Cara mbukak lan nginstal file APK ing PC

Cara nginstal apks ing PC

Untunge kita duwe kemungkinan mbukak lan nginstal file APK ing PC saengga bisa ngrasakake aplikasi lan game favorit. Kanthi cara iki kita bisa ngalih saka layar cilik menyang layar sing luwih gedhe kayata PC utawa laptop sing padha uga ora apik.

Mula kita arep menyang mulang sawetara cara sing kasedhiya kanggo narik kawigaten PC kita banjur seneng game kasebut ing layar sing luwih gedhe. Oh, lan ora bakal rumit kaya saiki. Kita nggunakake sawetara cara, dadi ati-ati.

Bluestacks

Bluestacks

Iku pilihan paling apik sing saiki duwe amarga kesederhanaan lan gampang yaiku nginstal. Iki minangka platform sing ngidini kita mbukak lan nginstal file APK, mula saka iku kita duwe akses menyang aplikasi lan game video kasebut.

Pancen sing ditindakake Bluestacks yaiku ngasilake instal Android ing mburi layar saengga aplikasi lan video game kasebut bisa diluncurake. Kayane ngluncurake Android Studio, platform pangembangan app Google, nanging kanthi cara sing apik lan gampang tanpa kudu mlebu folder, lan liya-liyane.

Sing paling apik yaiku ing babagan iki Instalasi Android mlaku ing latar mburi, Iki uga nambah kasunyatan manawa wis nginstal Play Store supaya kita bisa narik lan ngakses kabeh aplikasi lan game sing wis dituku. Mesthine, kita bisa nginstal APK saka emulator iki amarga bakal nuduhake sampeyan ing ngisor iki.

Ing kasunyatan, kita bakal duwe rong tab ing sisih ndhuwur sing nggawa kita menyang pusat aplikasi lan game, lan sing nomer loro kanggo game sing wis diinstal ing PC. Yaiku, kita kudu ngakses Bluestacks supaya bisa urip lan bisa main karo Mario Kart Tour.

Emulator Bluestacks

Lan iki bisa uga Keuntungan paling gedhe saka Bluestacks, amarga bakal nyegah kita ngaco karo APK, saengga kita bisa uga golek APK sing diunduh lan aja liwat cara liyane sing rumit, kayata Android Studio.

Yen jarene, kudu disebutake yen miwiti aplikasi ing PC tegese kita ngadhepi piranti lunak sing durung dioptimalake kanggo layar kasebut dimensi sing luwih gedhe kayata pengontrol utawa kontrol, kayata mouse.

Pungkasan, lan sanajan Bluestack kayane menehi pengalaman sing ideal, kasunyatan manawa aplikasi sing diupdate bisa uga nyebabake kesalahan ing lingkungan simulasi Android iki, mula priksa manawa sampeyan bisa nyebabake sampeyan pahit.

Sampeyan bisa milih ndownload kanthi gratis kaya ngliwati model langganane.

Bluestacks - Unduh

Cara nginstal APK nganggo Bluestacks

Bluestacks

Kita pengin ninggalake bagean iki kanggo bagean dhewe, lan tegese Bluestacks uga ngidini nginstal APK sing wis didownload sadurunge saka situs kaya apkmirror (salah siji sing paling dipercaya lan disaranake nalika pengin ngakses APK tartamtu).

Yen wis dikandhani, iku cukup gampang:

  • Kita ngluncurake Bluestacks saka PC kita
  • Nos bukak tab "Aplikasi ku"
  • Saka pojok ing jendhela Kita golek pilihan «Instal APK»
  • Kita goleki file sing dadi host ing PC lan nginstal.

Nyambung menyang Windows karo telpon Microsoft lan Samsung

Aplikasi Cuaca ing Windows 10

Samsung kanthi "Sambungake menyang Windows" lan pitulung Microsoft sing ora bisa ditrapake, wis sukses ngluncurake aplikasi sing wis diinstal ing ponsel kanthi PC utawa laptop. Yaiku, APK apa wae sing diinstal kanthi manual ing ponsel Samsung bisa diwiwiti saka desktop PC.

Kita wis duwe komentar ing macem-macem publikasi kabeh kaluwihan saka Nyambung menyang Windows lan aplikasi Telpon sampeyan saka Microsoft. Lan bathi kasebut akeh banget, amarga kita bisa nampa telpon utawa malah cepet liwat file yen wis nyambungake rong piranti utawa malah duwe clipboard kanggo nyalin lan nempel aplikasi saka siji situs menyang situs liyane.

