Tim editorial

Androidsis minangka situs web Internet AB. Ing situs web iki, kita kudu nuduhake kabeh warta babagan Android, tutorial sing paling lengkap lan nganalisa produk sing paling penting ing segmen pasar iki. Tim panulis digawe kanthi semangat babagan jagad Android, sing tanggung jawab nyritakake kabeh warta ing sektor kasebut.

Wiwit diluncurake ing taun 2008, Androidsis wis dadi salah sawijining situs web referensi ing sektor smartphone Android.

Tim editorial Androidsis arupa klompok Pakar teknologi Android. Yen sampeyan uga pengin dadi bagean ing tim, sampeyan bisa kirimake formulir iki kanggo dadi editor.

Koordinator

  • Francisco Ruiz

    Lair ing Barcelona, ​​Spanyol, aku lair ing taun 1971 lan aku seneng banget karo komputer lan piranti seluler umume. Sistem operasi favoritku yaiku Android kanggo piranti seluler lan Linux kanggo laptop lan desktop, sanajan bisa uga bisa digunakake kanthi apik ing Mac, Windows, lan iOS. Kabeh sing aku ngerteni babagan sistem operasi iki, aku wis sinau kanthi cara mulang dhewe, nglumpukake luwih saka sepuluh taun pengalaman ing jagad piranti seluler Android!

Penyunting

  • Manuel Ramirez

    Amstrad mbukak lawang teknologi kanggo aku lan mula aku nulis babagan Android luwih saka 8 taun. Aku wis ngliwati macem-macem media, nanging bagean sing dakkanggo ing Androidsis (kanthi luwih saka 7.300 artikel) lan liyane saka Blog Aktualidad. Semangat babagan OS, Nintendo lan PC iki (lan ya, aku bakal main Diablo 2 Wungun maneh).

  • Aaron Rivas

    Panulis lan editor khusus ing Android lan gadget, smartphone, smartwatches, wearable, macem-macem OS lan kabeh sing ana gandhengane karo geek. Aku mlebu dunia teknologi wiwit cilik lan, wiwit iku, ngerti luwih akeh babagan saben dina minangka salah sawijining tugas sing paling nyenengake.

  • Ignacio Lopez

    Sadurunge mlebu pasar smartphone, aku duwe kesempatan kanggo mlebu ing PDA sing apik banget sing dikelola dening Windows Mobile, nanging ora sadurunge nikmati, kaya kurcaci, ponselku sing pertama, Alcatel One Touch Easy, ponsel sing ngidini ngganti batere batere alkalin. Ing taun 2009, aku nerbitake smartphone sing dikelola Android kaping pisanan, utamane Pahlawan HTC, piranti sing isih dak tresnani. Wiwit saiki, akeh smartphone sing nglewati tanganku, nanging yen kudu tetep karo pabrikan saiki, aku milih Google Pixel. Aku wis nulis luwih saka 10 taun ora mung babagan telephony, nanging uga babagan ilmu komputer ing umume, semangat liyane sing nggawe orientasi urip profesional kanggo program, database, desain ...

  • DaniPlay

    Aku miwiti karo Android nganggo HTC Dream ing taun 2008. Semangatku lair wiwit taun iku, duwe luwih saka 25 telpon nganggo sistem operasi iki. Dina iki aku sinau babagan pangembangan aplikasi kanggo macem-macem sistem, kalebu Android.

  • Nerea Pereira

    Telpon pertama yaiku Diamond HTC sing aku instal Android. Wiwit semana aku tresna banget karo sistem operasi Google. Lan, nalika nggabungake sinau, aku seneng banget: telephony seluler.

  • Rafa Rodríguez Ballesteros

    Pancing lan bundled wiwit ... tansah! karo jagad Android lan kabeh ekosistem sing luar biasa. Aku nyoba, nganalisa lan nulis babagan smartphone lan kabeh jinis gadget, aksesoris lan piranti sing kompatibel karo Android. Nyoba "aktif", sinau lan terus ngerti kabeh warta.

  • Miguel Hernandez

    Nganalisa kabeh jinis piranti Android wiwit taun 2010. Penting, kudu ngerti kanthi jero kemajuan teknologi supaya bisa ngirimake menyang para sing maca. "Ora kabeh spesifikasi, ing ponsel sampeyan kudu ana pengalaman" - Carl Pei.

  • Pablo Sanchez

    Kekasih teknologi umume lan Android khusus. Editor ing kalodhangan.

  • Paco L Gutierrez

    Kekasih teknologi, gadget umume lan game video. Nguji Android wiwit jaman biyen.

Mantan editor

  • Eder Ferreño

    Plancongan, nulis, maca lan bioskop minangka karepku, nanging ora ana sing bakal daklakoni yen ora ana ing piranti Android. Tertarik karo sistem operasi Google wiwit diwiwiti, aku seneng sinau lan nemokake luwih akeh babagan saben dina.

  • Alfonso de Frutos

    Nggabungake teknologi anyar lan semangat kanggo Android, nuduhake pengetahuan lan pengalaman babagan OS iki nalika nemokake fitur liyane sing akeh, minangka pengalaman sing dakkarepake.

  • Jose Alfocea

    Aku seneng nganyari teknologi anyar ing umum lan ing Android. Aku seneng banget karo hubungane karo sektor pendidikan lan pendhidhikan, mula aku seneng nemokake aplikasi lan fungsi anyar sistem operasi Google sing ana gandhengane karo sektor kasebut.

  • Gambar placeholder Cristina Torres

    Aku seneng banget karo Android. Aku yakin manawa kabeh sing apik bisa ditambah, mula aku nggunakake sawetara wektu kanggo ngerti lan sinau babagan sistem operasi iki. Muga-muga bisa mbantu sampeyan nyampurnakake pengalaman nganggo teknologi Android.

  • Elvis bucatariu

    Teknologi pancen wis nggumunake aku, nanging tekane smartphone Android mung nambah minatku marang kabeh kedadeyan ing jagad. Nliti, ngerti lan nemokake kabeh sing anyar babagan Android minangka salah sawijining gegayuhan.