توهان جي Instagram ڪهاڻين کي شيئر ڪرڻ کان ڪئين روڪيو وڃي

Instagram

سماجي نيٽورڪ ا today به ڪيترن ئي ماڻهن جي زندگي ۾ هڪ اهم عنصر آهن ، جتان اهي اڃا تائين پنهنجي زندگي جي ڪجهه لمحن کي شيئر ڪرڻ لاءِ استعمال ڪيا ويندا آهن. انسٽاگرام گذريل ٻن سالن ۾ وڏي ترقي ڪئي آهي ، انهي کي آسان بڻائڻ لاءِ صارفن جي پسنديده هجڻ جي ڪري.

انسٽاگرام تي گهڻيون ڪهاڻيون شيئر ڪرڻ بهتر آهي حد بندي ڪرڻ جيڪڏهن توهان چاهيو ٿا ته اهي رابطا نيٽورڪ سان شيئر نه ٿيڻ گهرجن ، بشمول توهان جي پوئلڳن کان ٻاهر ٻيا رابطا ڏسڻ ۾ نه اچن. اها سڀني ڪهاڻين ۾ محدود آهي جيڪا توهان اپلوڊ ڪريو ٿا ، ڪڏهن ڪڏهن اهو دلچسپ ٿي سگهي ٿو ته ڪجهه نه.

انهي سان تحريرن جي دائري جو اثر نه پوندو، اهو هڪ اختيار آهي ته پنهنجيون ڪهاڻيون هڪ جاءِ کان ٻئي جڳهه تائين جلن ڪرڻ نه چاهيندا آهن انهن جو استعمال ڪرڻ جي knowingاڻ کانسواءِ. بهترين ڳالهه اها آهي ته ڪهاڻيون ۾ شيئر ٿيندڙ هر تصوير خاص آهي ، ڪجهه آهي جنهن تي تمام مشهور اثر وٺندڙن جو خيال رکيو وڃي ٿو.

توهان جي Instagram ڪهاڻين کي شيئر ڪرڻ کان ڪئين روڪيو وڃي

آئي جي پرائيويسي

جيڪڏھن توھان انھن کي پنھنجي انسٽاگرم ڪهاڻيون شيئر ڪرڻ کان روڪڻ چاھيو ٿا ، اھو بھترين آھي ان کي بلاڪ ڪرڻ هر ڪو ، چاهي اهي گهر وارا ، دوست ۽ هجن جيڪي توهان جي پيروي ڪن. تصويرون ۽ تصويرون ڪهاڻيون ۽ تصويرون اهم لوڊ ڪري سگهجن ٿيون جيڪڏهن توهان انهن سان رابطن جي نيٽورڪ سان ڳالهه ٻولهه ڪرڻ چاهيو ٿا.

انهن کي پنهنجي Instagram ڪهاڻيون شيئر ڪرڻ کان روڪڻ لاءِ توهان کي ھيٺ ڪرڻ گھرجي.

  • پهرين ۽ ضروري شي انٽامام جي ايپليڪيشن کي کولڻ آهي توهان جي Android ڊوائيس تي
  • ايپليڪيشن اندر ڪلڪ ڪريو پنهنجي انسٽاگرام پروفائل تي ، اهو هيٺئين سا cornerي ڪنڊ ۾ آهي ، خاص طور تي آخري
  • اختيارن ۾ هڪ ڀيرو ڪلڪ ڪريو ٽي افقي پٽي تي
  • جڏهن مختلف آپشن ظاهر ڪيا ويندا ته ”ڪنفيگريشن“ کي ڳوليو جيڪو تري ۾ هوندو
  • سيٽنگن ۾ ”رازداري“ ڳوليو ۽ ”تاريخ“ ڏانهن وڃو
  • اڳ ۾ ئي ”تاريخ“ اندر آھي جتي اھو چوي ٿو ”ڪهاڻيون کي ٻيهر شيئر ڪرڻ جي اجازت ڏيو“ اختيار کي غير فعال ڪريو ته جيئن ڪو به توهان جي تصويرن ۽ ويڊيوز کي ڪنهن به وقت شيئر نه ڪري سگهي ، ھاڻي پوئين تير تي ڪلڪ ڪريو ته جيئن تبديليون ظاهر ٿين

هن غير فعال سان توهان جون ڪهاڻيون صرف ڏسي سگهجن ٿيون پر ڪڏهن به شيئر نه ڪيو پيو وڃي ، جيڪڏهن توهان انهن کي ٻيهر فعال ڪرڻ چاهيو ٿا ته توهان کي انهن ساڳين قدمن جي پيروي ڪرڻ گهرجي. اختيار کي چالو ڪيو “ڪهاڻيون ۾ ٻيهر شيئر ڪرڻ جي اجازت”. اهو رازداري کي بهتر بڻائڻ جي خدمت ڪندو آهي ، خاص طور تي جڏهن اهو توهان جي رابطن کي ظاهر ٿئي.

انسٽاگرام اهم فيچرس ۾ شامل ڪري رهيو آهي رازداري جي مسئلي کي بهتر بڻائڻ ، خاص طور تي جڏهن اسان جي مشهور ڪهاڻين ذريعي اسان جي تصويرون ۽ وڊيوز شيئر ڪرڻ. اهو ڪيترن ئي شين مان هڪ آهي ، جيڪو مڪمل ٿي سگهي ٿو ، مثال طور توهان جي من پسند اڪائونٽن مان نوٽيفڪيشن حاصل ڪريو, پاڻمرادو جواب ترتيب ڏيو y خاموش اطلاعن.


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: ايٽوئلائيڊ بلاگ
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.