Kita sejatine duwe ing tutorial videosis Androidsis kita apa sing mulang sampeyan cara mbukak aplikasi sing ana ing ponsel saka PC. Lan sing paling apik, ing nganyari paling anyar saka app Windows Phone sampeyan, sampeyan malah bisa mbukak sawetara aplikasi sekaligus lan malah pin ing taskbar Windows.

Tambah menyang taskbar

Kita pancen ngadhepi salah sawijining pilihan sing paling apik, sanajan ora sadurunge, kita bisa mbukak APK saka WindowsNanging, kita kudu pindhah menyang ponsel, download apk lan nginstal kanggo miwiti mengko saka app telpon Windows sampeyan.

Nanging yen kita golek kesederhanaan lan gampang, lan kita duwe ponsel Samsung uga PC Windows, kita bisa nginstal lan mbukak APK kasebut, uga app lan game sing wis diinstal saka pengalaman Windows lan Samsung sing nyenengake.

Ngandika, kita bakal nemen nggawe mirroring lengkap, utawa apa sing bakal streaming layar seluler, sanajan kanthi format sing menehi tampilan sing dikelola karo aplikasi ing PC utawa laptop.

Bukak APK karo Android Studio

Android Studio

Kita bakal pindhah menyang cara sing paling rumit kanggo kabeh, lan persis sing bakal digunakake pangembang sing pengin nggawe utawa ngowahi aplikasi kasebut sing digawe karo Android Studio. Sing paling apik babagan Android Studio yaiku simulasi utawa niru piranti virtual kanthi versi Android apa wae. Kita malah bisa ngluncurake versi lawas supaya bisa ngluncurake APK app sing wis didhukung, dadi pengalaman sing luwih lengkap.

Iki bakal dadi langkah sing paling dhasar:

  • Kita bakal nginstal Android Studio: Situs web Google
  • Kita nginstal Android Studio ing PC
  • Kita miwiti piranti virtual kanggo ditiru
  • El APK sing wis diunduh, dijupuk menyang folder Tools ing direktori Android Studio SDK
  • Kita bakal pindhah menyang folder ing endi APK lan kita miwiti perintah iki kanthi hak administrator nganggo perintah Windows:

adb instal filename.apk

  • Ing pundi filename.apk bakal dadi jeneng apk sing pengin ditambahake menyang dhaptar piranti virtual

Iki Android Studio

El Cacat paling gedhe ing operasi iki yaiku ora ana sawetara poin penting kaya Layanan Google Play, dadi kajaba iku aplikasi sing gampang banget, nalika ngupayakake ngluncurake APK sawetara aplikasi sing populer banget, mula kita bakal niru pengalaman kasebut. Android Studio pancen digawe kanggo sing pengin nyoba aplikasi sadurunge nerbitake versi pungkasan menyang Play Store, nanging kanthi cara nyoba nyoba APK, mesthine bisa.

Bukak file APK ing PC nganggo Chrome

Tukang las ARC

Lan saiki sampeyan bakal kepengin weruh yen ana cara supaya ora narik emulator kaya sing kasebut supaya bisa ngluncurake file APK. Ya ana lan liwat browser Chrome kanthi ekstensi sing bakal ngidini kita nindakake tumindak iki.

Alat iki digawe dening pangembang piranti lunak kanggo sistem operasi Android. Dadi ngidini kita liwat Chrome niru APK sanajan ing sistem operasi liyane kayata MacOS anggere browser wis diinstal kanthi padha.

para bisa ngluncurake file APK ing Chrome kita kudu mriksa langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Instal browser Chrome banjur bukak ARC Welder: Ngundhuh ekstensi
  • Kita nambahake ARC Welder menyang Chrome
  • Download APK menyang PC utawa laptop kita
  • Kita milih tablet utawa seluler sing pengin diluncurake app
  • Klik ing tombol test kanggo mriksa manawa aplikasi wis bisa digunakake kanthi bener
  • Klik ing «Bukak app»

Saiki kita bisa miwiti APK ing PC banjur seneng utawa nyoba app kasebut ing komputer kita Saiki kita mung kudu milih cara sing ditampilake sing paling disenengi. Kita kanthi terbuka nyaranake Bluestacks amarga kita mung kudu ndownload, nginstal, lan mlebu menyang akun Google kanggo nerusake instalasi APK saka Play Store sing terintegrasi utawa APK liwat metode kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.