د جي مېل اکاوونټ ړنګ کړئ

څنګه ګام په ګام د Gmail حساب حذف کړئ

نن ورځ دا معمول دی چې د مختلف چمتو کونکو څخه ډیری بریښنالیک حسابونه (مایکروسافټ ، یاهو ، ګوګل ، آپیل ...) حتی د ګ multipleو حسابونو درلودل عام دي د ورته عرضه کونکي سره اصلي هدف عموما د کار او شخصي ساحو جلا کول دي ، نو د دې لپاره چې ګډ نه وي او پدې توګه د دې وړتیا ولرئ چې ځینې هغه کاري بریښنالیکونه "پاس" کړئ چې ځینې یې د شپې ناوخته لیږلو ته وقف شوي یا کله چې تاسو د یکشنبه له کورنۍ سره خواړه خورئ .

مګر په ورته ډول چې تاسو کولی شئ ډیری حسابونه ولرئ ، شاید ځینې یې د دې کارول بند کړي ، یا تاسو نه غواړئ چې دا نور وکاروئ ، او د دې په ځای چې دلته یې پریږدئ ، نو تاسو غوره ګ .ئ چې دا په بشپړ ډول حذف کړئ. نن موږ به تاسو ته وښیو څنګه د جي مېل حساب ړنګول په ګړندي ، ساده او مؤثر ډول کې.

Gmail ، او یو څه بل څه

د جي مېل اکاونټ حذف کول یوازې د لیږل شوي او ترلاسه شوي بریښنالیکونو لړۍ حذف کول او د بریښنالیک پتې له لاسه ورکول ندي. نه ، دا ډیر نور هم معنی لري ځکه چې کله چې تاسو خپل Gmail حساب حذف کړئ ، نو تاسو به د اړوندو خدماتو څخه خپل معلومات حذف کړئ، دا دی ، په یوټیوب ، ګوګل پلی فلمونو ، ګوګل کتابونو ، او نورو کې ستاسو شراکتونه. او البته ، تاسو به ټول هغه ډاټا او فایلونه هم حذف کړئ چې تاسو یې په Gmail کې ، په ګوګل کیلنڈر کې ، د ګوګل ډرایو بادل ذخیره کولو خدمت کې ... په لنډه توګه ، د جي مېل اکاونټ ړنګول ستاسو د ګوګل اکاونټ حذف کولو ته ورته دی. له همدې امله ، دا مشوره ورکول کیږي چې تاسو نهایی پریکړې کولو دمخه ډیر ښه فکر وکړئ او حتی حتی په هغه صورت کې چې تاسو په پای کې د خپل GMail حساب حذف کولو پریکړه وکړئ ، تاسو ممکن مخکې له مخکې ځینې احتیاطي ګامونه واخلئ.

ستاسو د ګوګل Gmail حساب سره اړوند خدمات

ستاسو د معلوماتو بیک اپ جوړ کړئ

په پایله کې ، که تاسو د ډیر وخت لپاره خپل حساب کار کوئ او د مختلف خدماتو لپاره ، زه ډاډه یم چې دا تاسو د معلوماتو او معلوماتو لوی مقدار لرئ چې تاسو نه غواړئ له لاسه ورکړئله اسنادو او عکسونو څخه اړیکو ، بریښنالیکونو او نورو شیانو بشپړ کوربه ته. خوشبختانه ، د لټون لوی موږ ته اجازه راکوي یو شاتړ جوړ کړئ د دې ټولو یا معلوماتو ډول چې موږ غواړو په یوه فایل کې محافظت وکړو چې موږ یې په خپل کمپیوټر کې په ځایی ډول ذخیره کولی شو یا بل بادل ذخیره کولو خدماتو ته اپلوډ کوو لکه OneDrive ، Dropbox ، او داسې نور.

