څنګه د تل لپاره ستاسو د ټلیګرام حساب حذف کول

Telegram

ټیلگرام د پیغام رسولو ترټولو مشهوره غوښتنلیکونه دي نن په بازار کې. غوښتنلیک د هغې ډیری ډیری دندو له امله مننه په Android کې د کاروونکو غوره انتخابونو څخه یوه شوې. یو څه چې ممکن وي د دې حقیقت څخه مننه چې دا په هر څو اونیو کې تازه کیږي ، لکه تیره هفته. نو دلته تل نوې ب featuresې او پرمختګونه شتون لري.

د دې پرمختګونو سره سره ، امکان لري چې یو کاروونکی وي چې په یو ټاکلي وخت کې غواړئ خپل د ټلیګرام حساب حذف کړئ. لکه څنګه چې دمخه پیژندل شوی ، پدې ډول غوښتنلیک کې دا یو څه پیچلی ښکاري. که څه هم غوښتنلیک موږ ته په دې برخه کې د غوره کولو لپاره دوه اختیارونه راکوي.

پدې ډول ، آرد دې په اړه پریکړه کول امکان لري چې څه باید پیښ شي د ورته حساب سره. یوه لار شتون لري چې ډیر مستقیم دی ، دا چې موږ کولی شو دواړه په کمپیوټر او زموږ د Android تلیفون کې وکاروو. پداسې حال کې چې نور میتود یو اختیار دی چې موږ یې پخپله د غوښتنلیک دننه لرو. دواړه کارول خورا اسانه دي.

اړوند ماده:
په تلیګرام کې د اوکټو بشپړو ستونزو حل کولو څرنګوالی

حساب ځان تباهي

د ټیلګرام حساب حذف کړئ

د ټلیګرام ترتیبات دننه موږ ګورو د دې حساب خپل ځان ویجاړونکي اختیار سره. احتمال ستاسو څخه ډیری دمخه دا فن پیژني. د دې څخه مننه ، دا ممکنه ده غوره کړئ چې حساب به په اتوماتيک ډول ویجاړ شي کله چې یو ټاکلی وخت زموږ د کارولو پرته تیریږي. نو که تاسو د اپلیکیشن کارولو مخه ونیسئ ، نو تاسو دا اختیار غوره کولی شئ. که څه هم هغه شی چې تاسو یې بیا کاروئ ، نو کاونټر به صفر ته راشي.

د دې اختیار فعالولو لپاره موږ باید د ټلیګرام تنظیماتو ته دننه شو. د دوی دننه موږ د محرمیت او امنیت برخې ته ننوتل. هلته موږ باید د اختیار ویل کیږي زما حساب حذف کړئ که زه بهر یم، او بیا په هغې کلیک وکړئ. بیا موږ به وکولی شو هغه وخت وټاکو چې د حساب له مینځه وړو لپاره تیریږي.

پدې توګه ، یوځل چې یو انتخاب غوره شوی وي ، زموږ د ټلیګرام حساب به حذف شي که چیرې د هغه وخت په اوږدو کې چې موږ رامینځته کړي موږ دا نه کاروو. د پیغام رسولو غوښتنلیک کې د حساب حذف کولو لپاره اسانه لاره. که څه هم دا یو سمدستي میتود ندی، کوم چې ډیری کارونکي یې خوښوي.

اړوند ماده:
په انډرایډ کې د تلیگرام دودیز کولو لپاره پنځه چالونه

حساب مستقیم ړنګ کړئ

د ټیلګرام حساب حذف کړئ

موږ دوهم میتود شتون لرو چې ورسره کولی شو په غوښتنلیک کې خپل حساب حذف کړو. دا یو څه دی چې موږ یې د براوزر څخه کوو ، یا په کمپیوټر کې (که تاسو د ایپ ویب یا ډیسټاپ نسخه کاروئ) یا ستاسو د Android تلیفون کې. دا یو میتود دی چې د دې لامل کیږي د تلیګرام حساب په مستقیم ډول حذف شوی دی. له همدې امله ، دا ښه دی چې تاسو هغه څه ډاونلوډ کړئ چې تاسو یې غواړئ لومړی خوندي کړئ. تاسو کولی شئ چیټونه صادر کړئ که وغواړئ.

موږ باید دا پته د براوزر د پتې پټې کې دننه کړو: https://my.telegram.org/auth؟to=deactivate کوم چې موږ ته نیغ په نیغه یوې پا takesې ته لیږي چیرې چې موږ کولی شو د میسینجر خدمت غوښتنلیک کې د دې حساب حذف کولو پروسه پیل کړو . لومړی شی چې ترې پوښتنه کیږي د دې حساب سره تړلی تلیفون شمیره دننه کړئ. بیا تاسو باید په نیلي ت buttonۍ باندې کلیک وکړئ چې په لاندې کې Next وايي.

بیا یو کوډ به ستاسو د ټلیګرام حساب ته واستول شي. تاسو باید دا کوډ کاپي کړئ ، ځکه چې دا هغه څه دي چې تاسو یې په ویب پا nextه کې په راتلونکي مرحله کې غوښتنه کوي ، ترڅو د ویل شوي حساب پاکولو پروسې سره دوام ومومي. کله چې تاسو دې ته ننوتل ، نو تاسو بل کلیک وکړئ او بیا تاسو یوازې وروستي اسڪرين ته ورشئ. پدې کې ، تاسو څخه غوښتنه کیږي چې دلایل ورکړئ چې ولې تاسو اپلیکیشن پریږدئ ، که څه هم مهمه نده ، تاسو اړتیا نلرئ یو څه غوره کړئ. د حساب حذف کولو لپاره یوازې په ت Justۍ کلیک وکړئ.

اړوند ماده:
د ټلیګرام لپاره 6 بوټونه چې تاسو مینه ورسره کوئ

د دې ګامونو سره ، اکاونټ اوس مهال د تل لپاره حذف شوی دی. له همدې امله ، دا یو مهم ګام دی ، د وزن کولو لپاره ښه دی. سربیره پردې ، د دې کولو دمخه ، دا به غوره وي چې د حساب ټولې ډاټا ډاونلوډ کړئ ، یا عکسونه یا فایلونه چې په تیرو وختونو کې لیږل شوي. د اهمیت له لاسه ورکولو څخه مخنیوی لپاره.


د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

لومړی د تبصره کولو لپاره وئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي. اړین برخو سره په نښه شوي دي *

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: واقعیډیډ بلاګ
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.