. هن کي ڪرڻ لاءِ ، پهرين شي اسان کي ڪرڻي آهي گوگل فوٽوز ايپليڪيشن تائين رسائي اسان جي ڊوائيس تي. هڪ دفعو اسان صحيح طور تي "لاگ ان" ٿيل آهيون گوگل کاتي سان ، اسان هيٺيون ڪم ڪنداسين:

  • اوپن مينيو کاٻي پاسي واري پاسي کان
  • اسان چونڊيو ٿا «ساٿي کاتي شامل ڪريو» ۽ ڪلڪ ڪريو ”شروع ڪر“
  • اسان کي گهرجي اي ميل ايڊريس داخل ڪيو (لازمي گوگل کان) جن سان اسان پنهنجي لائبريري شيئر ڪرڻ چاهيون ٿا
  • پوء توھان کي ڪرڻو پوندو تصويرون يا فولڊر چونڊيو جيڪي اسان شيئر ڪرڻ چاهيون ٿا ملندڙ اڪائونٽ سان
  • چونڊيل هڪ ڀيرو اسان کي ڏور ڪندا آهيون ”اڳيون“
  • اسان ختم ڪرڻ لاءِ ”دعوت موڪليو“

جڏهن حصيداري ڪرڻ لاءِ تصويرون يا فولڊر چونڊيندا آهن ، گوگل فوٽو اسان کي ڪيترائي اختيار پيش ڪندو آهي. مثال طور ، جيڪڏهن اسان صرف هڪ مخصوص فرد جون ڏنل تصويرون شيئر ڪرڻ چاهيون ٿا ، اسان اختيار چونڊي سگهون ٿا "منهن جي گروهن جي چڪاس ڪريو". ۽ هتان کان ماڻهو يا ماڻهو چونڊون جيڪو اسان چاهيون ٿا. اسان پڻ اختيار ڳوليندا آهيون "تاريخ جي حساب سان فلٽر ڪريو" ”کان“ يا ”کان“ حصيداري ڪرڻ لاءِ جيڪو اسان چونڊون ٿا.

گوگل فوٽو

تاريخ جي لحاظ سان شيئر ڪريو يا چهرو فلٽر استعمال ڪرڻ سان

جيڪڏهن اسان پنهنجو فوٽو لائبريري شيئر ڪرڻ جو فيصلو ڪيو آهي ، اتي اڃا هڪ قدم آهي جيڪو دعوت وٺندڙ کي کنيو وڃي. تان ته جيڪڏهن انهن اسان کي گڏيل شرڪت طور چونڊيو آهي ۽ اسان قبول ڪرڻ چاهيون ٿا اسان کي هيٺيان قدم کڻڻ گهرجن.

  • خواهش گوگل فوٽوز ايپليڪيشن اسان کوليو مينيو کاٻي پاسي واري پاسي کان
  • اسان چونڊينداسين "ساٿي جي نالي کان دعوت"
  • اسان ڇون ٿا "قبول ڪرڻ"
  • اھو ڪيو ، اسان وٽ آھي اسان جي لائبريري شيئر ڪرڻ جو اختيار ساٿي سان

هڪ دفعو اهي ترتيبون ورتيون ويون آهن ، اسان اڳ ۾ ئي پنهنجي گيلري يا چونڊيل فولڊر کي جنهن سان به اسان چونڊيو آهي شيئر ڪري رهيا آهيون. هن پل کان ، جڏهن اسان پنهنجن گوگل فوٽوز ايپليڪيشن تائين رسائي حاصل ڪندا سين ته اسان پنهنجون تصويرون ۽ انهن جي ساٿي کي ڏسي سگهنداسين. مينيو تي ٽيپ ڪندي اسان لائبريري کي چونڊي سگھون ٿا جنهن کي اسين کولڻ چاهيون ٿا.

قبول ڪرڻ جي وقت تي ، جيئن اسان اشارو ڪيو آهي ، اسان پنهنجي لائبريري شيئر ڪري سگهون ٿا، يا چونڊيل فولڊر انهي شخص سان جيڪو اسان سان ساٿي جي طور تي دعوت ڏئي ٿو. پر اهو ڪجھ اختياري آهي. اهو آهي ، اهو لازمي ناهي ته اسين ٻين لائبريرن تائين رسائي حاصل ڪرڻ لاءِ اسان جي لائبريري حصيداري ڪريون جيڪو اڳي اسان کي دعوت ڏئي چڪو هو

اهي آپريشن، اسان جي لائبريري حصيداري ڪرڻ ، يا تعاون ڪندڙ کي تسليم ڪرڻ رد ڪري سگھجي ٿو آساني سان. اسان کي صرف آپي چونڊ ڪرڻي پوندي ”پنهنجي لائبريري ورهائڻ بند ڪريو.يا «سهڪاريندڙ کي هٽائي ڇڏيو». ان ڪري اسان جي لائبريري وري نجي هوندي. ۽ اسان جي گوگل اڪائونٽ جي فوٽو گيلري ۾ اسان جي اڳئين اجازت کان بغير ڪنهن کي به رسائي ڪونه هوندي.

توهان گوگل فوٽوز جي هن ڪارڪردگي بابت ڇا سوچيو ٿا؟ آھي دوستن ۽ ڪٽنب سان هڪ مخصوص تصويري البم ورهائڻ جو هڪ تيز ۽ پاڻمرادو طريقو. اهو اسان کي مدد ڪري سگهي ٿو ڪنهن شخص کي ڪنهن تاريخ جي تيز ترين طريقي سان تصويرون ۾ منتقل ڪرڻ. يا ڏانھن پنهنجي ساٿي سان هڪ البم ٺاهيو ۽ ٻنهي جا ٻئي فوٽو آهن. هن ايپليڪشن جي حق ۾ هڪ وڌيڪ نڪتو جيڪو گوگل اسان لاءِ دستياب ڪري ٿو. اڃا انهي کي استعمال نه ڪيو ويو آهي؟ توهان لاءِ ڇا انتظار آهي؟

جيڪڏهن ٻئي شخص وٽ Android فون نه هجي ، انهن کي ياد ڏيارجو اهي هميشه ڪري سگهن ٿا ڊائون لوڊ ڪريو گوگل فوٽوز پي سي.

گوگل فوٽو
گوگل فوٽو
ڊولپر: Google LLC
قيمت: واندو

مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: ايٽوئلائيڊ بلاگ
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.