Инстаграм дээрх таны профайлаас зураг, видеог хэрхэн яаж хаяглахыг хэрхэн яаж нуух вэ

Инстаграм дээр намайг хэн дагахаа больсныг яаж мэдэх вэ

Инстаграм дээр хэн нэгэн зураг оруулахад, танд ийм зургийг тэмдэглэх боломжтой. Тиймээс таны найз таныг олон нийтийн сүлжээнд байгаа зураг эсвэл видеогоор тэмдэглэх боломжтой. Хэн нэгэн биднийг тэмдэглэсэн эдгээр зураг эсвэл видеог апп доторх профайл дээр, шошготой хэсэгт харуулсан болно. Бид эдгээр профайл зургуудыг нуухыг хүсч магадгүй ч, cЗарим хэрэглэгчиддээ зориулж түүхээ хэрхэн нуудаг вэ.

Instagram нь хэрэглэгчдэд боломжийг санал болгодог шошготой байгаа зургуудаа удирдах. Энэ бол чухал зүйл бөгөөд ингэснээр хэрэглэгч бүр хяналт тавьж, хамгийн тохиромжтой гэж үзсэн зүйлээ хийх боломжтой болно. Та эдгээр зураг, видеог нуухыг хүсч магадгүй, энэ нь боломжтой юм.

Заримдаа Instagram дээр хүнийг тэмдэглэсэн зургууд нь үргэлж таалагдахгүй байдаг. Тэдгээр нь спам зураг байсан тохиолдол ч байдаг. Тэгэхээр, Үүнийг манай профайл дээр харуулахыг бид хүсэхгүй байна Android дээрх алдартай програм дээр. Дараа нь бид юу хийж чадах вэ? Бид юуг харуулахыг хүсч байгаагаа удирдаж болно.

Instagram олон данс

Энэ бол програмын тохиргооноос бид үргэлж удирдах боломжтой зүйл юм. Тиймээс бид хүссэн үедээ үүнийг хэт их асуудалгүйгээр өөрчлөх боломжтой болно. Энэ тохиолдолд бид эдгээр зураг, видеог нуухыг хүсч байна профайл дээрээс биднийг тэмдэглэсэн болно. Тиймээс бид програмын эдгээр тохиргооны хүрээнд хэд хэдэн алхамыг хийх ёстой. Тэд маш энгийн.

Instagram дээр профайлын зураг, видеог нуух

Тиймээс бид хийх ёстой Эхлээд манай Андройд утсан дээр Instagram нээнэ үү. Дараа нь бид програмынхаа профайл руу ороод, дараа нь дэлгэцийн баруун дээд хэсэгт байрлах гурван хэвтээ зураас дээр дарах хэрэгтэй. Гарч ирсэн сонголтуудаас бид дэлгэцийн доод хэсэгт байрлах тохиргоог дарах хэрэгтэй. Дараа нь бид програмын тохиргоонд аль хэдийн орсон байна.

Энд бид нууцлалын хэсэгт хандах хэрэгтэй. Энэ бол бидний чадах газар юм нууцлалын олон асуудлыг тохируулах апп дотор. Биднийг тэмдэглэсэн зураг, видеог оруулаад. Тэдгээрийг профайл дээр харуулсан эсэхээс гадна. Дэлгэц дээр байгаа хэсгүүдээс энэ тохиолдолд биднийг сонирхож байгаа хэсэг нь юм Таны гарч буй зураг, видео, жагсаалтад гарч буй гурав дахь нь. Дараа нь бид шинэ дэлгэц оруулна уу.

Инстаграм зургуудыг тэмдэглэсэн

Энэ хэсэгт, Бидний хийх ёстой хамгийн эхний зүйл бол Автоматаар нэмэх сонголтыг идэвхгүй болгох явдал юм. Тиймээс хэн нэгэн биднийг Instagram дээр зураг эсвэл видеогоор тэмдэглэх үед энэ нь автоматаар манай профайлд нэмэгдэхгүй болно. Энэ нь аль хэдийн энэ тал дээр сайн менежмент хийх боломжийг бидэнд олгодог. Учир нь одоо профайл дээр юу нэмж, харуулах, юу харуулахгүйг бид өөрсдөө л шийддэг. Тиймээс энэ тал дээр аль хэдийн чухал алхам болсон.

Автоматаар нэмэх энэ сонголтын доор өөр нэг зүйл байгааг бид харж байна. Энэ бол зураг, видеог нуух явдал юм. БАInstagram дээрх профайлаас хүссэн зүйлээ нуух боломжийг бидэнд олгодог функц. Энэ сонголтыг дарахад энэ нь биднийг шинэ дэлгэцэн дээр гаргах болно. Үүнд бид аль зураг, видеог профайлаас нуухыг хүсч байгаагаа сонгож болно. Дараа нь бидний сонгосон бүх зүйл нүдний харцтай дүрстэй байх бөгөөд энэ нь профайл дээр харагдахгүй гэсэн үг юм.

Ийнхүү хэрэглэгч өөрийн инстаграм дахь профайлаа тодорхойлох болно харуулахыг хүсэж байгаа зүйлээ харуулахыг хүсдэг. Энэ үйл явц нь төвөгтэй биш бөгөөд үүнээс гадна хэрэв бид хэзээ нэгэн цагт бодлоо өөрчилбөл профайл дээр юу харуулахыг хүсч байгаагаа дахин тохируулах нь амархан байх болно.


Нийтлэлийн агуулга нь бидний зарчмуудыг баримталдаг редакцийн ёс зүй. Алдааны талаар мэдээлэхийн тулд товшино уу энд байна.

Сэтгэгдэл бичих эхний хүн бай

Сэтгэгдэлээ үлдээгээрэй

Таны и-мэйл хаяг хэвлэгдсэн байх болно.

*

*

  1. Мэдээллийг хариуцах: Actualidad блог
  2. Мэдээллийн зорилго: СПАМ-ыг хянах, сэтгэгдлийн менежмент.
  3. Хууль ёсны байдал: Таны зөвшөөрөл
  4. Мэдээллийн харилцаа холбоо: Хуулийн үүргээс бусад тохиолдолд мэдээллийг гуравдагч этгээдэд дамжуулахгүй.
  5. Өгөгдөл хадгалах: Occentus Networks (ЕХ) -с зохион байгуулсан мэдээллийн сан
  6. Эрх: Та хүссэн үедээ мэдээллээ хязгаарлаж, сэргээж, устгаж болно.