Jak wylogować się z Instagrama na wszystkich urządzeniach

Instagram na Androida

Sieci społecznościowe stały się podstawowym narzędziem utrzymywania kontaktu, aw zamknięciu coraz częściej korzysta się z nich, zwłaszcza do codziennego kontaktu. Rosnącą siecią jest Instagram, w którym możemy przesyłać nasze zdjęcia, filmy i treści, aby sieć kontaktów podążała za nami.

Jeśli zostawiłeś sesję otwartą na dowolnym urządzeniu od znajomego i musisz zamknąć tę sesję, najlepiej robić to we wszystkich sesjach. Jeśli jedyną rzeczą, którą chcesz, jest zamknięcie konta dla bezpieczeństwa konta, jest inna możliwość, ponieważ dzięki temu będziesz musiał zalogować się ponownie po otwarciu aplikacji.

Jak wylogować się z Instagrama ze wszystkich swoich urządzeń

Wyloguj się z Instagrama

Wyloguj się z Instagrama na wszystkich urządzeniach jednocześnie Odbywa się to w sposób podstawowy dla Twojego bezpieczeństwa, jeśli ktoś jest w Twoim profilu, natychmiast opuści konto. Czasami trzeba to zrobić i zmienić hasło na takie, którego nie da się złamać.

Aby wylogować się ze wszystkich urządzeń z Androidem w tym samym czasie, musisz wykonać następujące czynności:

  • Zaloguj się lub otwórz aplikację Instagram na swoim urządzeniu
  • Kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym dolnym rogu
  • Będąc w swoim profilu, kliknij ikonę trzech pionowych pasków
  • Teraz po wejściu poszukaj „Ustawienia” na dole
  • Wreszcie, aby zamknąć wszystkie konta, masz możliwość „Zamknij wszystkie konta”kliknij na nią, a zamkniesz konto telefonu, tabletu, komputera lub to, które zostawiłeś otwarte na innym urządzeniu

Zmień hasło

Ze względów bezpieczeństwa spróbuj zmienić hasło na bezpieczniejsze, aby to zrobić, kliknij ponownie swoje zdjęcie > Kliknij trzy pionowe paski w prawym górnym rogu > Kliknij „Ustawienia” w prawym dolnym rogu > Kliknij „Zabezpieczenia” > A teraz poszukaj „Hasło”, umieść bardziej bezpieczne i kliknij OK, aby zapisać zmiany.

Gdy to zmienisz, wszystkie otwarte sesje również zostaną zamknięte, dla twojego bezpieczeństwa i twojego konta należy to robić przynajmniej raz w miesiącu. Użytkownicy często otwierają swoje sesje na urządzeniach domowychale jeśli kiedykolwiek zapomnisz otworzyć go na innym urządzeniu poza zasięgiem, jest to najlepsze i najbezpieczniejsze rozwiązanie.


Treść artykułu jest zgodna z naszymi zasadami etyka redakcyjna. Aby zgłosić błąd, kliknij tutaj.

Bądź pierwszym który skomentuje

Zostaw swój komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*

*

  1. Odpowiedzialny za dane: Actualidad Blog
  2. Cel danych: kontrola spamu, zarządzanie komentarzami.
  3. Legitymacja: Twoja zgoda
  4. Przekazywanie danych: Dane nie będą przekazywane stronom trzecim, z wyjątkiem obowiązku prawnego.
  5. Przechowywanie danych: baza danych hostowana przez Occentus Networks (UE)
  6. Prawa: w dowolnym momencie możesz ograniczyć, odzyskać i usunąć swoje dane.