[VIDEO] Cara ngatur layar kunci Samsung Galaxy

Liwat Good Lock, kita bakal nuduhake update anyar kanggo One UI 3.0 saka salah sawijining modul sing bakal ngidini ngatur layar kunci kaya sing dikepengini saka telpon

Wis nganyari paling anyar iki kanggo One Android versi Android 11 saka salah sawijining modul, lan sisane lagi dianyari, umume digunakake minangka Operasi Tangan Tangan, supaya kita bisa retouch bagean gedhe saka kabeh elemen sing bisa ditemokake ing layar kunci kasebut. Goleki.

Lockstar lan layar kunci

Lockstar

Kita duwe Nganyari Android 11 kasedhiya ing One UI 3.0 kanggo didownload saka Lockstar sing ngidini kita ngatur kabeh layar kunci Samsung Galaxy; kaya Galaxy S10, Note10 utawa S20.

Kita luwih dhisik butuh instal versi paling anyar saka Lockstar apa sing bisa dipikolehi:

Lockstar - apk

Nalika nginstal APK, mesthine iku Toko Galaxy bakal nggawa kita nganyari anyar kanggo mbukak lan nginstal. Sampeyan uga kudu verifikasi instalasi Good Lock:

Kunci Kunci sing apik - apk

Oalah, sampeyan bisa nginstal app iki saka Galaxy Store lan mula lali liwat apkmirror, sanajan repositori iki mbantu banget lan aman banget kanggo masalah kasebut.

Cara ngatur layar kunci Samsung Galaxy

Ngatur

  • Saiki kita menyang Good Lock
  • Kita menehi ing Lockstar
  • Kita bakal duwe layar kunci serial lan kemampuan kanggo ngaktifake modul iki
  • Kita ngaktifake lan saiki kita bisa miwiti ngatur layar kunci

Ngandika, penting supaya kita eling yen ing kabeh wektu kita bisa mateni modul Lockstar lan bali menyang layar kunci sing teka kanthi default, mula kita bakal nemoni opsi sing bisa ditolak kapan wae.

Telu bagean kanggo disorot kanggo nggawe pribadi:

  • Owahi layar kunci kanthi vertikal
  • Owahi layar kunci kanthi horisontal
  • Ngatur wektu aktif

Ngowahi layar

Kunci layar

Semono uga kanggo format vertikal kaya horisontal kanthi papat tab fitur:

  • Posisi elemen sing wis ditemokake
  • Wallpaper: wallpaper
  • Jinis nonton
  • Unsur: Facewidgets, musicwidget, icon kunci, teks pitulung, bar status, trabasan lan notifikasi

La posisi kabeh elemen kajaba kabar, bisa dipindhah liwat layar kunci.

Yen kita arep nonton kita bisa nambah ukuran utawa nyuda lan pilih saka sawetara sing bisa. Nanging sing paling apik yaiku elemen sing bisa disesuaikan:

  • Facewidgets: mateni utawa ngaktifake sing wis diaktifake kayata jam
  • MusicWidget: musisi karo padha
  • Mengkono uga ing Ikon Kunci utawa lambang kunci, Teks Bantuan utawa teks pitulung lan Baris Status utawa Bar Status
  • trabasan: yen kita pencet yen bisa milih nganti 6 akses pribadi kanggo kabeh aplikasi sing wis diinstal. Yen kita menet maneh, kita bakal ganti nyelehake ing format horisontal utawa vertikal ing saben sisih layar kunci
  • Notifikasi: kita bisa mateni, mung lambang utawa kanthi rincian

Pungkasan kita duwe opsi Tata Letak Otomatis supaya bisa dingerteni kanthi cerdas lan miturut elemen sing wis diaktifake, bisa diatur kanthi otomatis.

Dadi bisa ngatur layar kunci Samsung Galaxy kanthi lengkap. Disaranake sampeyan ndeleng video kasebut kanggo ndeleng rinciane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.