Hoe u het delen van uw Instagram-verhalen kunt voorkomen

Instagram

Sociale netwerken zijn tegenwoordig een belangrijk element in het leven van veel mensen, omdat ze nog steeds worden gebruikt om bepaalde momenten in hun leven te delen. Instagram is de afgelopen twee jaar opmerkelijk gegroeid, een van de favorieten van gebruikers zijn om gemakkelijk te kunnen communiceren.

Om veel verhalen op Instagram te delen, kun je het beste beperken als u wilt dat ze niet worden gedeeld door het contactnetwerk, inclusief niet gezien worden door andere contacten buiten uw volgers. Dit is beperkt in alle verhalen die u uploadt, soms kan het interessant zijn dat sommige dat niet zijn.

Dit heeft geen invloed op de omvang van de berichten, Het is een optie om te willen dat je verhalen niet van de ene plaats naar de andere zwermen zonder te weten dat je ze gebruikt. Het beste is dat elke afbeelding die in verhalen wordt gedeeld, exclusief is, iets waar veel bekende influencers voor zorgen.

Hoe u het delen van uw Instagram-verhalen kunt voorkomen

IG Privacy

Als je wilt voorkomen dat ze jouw Instagram-verhalen delen, kun je deze het beste blokkeren iedereen, of het nu familie, vrienden en degenen zijn die jou volgen. De afbeeldingen en video's kunnen worden geüpload naar verhalen en zijn belangrijk als u wilt communiceren met het netwerk van contacten met hen.

Om te voorkomen dat ze uw Instagram-verhalen delen je moet het volgende doen:

  • Het eerste en essentiële is om de Instagram-applicatie te openen op uw Android-apparaat
  • Klik in de applicatie op je Instagram-profiel, dit staat in de rechter benedenhoek, met name het laatste
  • Eenmaal in de opties klikt u op de drie horizontale strepen
  • Als de verschillende opties worden weergegeven, zoek dan naar "Configuratie" die onderaan zal staan
  • Zoek in Instellingen naar 'Privacy' en ga naar 'Geschiedenis'
  • Al in 'Geschiedenis' waar staat 'Sta opnieuw delen in verhalen toe' deactiveer de optie zodat niemand uw afbeeldingen en video's op elk moment kan delen, klik nu op de pijl terug zodat de wijzigingen effecten verschijnen

Met dit gedeactiveerd kunnen uw verhalen alleen worden gezien, maar nooit gedeeld, als u ze opnieuw wilt activeren, moet u dezelfde stappen volgen en activeer de optie "Sta opnieuw delen in verhalen toe"​ Het dient om de privacy te willen verbeteren, vooral als het zichtbaar is voor uw contacten.

Instagram heeft belangrijke functies toegevoegd om de kwestie van privacy te verbeteren, wat essentieel is, vooral wanneer we foto's en video's van ons delen via bekende verhalen. Het is een van de vele dingen die gedaan kunnen worden, ook bijvoorbeeld meldingen ontvangen van uw voorkeursaccounts, automatische reacties configureren y meldingen dempen.


De inhoud van het artikel voldoet aan onze principes van redactionele ethiek. Klik op om een ​​fout te melden hier.

Wees de eerste om te reageren

Laat je reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  1. Verantwoordelijk voor de gegevens: Actualidad Blog
  2. Doel van de gegevens: Controle SPAM, commentaarbeheer.
  3. Legitimatie: uw toestemming
  4. Mededeling van de gegevens: De gegevens worden niet aan derden meegedeeld, behalve op grond van wettelijke verplichting.
  5. Gegevensopslag: database gehost door Occentus Networks (EU)
  6. Rechten: u kunt uw gegevens op elk moment beperken, herstellen en verwijderen.