ДаниПлеј

Почнав со Андроид со HTC Dream во 2008 година. Мојата страст се роди од таа година, имајќи повеќе од 25 телефони со овој оперативен систем. Денес го проучувам развојот на апликации за различни системи, вклучувајќи го и Андроид.

ДаниПлеј напиша 1033 статии од декември 2019 година