Solitaire - Koleksi Paling Anyar Dianyari Kanthi 4 Mode Game Anyar Lan Liyane

Aplikasi game Solitaire

Solitaires: Koleksi Ultimate minangka game solitaire anyar kanggo Android sing wis dianyari dina iki kanthi seri luwih saka warta sing menarik. Kita ngomong babagan 4 mode game anyar iki lan serangkaian tantangan kanggo motivasi saben dina ing solitaire sing diukir kanthi apik iki kanggo ponsel sampeyan.

Solitaire: Koleksi Mesthi
Solitaire: Koleksi Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi
  • Solitaire: Screenshot Koleksi Sing Mesthi

La versi 1.4 minangka sing dianyari dina iki kanggo nggawa seri anyar kanggo game sing disaranake ing larik kasebut lan iku paling apik yen pengin main game supaya bisa nyenengake game kertu sing ora bisa dilalekake iki.

Apa sing diarani Solitaires: koleksi sing mesthi

Solitaire Bliss

Kita lagi ngadhepi solitaire sing bisa ditondoi, yaiku kanthi macem-macem mode game lan nempatake ing papan sing istimewa yen mbandhingake karo wong liya. Lan iku total sing diduweni seri 28 mode utawa varian solitaire kanthi 10 jinis game: Solitaire (Klondike), Spider Solitaire, FreeCell, Pyramid, Tripeaks, Scorpion, Wolu kothak, Yukon, Golf, 40 maling lan Memori.

Dadi sampeyan bakal seneng-seneng lan hiburan tanpa mandheg yen sampeyan pengin sing luwih nyenengake saka sepi khas. Lan kabeh iki saka aplikasi sing padha tanpa kudu ndownload apa-apa.

Iki diterangake cara sing beda:

  • Sepi: pusat game iki lan sing klasik ing antarane klasik kanthi game acak utawa mung kanthi skor gaya klasik utawa Vegas
  • Spider Solitaire- Pilih game 1-setelan sing gampang, game 2-setelan menengah, utawa game 4-suit sing nantang.
  • Kertu putih: Wiwitan bisa miwiti kanthi mode sing gampang, sing ngemot sawetara kertu sing diurutake, dene pemain sing maju bakal seneng game klasik kanthi game nomer sing dingerteni lan statistik pribadi sing rinci
  • Tripeaks- Tripeaks lan Tripeaks sing Didhelikake mesthi dianggep game cepet
  • Yukon: Angel lan nantang: Yukon dhewekan, Rusia lan Alaska.
  • Puluh Puluh Maling: lulus dek mung sapisan
  • Pirámide: mung duwe tingkat menang 0,5% dadi salah sawijining solitaire sing paling angel dilewati
  • golf: kita duwe rong jinis kanggo klasik lan gampang
  • Penganten: sampeyan kudu latihan mbentuk pasangan kertu lan nyuda jumlah gerakane
  • Kalajengking Solitaire- Mode game anyar sing diluncurake ing versi 1.4 lan minangka hibrida Spider lan Yukon sing kertu dipindhah kaya ing Yukon, nanging geladhak diselehake kaya ing Spider
  • Wolung kothak: Coba game FreeCell asli kanthi corak: wolung kothak tinimbang papat

Sing paling apik yaiku diterjemahake menyang basa Spanyol lan malah ing nganyari anyar, luwih akeh lokasi sing ditambahake. Kita uga seneng iku offline supaya sampeyan bisa main offline, duwe cathetan pribadi, lan monitor statistik.

Apa Anyar ing Solitaire 1.4: Koleksi Mesthi

Solitaire Bliss

Loro saka 4 mode game anyar, ing versi 1.4 saka Solitaire, sistem rangking anyar, prestasi anyar, lan tantangan anyar uga kalebu kanggo dirampungake saben dinane. Tantangan kasebut Dheweke wiwit dadi siji saben dina nganti 3, mula sampeyan bakal duwe hiburan luwih akeh lan tes kanggo ngrampungake.

Kita kudu duwe mode anyar sing diarani Scorpion Solitaire, lan sing wis dikomentari kaya sadurunge, minangka hibrida ing antarane Spider lan Yukon, kaya kita bisa nemokake varian Scorpion, lan FreeCell, sing diarani Wolu Mati lan Gampang Delapan Mati.

ing basa localized anyar Yaiku: Walanda, Slowakia, Polandia, Serbia lan Kroasia. Game gratis sing ngidini kita ngilangi pariwara liwat siji pembayaran sing bisa kita lakoni liwat aplikasi sing padha nalika wis miwiti.

Singkat, lan minangka Alex Presman, pangembang utama Moongose ​​Net, menehi saran, Koleksi Solitaire Bliss pengin dadi solitaire paling apik ing Android kanggo nggayuh jutaan pemain sing pengin seneng-seneng karo game kaya sing nembe dianyari kanggo menehi luwih akeh hiburan lan hiburan saben dinane.

Yen sampeyan nggoleki game saka jinis iki, saiki sampeyan bisa nyambung linke Coba Solitaire: Koleksi Ultimate kanthi macem-macem mode lan pengalaman game luwih saka sampurna kanggo para pengikut game kertu mitos iki.

Informasi liyane ing Piyambak


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.