Hoe u kunt verbergen als u verbonden bent in Facebook Messenger

Messenger

Facebook Messenger is een erg populaire applicatie op Android geworden​ Veel gebruikers gebruiken de berichten-app op hun telefoon regelmatig om met vrienden te communiceren. Hoewel er één aspect is dat velen stoort en dat is dat je altijd je status kunt zien als je verbonden bent in de app. Omdat het mogelijk is dat u wilt dat iemand het niet ziet, en dus niet met u kan praten. Het goede is dat er een manier is om dit te verbergen.

Daarom laten we u hieronder zien hoe we kunnen ons verbergen als we zijn verbonden via Facebook Messenger​ Zodat ze je niet lastig vallen als je dit wilt. De te volgen stappen zijn heel eenvoudig, bijna net zo lang als om het opslaan van gegevens in de app te activeren.

Als we in dit geval onze status in de berichten-app willen verbergen, we zullen het hele proces in twee delen moeten uitvoeren. Enerzijds moeten we een paar stappen zetten in Facebook Messenger zelf, maar we zullen ook andere moeten doen in de sociale netwerk-app, die normaal gesproken wordt geassocieerd. We laten u alle onderstaande stappen zien.

Op Facebook Messenger

Facebook Messenger-status

We voeren dan eerst de berichtentoepassing in. Daarbinnen, we moeten naar onze profielfoto kijken, die in de rechterbovenhoek van het scherm verschijnt, met een ronde vorm. We klikken vervolgens op de foto om op deze manier toegang te krijgen tot de configuratie-opties van de applicatie.

In deze instellingen we moeten kijken naar een sectie met de naam Beschikbaarheid of er staat "Actieve status", afhankelijk van de versie die u Facebook Messenger gebruikt. We vinden het als eerste op die lijst. Dit is de sectie die ons in dit geval interesseert. Dit is de functie die laat zien wanneer we verbonden zijn in de applicatie. We klikken er dan op.

De applicatie brengt ons vervolgens naar een nieuw scherm, waar we net een schakelaar krijgen​ Standaard is het geactiveerd, dus het toont onze contacten wanneer we verbonden zijn. Wat we in dit geval moeten doen, is gewoon de schakelaar deactiveren. Dit betekent ook dat we niet kunnen zien wanneer onze contacten zijn verbonden in de app. Zodra dit is gebeurd, kunnen we de instellingen en Facebook Messenger zelf verlaten.

We hebben het eerste deel van het proces al uitgevoerd. Nu, het is de beurt om verder te gaan met het tweede deel, wat we, zoals we je hebben verteld, moeten doen in de Facebook-app.

Op Facebook

Facebook-status

We voeren vervolgens de Facebook-applicatie in op onze Android-telefoon, we loggen in indien nodig. Wat we moeten doen in deze applicatie is om door te gaan met het uitschakelen van de chat, zodat het hele proces in de applicatie wordt doorlopen. Leuk vinden om uit te loggen bij Facebook Messenger, we moeten het in deze app doen.

Bij de toepassing van het sociale netwerk klikken we op de drie horizontale strepen die ons naar het menu ervan brengen. Van de opties die op het scherm verschijnen, klik op instellingen en privacy van de applicatie, gelegen aan het einde van de lijst. Nieuwe opties worden dan in deze sectie weergegeven. Degene die ons nu interesseert, is de configuratie. We klikken er dan op.

Daarbinnen moeten we gewoon tot het einde gaan. Daar gaan we een sectie vinden met de naam Actieve status. Als je een oudere versie gebruikt, zul je waarschijnlijk moeten zoeken naar de Facebook Chat-sectie, naast een standaard geactiveerde schakelaar. Voor degenen onder ons die een actieve status in de app hebben, moeten we dit gedeelte openen en vervolgens de schakelaar uitzetten. Door dit te doen, schakelen we de chat van de app uit, zodat het proces dat we zijn gestart in Facebook Messenger is voltooid.

Als u op enig moment van gedachten verandert, om uw verbindingsstatus opnieuw te laten zien, de te volgen stappen zijn hetzelfde. En nogmaals, je moet ze in beide toepassingen uitvoeren.


De inhoud van het artikel voldoet aan onze principes van redactionele ethiek. Klik op om een ​​fout te melden hier.

Wees de eerste om te reageren

Laat je reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

*

  1. Verantwoordelijk voor de gegevens: Actualidad Blog
  2. Doel van de gegevens: Controle SPAM, commentaarbeheer.
  3. Legitimatie: uw toestemming
  4. Mededeling van de gegevens: De gegevens worden niet aan derden meegedeeld, behalve op grond van wettelijke verplichting.
  5. Gegevensopslag: database gehost door Occentus Networks (EU)
  6. Rechten: u kunt uw gegevens op elk moment beperken, herstellen en verwijderen.