Арон Ривас

Писател и уредник специјализиран за Андроид и неговите гаџети, паметни телефони, паметни часовници, носливи уреди, разни оперативни системи и сè што е поврзано со гик. Влегов во светот на технологијата уште од дете и, оттогаш, да знам повеќе за тоа секој ден е една од моите најпријатни работи.

Арон Ривас има напишано 2760 написи од октомври 2017 година