Мобилните користат ниски температури

Предупредување до морнарите: многу ниска температура ја „замрзнува“ батеријата на вашиот мобилен; објаснуваме зошто

Во овие денови кога соборуваме рекорди за ниски температури, мора да имаме предвид дека батеријата ...

рекламирање