Wallpaper Android

Wallpaper Android

Ngatur Android kanthi paling apik wallpaper seluler lan wallpaper kanggo Android. Wallpaper minangka salah sawijining elemen sing paling pribadi ing Android lan nampilake hobi, seneng utawa langsung nuduhake foto wong sing sampeyan tresnani. Yen apa sing sampeyan goleki ing wallpaper kanggo Android sing paling apik, ing kene kita nuduhake akeh sing diatur miturut kategori.

Download wallpaper Android

Sampeyan bisa nggunakake gambar kanthi praktis wallpaper ing android. Masalahe yaiku yen nggoleki internet, gampang ditemokake ukuran utawa proporsi sing ora cocog kaya sing diarepake. Yen sampeyan ora pengin mbuang-buang wektu, sampeyan bisa ndeleng galeri gambar kanthi mbukak link ing ngisor iki:

Kabeh dana sing dikoleksi ing situs web iki minangka properti saka panganggité. Kita ngerti kabeh gambar sing ditampilake ing androidsis.com Dheweke ana ing domain umum lan bisa ditemokake ing Internet. Yen ora, kirim a email lan bakal dicopot saka basis data kita sanalika bisa ngurmati hak cipta.

Cara nggawe ponsel kanthi wallpaper Android

Sanajan piranti Android bisa uga duwe wallpaper sing isih disenengi, mesthine kita pengin nggunakake latar mburi pribadi utawa sing luwih selaras karo kapribadhian. Babagan sing daklakoni sanalika miwiti piranti, yaiku komputer, tablet, seluler utawa jinis piranti elektronik liyane sing nganggo antarmuka panganggo, yaiku menehi latar mburi sing luwih disenengi lan malah ing komputer aku ganti. saben jam. Nanging,cara ngganti wallpaper ing Android?

Kanthi sawetara versi Android sing beda-beda, meh ora bisa nggambarake proses sing pas kanggo kabeh piranti, nanging kita bisa nerangake lan nyakup gambar gambar babagan cara nggawe ing Nexus 5 sing mbukak Android 6.0.1. Kita bakal nerangake sawetara cara supaya bisa njamin manawa ana wong sing bisa ngganti wallpaper piranti Android, salah sijine kanthi rong cara kanggo nutupi luwih akeh jinis piranti

Cara ngganti wallpaper ing Android

Ganti wallpaper ing Android

Prosese gampang banget, nanging kita ngerti manawa sing gampang kanggo sawetara bisa uga luwih rumit kanggo wong liya, mula aku njlentrehake langkah-langkah sing kudu ditindakake:

  1. Kita mbukak Setelan piranti.
  2. Kita menyang bagean «Layar».
  3. Ing njero layar, kita ngetik «Wallpaper». Ing sawetara piranti, pilihan bisa ditampilake mung "Latar".
  4. Ing bagean sabanjure, kita bisa milih antarane:
    • Telusuri kertu memori.
    • Wallpaper animasi.
    • Wallpaper
    • Arsip foto
  5. Kita ngetik bagean sing bakal digunakake gambar lan banjur milih.
  6. Sadurunge nyetel wallpaper anyar, kita bisa ngowahi sawetara nilai, kayata motong gambar, utawa muter. Kita nyunting kaya sing dikepengini.
  7. Pungkasan, kita nampa.

Ing sawetara versi Android, kayata 4.4.2 Samsung TouchWiz, ing langkah 4 pilihan kanggo milih apa sing pengin dilebokake ing layar ngarep, ing layar kunci utawa ing kalorone bakal katon langsung. Mengko kita bisa nuduhake endi sing njupuk gambar saka galeri latar mburi animasi, wallpaper utawa galeri. Sisane padha karo sing diandharake.

Yen sampeyan wis ndownload foto sing gedhe banget, ing kene bakal diandharake cara ngganti resolusi foto ing cara sing gampang.

Cara alternatif kanggo ngganti wallpaper ing Android

Cara ngganti wallpaper seluler

Ana cara alternatif yaiku sing pertama sing kudu sampeyan coba tanpa dipikirake apa wae jinis piranti Android sing sampeyan duwe. Babagan nggunakake trabasan: saka rol utawa aplikasi liyane (kalebu panjelajah file) sing nyimpen utawa duwe akses menyang gambar. Kanggo ngganti wallpaper kanthi metode alternatif iki, kita kudu nindakake perkara ing ngisor iki:

  1. Kita navigasi menyang gambar sing pengin ditemtokake minangka wallpaper, sing bisa ngetik rol, kamera, Foto Google utawa ing endi wae.
  2. Kita mbukak gambar.
  3. Kita menet terus nganti ndeleng pilihan sing kasedhiya.
  4. Kita milih «Setel minangka ...».
  5. Kita milih opsi sing dipengini ing antarane sing katon, kayata:
    • Mung ing layar ngarep.
    • Mung ing layar kunci.
    • Ing layar ngarep lan ing layar kunci.
  6. Kaya cara sadurunge, kita bisa ngowahi sawetara foto, kayata motong, nggedhekake, lsp.
  7. Pungkasan, kita bakal nampa pangowahan kasebut.

Sampeyan bisa uga yen yen duwe piranti sing rada lawas, pencet gambar sedetik ora nuduhake pilihan. Yen ngono, sampeyan kudu ngganti tutul karo liyane: tutul tutul tombol pilihan piranti sampeyan. Kaya sing sampeyan ngerteni, akeh piranti Android duwe telung tombol: tombol utama utawa wiwitan, tombol kanggo mundur lan katelu sing bakal disentuh kanggo nuduhake opsi sing kasedhiya. Yaiku tombol sing kudu sampeyan tutul ing langkah 3 proses sadurunge.

Endi sampeyan saka ngendi wallpaper ponsel? Marang sampeyan babagan sumber daya nalika ndownload wallpaper lan nyelehake wallpaper Android anyar, salah sawijining sumber paling gampang lan paling cepet kanggo menehi tampilan seluler utawa tablet.