Нереа Переира

Мојот прв телефон беше HTC Diamond на кој го инсталирав Android. Од тој момент се за loveубив во оперативниот систем Гугл. И, додека ги комбинирам студиите, уживам во мојата голема страст: мобилна телефонија.

Нереа Переира напиша 508 статии од октомври 2018 година