په ګوګل حساب کې د خپل فعالیت تاریخ په اتوماتيک ډول حذف کولو څرنګوالی

ګوګل ګ .ون

د می په پیل کې ، ګوګل د خورا مهم محرمیت بدلونونو لړۍ اعالن کړه ، چې موږ دمخه تاسو ته وویل. یو له هغه څخه امکان شتون لري د خپل فعالیت تاریخ په اتوماتيک ډول ړنګ کړئ ستاسو له حساب څخه یو څه چې وخت په وخت پیښ کیدی شي. مګر د دې کار کولو لپاره ، موږ باید لومړی دا اختیارونه تنظیم کړو. ښه خبر دا دی چې دا کول خورا اسانه دي.

پدې لار کې ، موږ کولی شو هغه وخت غوره کړو چې موږ وغواړو زموږ د فعالیت په تاریخ کې معلومات حذف شوي دي. موږ دا مستقیم زموږ د ګوګل حساب څخه کوو. د دې کولو لپاره ، تاسو باید په تلیفون یا کمپیوټر کې ځینې مرحلې تعقیب کړئ ، مګر دا خورا ساده دي. موږ تاسو ته وایو چې بیا څه وکړو.

د دې بدلونونو سره چې معرفي شوي ، موږ ګوګل ته وایو چې دا معلومات څومره وخت پاتي کیدی شي. شرکت پدې برخه کې دوه اختیارونه معرفي کړي ، له هغې څخه به موږ وکولی شو غوره کړو. هر کارونکی باید له همدې امله پریکړه وکړي چې له دوی څخه کوم یو د دوی په قضیه کې غوره انتخاب دی. د دې ترتیب کولو لپاره ، موږ باید دا مرحلې تعقیب کړو.

اړوند ماده:
په Android کې د غوښتنلیک کارول تاریخ وګورئ او حذف کول څنګه

د فعالیت تاریخ په اتوماتيک ډول حذف کړئ

د ګوګل حساب تاریخ په اتوماتيک ډول حذف کړئ

موږ باید لومړی په خپل Android تلیفون کې د ګوګل غوښتنلیک خلاص کړو. د غوښتنلیک دننه تاسو باید په نور ټب باندې کلیک وکړئ او بیا موږ باید لټون او د لټون فعالیت په اختیار کې کلیک وکړئ. بل ، موږ کارت ته ګورو «په ویب کې د فعالیت اختیار او په غوښتنلیکونو کې فعال شوی option ، چیرې چې موږ باید د دې امستنې بدلولو په نامه برخې باندې کلیک وکړئ.

موږ دمخه پدې برخه کې یو ، چیرې چې موږ به وکولی شو هغه انتخاب غوره کړو چې موږ یې خورا مناسب ګ .و. شرکت موږ ته راکوي چې په دې حالت کې د دریو میاشتو او 18 میاشتو ترمنځ انتخاب وکړو. موږ باید د دې دوه اختیارونو څخه یو غوره کړو ، ترڅو پورې چې موږ غواړو د دې فعالیت تاریخ په اوتوماتیک ډول حذف شي ، پرته لدې چې موږ د داسې کولو لپاره څه وکړو. هرڅوک باید هغه څه ته پام وکړي چې دوی یې ترټولو مناسب په توګه ګوري ، کله چې د وخت غوره کول.

کله چې موږ یو انتخاب کړی ، موږ باید تایید وکړو او ګوګل به موږ ته ووایی چې دا اختیار دمخه په کمپیوټر کې نښه شوی. نو دا هغه څوک دی چې اغیزمن کیږي ، د دې لامل کیږي چې د فعالیت تاریخ له هغه وخت وروسته په اوتوماتیک ډول حذف شي ، پدې پورې اړه لري چې موږ په خپل ځانګړي قضیه کې څه شی غوره کړی دی. که د کوم دلیل لپاره تاسو خوښ نه یاست ، تاسو په هر وخت کې د اختیار بدلولو امکان لرئ هرکله چې تاسو وغواړئ ، ورته مرحلې تعقیب کړئ.

اړوند ماده:
په ګوګل پلی کې د بیاکتنې بدلونونو تاریخ لیدلو څرنګوالی

د ګوګل په اکاونټ کې د کړنې تاریخ په لاسي ډول حذف کړئ

د ګوګل حساب تاریخ په لاسي ډول حذف کړئ

ممکن داسې کارونکي وي چې نه غواړي دا پروسه په تلیفون په لاسي ډول ترسره کیږي. پدې حالت کې ، ګوګل د دې تاریخ په لاسي ډول د حذف کولو امکان هم وړاندیز کوي. نو موږ هغه څوک یو چې غوره کوو کله چې موږ غواړو دا زموږ په قضیه کې له مینځه یوسي. څه نور آزادي ته اجازه ورکوي ، ځکه چې دا په هر څو میاشتو کې کیدی شي یا ساده کله چې موږ په یاد ولرو. دا یو بل اختیار دی چې شتون لري. د دې کارولو لپاره ، موږ واقعیا هیڅ نه کوو ، ځکه چې په ډیفالټ کې دا هغه اختیار دی چې معمولا په نښه شوی وي.

که څه هم موږ په یو وخت کې تنظیم کړی چې دا به په اتوماتيک ډول حذف شي ، مګر موږ خپل فکر بدل کړی ، موږ باید دا بیا تنظیم کړو ، دا کار لکه څنګه چې موږ غواړو ، پدې حالت کې په لاسي ډول. د دې لپاره موږ باید د تیر په څیر ورته مرحلې تعقیب کړو:

  • په تلیفون کې د ګوګل غوښتنلیک خلاص کړئ
  • په نور ټب باندې کلیک وکړئ
  • د لټون فعالیت په اختیار کې کلیک وکړئ
  • کارت ته لاړ شئ the په ویب کې د فعالیت اختیار او په غوښتنلیکونو کې فعال شوی »
  • د دې امستنې بدلولو کلیک وکړئ
  • خوندي کول تر هغه چې په لاسي ډول حذف شي غوره کړئ

د دې ګامونو سره موږ دا تنظیم کړی زموږ د ګووګل حساب د فعالیت تاریخ به په لاسي ډول حذف شي. نو موږ پریکړه کوو کله چې موږ غواړو دا زموږ په قضیه کې حذف کړئ. تاسو به یوازې هغه برخې ته دننه شئ کله چې تاسو غواړئ دا حذف کړئ.


د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

لومړی د تبصره کولو لپاره وئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي.

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: واقعیډیډ بلاګ
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.