Секции

Во Androidsis ќе можете да бидете во тек со сите новости за Android универзумот. Во различните делови на мрежата можете да прочитате за игри или апликации што се стартуваат на Андроид. Бидете секогаш во тек со најновите телефони, таблети или паметен часовник што пристигнуваат во продавниците и анализата на најистакнатите модели во овој сегмент.

Ниту, пак, можете да ги пропуштите упатствата и триковите што се наоѓаат во Androidsis, со кои можете да користите телефон со Android или апликациите на многу поефикасен начин, со голема удобност.

На кратко, за секогаш да бидете информирани за тоа што се случува на Android, Androidsis е вашата референтна веб-страница. Подолу можете да ги видите сите делови што се наши уреднички тим ажурирајте секој ден: