Едер Ферењо

Патувањето, пишувањето, читањето и киното се моите големи страсти, но ништо од нив не би направил доколку не е на уред со Android. Заинтересиран за оперативниот систем Гугл од неговото основање, сакам да учам и да откривам повеќе за него, од ден на ден.

Едер Ферењо има напишано 3847 статии од октомври 2017 година