[VIDEO] 3 tumindak meh ajaib sing bisa sampeyan lakoni karo Google Lens

G gedhe menehi prioritas luwih akeh kanggo Intelijen Ponggawa ing aplikasi kaya Google Lens lan mulane kita bakal mulang 3 tumindak meh gaib sing bisa sampeyan lakoni karo aplikasi iki.

Yen kasunyatane sanajan ing Android 12 kita wis duwe kemungkinan, kita kira ing Pixel lan ponsel liyane, saka gunakake tampilan aplikasi anyar supaya bisa nyekel teks sing pengin diterjemahake, kita kudu ngerti manawa nganggo Google Lens kita bakal duwe aplikasi kanggo wektu sing apik. Goleki.

Tangkap teks nganggo kamera Google Lens

Ekstrak teks sing dicithak saka kertas

Yen kita saben dina ngatasi teks ing kertas cetak, kita bisa nyekel tanpa kudu nyithak utawa mung retouch supaya entuk salinan sing luwih apik. Lan nyatane, 3 tumindak sing bakal ngidini kita ngatur kanthi apik nganggo teks, dokumen lan liya-liyane bakal ana ing kene.

  • Kita mbukak Google Lensa
  • Kita fokus karo kamera menyang dokumen utawa kertas
  • Kita ngenteni sawetara detik lan sihir bakal diwiwiti
  • Kita bakal ndeleng teks sing disorot lan saiki kita bisa milih bagean
  • Utawa kita mung nyalin kabeh
  • Kita mbukak dokumen Word lan nempel

Tarjamahake teks saka situs, jaringan, app ... kanthi tangkapan layar

Tarjamahake teks tangkapan layar

Sing bisa dijupuk tangkapan layar nganggo ponsel ngidini kita milih utawa malah nerjemahake teks saka aplikasi sing ora ngidini kanthi gawan. Contone kayata Facebook utawa malah meme utawa komik sing ana ing gambar lan pengin dijarwakake.

  • Kita njupuk gambar komik utawa meme
  • Kita ngluncurake Google Lens
  • Kita mbukak gambar sing dijupuk
  • Kita ngeklik gambar teks lan sulap bakal diwiwiti

Ayo Lens nindakake tugas omah kanggo sampeyan

Nindakake PR Google Lens

Ing tab ngisor Google Lens kita duwe bagean sing khusus kanggo Lens kanggo tugas omah kanggo sampeyan. Lan prakteke sing ditindakake yaiku nggoleki pitakon lan identifikasi karo AI kanggo mangsuli asil telusuran.

  • Bukak Google Lensa
  • Tab ngisor lan kita ngupayakake nggarap PR
  • Kanthi kamera lensa, kita fokus ing notebook latihan utawa buku
  • Kita nyelehake kamera ing pitakonan, lan Lensa ngidentifikasi
  • Saiki kita duwe asil ing sisih ngisor kanggo ngeklik kanggo menehi jawaban

3 tumindak Google Lens sing meh ajaib manawa kita ngerti, dheweke bisa ngirit wektu akeh. Utamane ing manajemen dokumen. Yen dheweke ngirim salinan menyang kelas sing padha, kita bisa narik app iki kanggo ngirim menyang ponsel lan nyetak sawise retouching utawa ngatur.

Google Lens
Google Lens
Pangembang: Google LLC
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.