Бои

Дали сакаш шарени позадини? Подолу ќе најдете широк избор на позадини со впечатливи тонови за да можете целосно да го персонализирате уредот со Android и да додадете допир со боја на вашиот дом или заклучен екран.

Прилагодете го вашиот телефон со Android со овие шарени и оригинални дизајни што ќе го направат да изгледа потполно уникатно. Изберете ја омилената позадина меѓу сите обоени позадини во галеријата.

Подолу имате полна галерија мобилни позадини или таблета полна со боја

Дали сакате шарени позадини? Тогаш овој дел е дизајниран за вас. Голем избор на најшарени позадини за вашиот паметен телефон или таблет со Android на пазарот. Не само што боите имаат посебна улога во нив, туку ги наоѓаме и најоригиналните форми и дизајни. Сите со најдобар квалитет на сликата.