په تلیګرام کې د اړیکو حذف کولو څرنګوالی

Telegram

ټلیگرام یو غوښتنلیک دی چې په انډرایډ کې د شتون لاسته راوړلو ته دوام ورکوي. په اپلیکیشن کې یوه ګټه دا ده چې موږ کولی شو دا په پام وړ ډول تنظیم کړو ، د تیاره حالت کارولو وړیدو څخه مننه یا د اختیارونو پراخه لړۍ چې غوښتنلیک موږ ته اجازه راکوي. پدې حالت کې د نورو غوښتنو برخلاف ، موږ کولی شو هغه خلک اضافه کړو چې موږ یې په خپلو اړیکو کې نه لرو په اپلیکیشن کې. له همدې امله ، د دوی د حذف کولو لاره توپیر لري.

نو که موږ غواړو په ټلیګرام کې اړیکه حذف کړو ، موږ دا په مستقیم ډول په غوښتنلیک کې کوو. د تعقیب کولو مرحلې په هر حالت کې ساده دي ، نو تاسو به پدې برخه کې ستونزې ونلرئ ، ترڅو په ایپ کې اړیکه حذف کړئ.

دا یو څه دی چې موږ کولی شو په مستقیم ډول په ټیلیګرام کې د چیٹ یا د اړیکو برخې ته د لاړلو له لارې ترسره کړو. په هر حالت کې ، موږ باید د هغه شخص په نوم کلیک وکړو ، په اپلیکیشن کې د چیټ کړکۍ پرانيستل. یوځل چې وویل شوې کړکۍ دننه ، د هغه شخص په اړیکه نوم کلیک وکړئ.

د ټلیګرام اړیکه حذف کړئ

یوه نوې کړکۍ په پرده خلاصیږي. دلته موږ باید درې عمودي ټکو باندې کلیک وکړئ ، د سکرین په پورتنۍ ښیې برخه کې موقعیت لري. یو متناسب مینو به بیا د ډیری اختیارونو سره څرګند شي ، چیرې چې موږ باید د اړیکې حذف کولو اختیار کلیک کړو، کوم یو له هغو څخه دی چې پدې لیست کې څرګندیږي.

ټیلګرام به موږ څخه د تایید کولو غوښتنه وکړي که چیرې موږ واقعیا حذف کول غواړو هغه کس ته زموږ د اړیکو څخه. پدې توګه ، کله چې موږ په کلیک کوو ، دا اړیکه دمخه زموږ له لیست څخه حذف شوې. نو موږ به یې بیا په لیست کې ونه ګورو. که څه هم موږ هر وخت د دې کس سره د اړیکې امکان لرو او هغه زموږ سره.

که تاسو غواړئ له دې سړي سره اړیکه ونیسئ ، بیا تاسو باید د بلاک کولو انتخاب غوره کړئ. نو ټیلګرام د هغه کس مخه نیسي چې غوښتنلیک کې تاسو ته پیغامونه لیکي. نو دا یو څه دی چې په هر شخصي وضعیت پورې اړه لري.


د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

لومړی د تبصره کولو لپاره وئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي.

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: واقعیډیډ بلاګ
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.