Wallpaper 3D

ing wallpaper keren, uga dikenal kanthi jeneng ing Inggris minangka wallpaper, yaiku gambar sing bakal kita deleng kaping atusan dina. Amarga iku, biasane komputerku ganti saben jam lan ing piranti seluler aku ganti kanthi manual saben wektu. Kita bisa nggunakake kanthi praktis apa wae, kayata Wallpaper 3d, sing ora ateges dheweke ninggalake layar, nanging desain kasebut minangka simulasi nduwe kedalaman tartamtu.

Ing kaca iki sampeyan bakal nemokake akeh lan pilihan sing apik banget, diwiwiti saka siji galeri nganggo gambar sing wis dikoleksi wiwit biyen lan diakhiri karo sawetara situs web sing bakal nemokake desain sing sampeyan seneng. Ing ngisor iki sampeyan duwe galeri nganggo gambar sing dakkandhakake sadurunge lan kaca web sing bakal ditemokake opsi liyane.

Galeri wallpaper 3D

Kaca ing ngendi golek wallpaper 3D

Wallpaper HD

HD Wallpaper minangka situs web sing bakal ditemokake akeh wallpaper. Antarane dana sing ditawakake situs web iki, lan iki sebabe kalebu ing dhaptar iki, ana bagean karo latar mburi abstrak lan 3D. Secara pribadi, aku pengin kalorone konsep kasebut kapisah, nanging hei, uga sejatine ana sawetara abstrak sing menarik sing bisa dideleng.

Sing paling disenengi karo situs web HD Wallpaper yaiku ing sisih kiwa kita duwe pilihan kanggo milih kepiye format gambar, ing ngendi kita bisa milih latar mburi kanggo piranti seluler utawa ing HD.

Link menyang latar 3D koran.in

Wallpaper Wide

Sejatine kabeh sing dicritakake babagan HD Wallpaper bener kanggo web Wide Wallpaper. Aku ora duwe pilihan kaya ngono (sanajan) ngetik utawa langsung menyang format gambar tartamtu, nanging aku mikir katalog situs web nomer loro iki, paling ora ing babagan 3D, yaiku unggul banget a saka web sing dakselehake. Sanajan mratelakake panemume. Coba deleng banjur sampeyan bakal weruh.

Link menyang konten 3D wallpaperwide.com

Wallpaper FX

Kaca sing dianyari kanthi akeh konten, sanajan bagean iki wis mandheg sadurunge musim panas, yaiku Wallpaper FX. Dheweke duwe bagean karo akeh latar 3D, sanajan akeh sing ana ing kana mung gambar asli. Mesthine, malah gambar nyata digawe kaya sing metu saka layar piranti. Cekakipun, situs web liyane sing kudu dipikirake kanggo golek dana kanggo Android cilik kita.

Wallpaper 3D liyane ing wallpaperfx.com

Latar mburi Wallpaper HD

Yen apa sing sampeyan goleki akeh gambar sing bisa uga ilang, apa sing sampeyan goleki diarani Latar mburi Wallpaper HD. Iki minangka kaca web sing duwe akeh bagean lan masing-masing nawakake akeh dana. Iki uga ditrapake kanggo wallpaper 3D, kayata, kayata, kita duwe bagean foto kanggo komputer, latar mburi HD, latar kembang, foto (warna biru lan abang) utawa bentuk, kabeh sing kasebut ing ndhuwur 3D.

Bukak hdwallpaperbackgrounds.net

WallpaperStop

Yen sampeyan ngira yen wis rampung karo kaca, sampeyan salah. Pilihan sing ora nate lara lan WallpaperStop minangka pilihan liyane sing nawakake gambar sing dipisahake kanthi bagean Abstrak, Seni Digital, Fantasi, Fractal lan Vektor. Saka bagean sadurunge, favoritku yaiku konten abstrak lan fraktal.

link | wallpapertop.com

Fonditos

Lan ora kabeh bakal dadi kaca ing basa Inggris, bener? Kita mungkasi karo Fonditos, sawijining kaca web ing Spanyol ing kana kita uga duwe latar 3D sing dipisahake kanthi bagean, ing kasus iki miturut Kewan, Lanskap, Karakter, Robot, Kendaraan lan liya-liyane.

Mesthi wae, kanthi pribadi aku bakal menehi tamparan cilik ing bangkekan kanggo desain web; Aku luwih seneng gambar kasebut ditampilake tanpa kudu dilebokake.

Link | www.fonditos.com