اسان انسٽاگرام تي اڻ usersاڻايل صارفين جون تصويرون ڇو ڏٺا؟

انسٽاگرم صارفين کي پوسٽن تي تبصرا فلٽر ڪرڻ جي اجازت ڏيندو

جيڪڏهن توهان هن وقت جي هڪ مشهور ترين سماجي نيٽورڪ جو صارف آهيو ، ضرور توهان محسوس ڪيو آهي. نسبتا مختصر وقت لاءِ اسان جي انسٽاگرام ٽائم لائنز ”جارحيت“ ڪئي پئي وڃي انهن جي پوسٽن ذريعي جيڪي اسان پيروي نٿا ڪريون. ۽ اهو اسان جي ترتيب ۾ ٿيل تبديلين جي ڪري ناهي ، اهو انٽامام خود جي غلطي آهي.

بظاهر ، عذر سان يا استعمال ڪندڙن کي وڏيون مرضي ڏيڻ جي مقصد سان جيڪي شايد اسان سان ڪجهه مشترڪ آهن. انسٽاگرم الگورٿم ۾ ترميم ڪئي وئي ته جيئن اسان جي کاتي ۾ اسان ماڻهن جي فوٽو بي ترتيب ڏسون جن تي اسان عمل نٿا ڪريونs.

انٽامام ٻيهر تبديل ڪيو ويو آهي ، بهتر يا خراب لاءِ؟

ڪيترائي صارف آھن جيڪي انسٽاگرام ايپليڪيشن ۾ ھن تبديلي کان پوءِ پنھنجي عدم اطمينان ڏيکاريا آھن. گهڻيون آساني سان تجويز ڪيل پوسٽون ڏسڻ جي اجازت نه ڏين ٿيون. ۽ اسان جي اڪائونٽ ۾ ماڻهن جي اشاعت ۽ اشاعت ڪرڻ جن کي اسان پيروي ڪرڻ لاءِ نه چونڊيو آهي پسند نه ڪيو آهي.

زڪربرگ جي ملڪيت واري سوشل نيٽ ورڪ جا ذميوار وڌيڪ ۽ وڌيڪ فعاليتن سان هن ايپليڪيشن تي عمل ڪري رهيا آهن. جيئن اسان ويڊيوز لاءِ تازو سروي يا سپر زوم اثرات سان ڏٺو آهي. ان ڪري ، جي عنوان هيٺ "توهان لاءِ تجويز ڪيل" اسين اشاعتون ڏسندا آهيون جنهن کي اسان پسند پيا ڪريون.

رسمي طور ، سوشل نيٽ ورڪ طرفان تجويز ڪيل اشاعت خود آهن انهن پوسٽن جي بنياد تي اسين پسند ڪندا آهيون اسان جن تي عمل ڪندا آهيون. ۽ انهن ذوقن جي بنياد تي ، مشهور الگورٿم تصويرون يا اشاعتون ڳولي ٿو جيڪي اسان جي لاءِ دلچسپ ٿي سگهن ٿيون. ان ڪري ، انهن جي مطابق ، اهو حاصل ڪيو وڃي ٿو انسٽاگرام نئين پروفائيل تي ملڻ لاءِ پڻ ڪم ڪري ٿو جيڪو اسان جي ذوق مطابق هو.

انٽامام لوگو

ڇا مان ”سفارشون تنهنجي“ تحريرن کي غير فعال ڪري سگهان ٿو؟

خوش قسمت ، ها. انسٽاگر اها تجويز ڪيل پوسٽس کي ظاهر ڪرڻ لاءِ اسان جي اڪائونٽ سيٽنگز “اسان جي اجازت کانسواءِ” تبديل ڪري ڇڏيون آهن. پر ساڳي طرح ، اهو اسان کي امڪان ڏيندو آهي هن آپشن کي معطل ٿيڻ لاءِ ۽ پوئين سيٽنگن ڏانهن واپس وڃو. صرف ان لاءِ توھان کي ھيٺ ڏنل تبديليون ڪرڻ گھرجي.

  • جڏهن ته انهن سفارش ڪيل اشاعتن مان هڪ اسان جي فيڊ ۾ ظاهر ٿئي ٿي اسان کي لازمي طور تي ٽن نقشن تي ڪلڪ ڪرڻ گهرجي (...) جيڪي هن جي مٿين سا cornerي ڪنڊ ۾ ظاهر ٿيون.
  • اسان وٽ آهي چونڊو «لڪايو".

هن ڪيو ، اسان صارف جي ڳجھي مشهوري کاتي ۾ ڏسڻ بند ڪري ڇڏينداسين«. هينئر تائين سڀني سفارش ٿيل تحريرن کي لڪائڻ جو ڪو اختيار ناهي. پر ممڪن به ، ۽ حاصل ڪيل تنقيد جي ڪري ، اسان جلد ئي اهو اختيار ڏسي سگهون ٿا. تنهن هوندي به ، اتي آهن جن کي خراب خيال نظر نه ايندو آهي ته سماجي نيٽورڪ اسان کي پاڻ تي اڪائونٽ ڏيندو آهي اھو اسان لاءِ دلچسپي وٺي سگھي ٿو. توهان هن نئين انسٽاگرام موڊ بابت ڇا سوچيو آهي؟


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: ايٽوئلائيڊ بلاگ
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.