د خپل جی ایم ایل حساب حذف کولو دمخه د بیک اپ کولو لپاره ، تاسو باید لاندې مرحلې تعقیب کړئ:

  1. په فشار اچولو سره د خپل ګوګل حساب Pan غوره توب پینل Open خلاص کړئ دلته. که تاسو ننوتل نه وي ، نو تاسو به خپل اسناد داخلولو ته اړتیا ولرئ.
  2. د "شخصي معلوماتو او محرمیت" برخې کې ، "د خپل مینځپانګې کنټرول" برخې باندې کلیک وکړئ. د Gmail حساب بیک اپ
  3. بیا "فایل جوړ کړئ" کلیک وکړئ. د خپل Gmail حساب بیک اپ جوړ کړئ
  4. په راتلونکي اسڪرين کې تاسو کولی شئ هغه ډاټا غوره کړئ چې تاسو غواړئ په خپل بیک اپ کې شامل کړئ. یوځل چې تاسو یې ترسره کړی (یوازې د دوی هر یو ته ت theۍ فعال / غیر فعال کړئ) ، «Next press فشار ورکړئ.
  5. د فایل کمریشن فارمیټ ، د دې اعظمي اندازه ، او تحویلي حالت غوره کړئ (په ډراپ بوکس ، OneDrive کې اضافه کړئ یا د بریښنالیک له لارې ډاونلوډ لینک واستوئ) او "فایل جوړ کړئ" کلیک وکړئ.

د GMail حساب حذف کولو څرنګوالی

یوځل چې تاسو دمخه یو بیک اپ رامینځته کړی چیرې چې ټول معلومات ، ډاټا او فایلونه چې تاسو یې غواړئ ساتل یې کړئ ، نو تاسو کولی شئ د جي مېل اکاوونټ حذف کولو ته لاړشئ. یوځل بیا ، موږ ټینګار کوو چې دا به ستاسو د جی میل ډیټا او ستاسو د ګوګل حساب سره تړلي ټول خدمات حذف کولو معنی ولري.

  1. د خپل ګوګل حساب لومړیتوبونو پینل ته راستون شئ. تاسو کولی شئ دا په فشار سره وکړئ دا لینک بیا.
  2. د "حساب ترجیحات" برخې لاندې ، "خپل حساب یا ځینې خدمتونه حذف کړئ" اختیار باندې کلیک وکړئ. خپل ګوګل ګ Deleteون ړنګ کړئ
  3. بل ، د "ګوګل حساب او ډاټا حذف" اختیار غوره کړئ. اختیاري ، تاسو کولی شئ یوازې ځینې خدمات لرې کړئ. که دا هغه څه وي چې تاسو یې غواړئ ، دا اختیار غوره کړئ او هغه خدمات غوره کړئ چې تاسو غواړئ له خپل حساب څخه لرې کړئ ، د بیلګې په توګه ، Google+ یا یوټیوب. د دې اختیار په کلیک کولو سره ("د ګوګل حساب او ډاټا حذف کړئ") تاسو کولی شئ د خپل ډیټا بیک اپ کاپي رامینځته کړئ مګر اندیښنه مه کوئ ، موږ دمخه زموږ روغتیا روغ کړی او موږ دمخه یې ترسره کړی.
  4. د دې پا ofې په پای کې تاسو باید د "حساب حذف" باندې کلیک وکړئ.

یوځل چې تاسو یې وکړئ ، ستاسو د GMail حساب به په بشپړ ډول حذف شوی وي ، او د دې سره ستاسو ټول اړوند معلومات.

افسوس؟

که تاسو د GMail حساب حذف کړی او دمخه یې د کوم دلیل لپاره پښیمانه شوی یاست ، اندیښنه مه کوئ! ګوګل موږ ته دوهم چانس وړاندیز کوي او تاسو یې کولی شئ په اسانۍ سره خپل حساب بیرته ترلاسه کړئ:

  1. په کلیک کولو سره د "حساب مرستې" پا Visitه وګورئ دلته.
  2. د اکاونټ پته دننه کړئ چې تاسو یوازې د دې لپاره په نښه شوي بکس کې حذف کړی دی.
  3. انتخاب غوره کړئ "زه نشم کولی د نورو دلیلونو لپاره ننوتل."
  4. لارښوونې تعقیب کړئ چې په سکرین کې به ورته اشاره شي.

په یاد ولرئ چې ستاسو د حساب بیرته راګرځیدل به یوازې هغه وخت ممکن وي کله چې تاسو یې په بشپړ ډول حذف کړئ ، دا دی ، تاسو به د دې بیرته ترلاسه کولو توان ونلرئ که تاسو ځینې خدمات ساتلي وي او نور یې حذف کړي وي ، او که تاسو خپل زوړ حساب له بل سره وصل کړئ.


د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

لومړی د تبصره کولو لپاره وئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي.

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: واقعیډیډ بلاګ
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.

bool (ریښتیا)