Nganyari WhatsApp

Nganyari WhatsApp

Tetep dianyari aplikasi menyang versi paling anyar mesthi penting. Nanging, ora sawetara pangguna sing waspada babagan nganyari aplikasi amarga ana masalah operasi. Wong liya ora duwe update aplikasi amarga ora nggatekke, mula kita bakal mulang kabeh babagan sing kudu sampeyan ngerteni nganyari WhatsApp.

Mesthi sampeyan minangka salah sawijining wong sing pengin instal WhatsApp gratis sanalika seluler isih anyar, mula kudu paling anyar versi WhatsApp sing dianyari, ora mung amarga kita kelangan warta sing wis kalebu ing saben versi tartamtu, nanging amarga pembaruan uga nggawa warta ing level keamanan, lan privasi penting, luwih-luwih nalika pengin nyimpen virus ing Android kayata sing kalebu pariwara ing WhatsApp.

Cara nganyari WhatsApp ing Android

Kasus Android meh padha, mung ngetik Google Play Toko bisa nganyari aplikasi, amarga kaca pertama bakal nuduhake aplikasi sing kasedhiya sing kasedhiya lan ing ngendi sampeyan bisa nganyari WhatsApp kanggo Android.

Tampilan Whatsapp Messenger
Tampilan Whatsapp Messenger
Pangembang: WhatsApp LLC
Price: free

Mesthi wae download whatsapp apk Bisa saka sumber sing biasa wae, bakal dianyari yen nginstal.

Aku ora bisa nganyari WhatsApp

Kesalahan nalika nganyari WhatsApp
Ana akeh sebab kenapa kita ora bakal bisa nganyari WhatsApp, gumantung karo platform apa sing digunakake. Ing Android, kita bakal kalebu alesan sing paling populer amarga entuk kesalahan nganyari Whastapp:

Yen sampeyan ndeleng kode kesalahan 413, 481, 491, 492, 921, 927 utawa 941, Tindakake kaya ing ngisor iki:

  • Mbusak akun Google: bukak Setelan > Akun > Google > pilih akun sampeyan banjur busak
  • Wiwiti maneh piranti kanggo nambah akun Google maneh.
  • Mbusak cache aplikasi: Setelan> Aplikasi> Google Play Store> Mbusak cache lan Mbusak data.

Aku ora bisa nganyari WhatsApp amarga kurang papan

Yen sampeyan nemoni kesalahan 101, 498 utawa 910, sampeyan diarani "Ora cukup papan panyimpenan”, Kanggo iki, langkah pertama yaiku ngresiki cache kaya sing wis dituduhake sadurunge. Yen sampeyan isih ora bisa, sampeyan ora bakal duwe pilihan liyane kajaba mbusak file sing ditemokake ing bagean ing ngisor iki ing panyimpenan piranti:

  • Folder video dununge ing: / WhatsApp / Media / WhatsApp Video / Sent.
  • Folder gambar dununge ing: / WhatsApp / Media / WhatsApp Images / Sent.
  • Folder voicemail dununge ing: / WhatsApp / Media / WhatsApp Voice Notes.

Kesalahan umum liyane yaiku "File paket ora valid ”, kanggo iki kita kudu ndownload WhatsApp .apk langsung saka situs web resmi aplikasi, banjur kita bakal pindhah menyang Setelan Android, kanggo navigasi menyang "Keamanan" lan sawise tekan kana, kita bakal ngaktifake "Sumber ora dingerteni". Saiki kita mung kudu bali menyang folder download lan nginstal WhatsApp maneh ing versi paling anyar.

Cara nganyarake WhatsApp gratis

Ora masalah, cara apa wae sing digunakake, WhatsApp pancen gratis, dadi aja padha sumelang, nganyari WhatsApp kanthi gratis uga bisa uga, mula aja kuwatir nganyari wae, layanan WhatsApp bakal gratis seumur hidup.

Mula, kita ngelingake manawa sampeyan kudu curiga karo panyedhiya apa wae sing nyoba nggawe sampeyan mbayar kanthi ijol langganan WhatsApp, amarga kita bisa ngonfirmasi manawa aplikasi lan panggunaan kasebut gratis, ora bisa mbayar operator kita. kanggo rencana data kita.

Nganyari WhatsApp Plus

Ing modifikasi WhatsApp, kita kudu ndownload .APK Whatsapp Plus supaya bisa nganyari maneh. Mula, kanggo nganyari WhatsApp Plus, kita kudu pindhah menyang panyedhiya, unduh maneh versi modifikasi WhatsApp sing paling anyar lan turuti pandhuan pangembang. Ing LINK iki, kita bakal nemokake kabeh versi lan mesthi nganyari paling anyar saka WhatsApp Plus, dadi mung kudu ndownload .apk lan instal maneh ing ndhuwur WhatsApp Plus sing wis diinstal.

Ora diraguhi, WhatsApp wis dadi aplikasi olahpesen cepet sing digunakake jutaan wong saben dina, mula sampeyan kudu bisa nganyari whatsapp kanggo versi paling anyar, amarga iki bakal menehi perbaikan kinerja, fungsi anyar lan bakal ngatasi masalah keamanan sing bisa nggawe privasi sampeyan ing resiko.

Napa penting kanggo nganyari WhatsApp?

Kerep banget, Tampilan Whatsapp diupdate. Aplikasi olahpesen banjur ngenalake serangkaian perbaikan, kayata fungsi anyar. Sanajan ana uga perbaikan ing operasi utawa keamanan. Mula, yen kasedhiya versi anyar, prelu dianyari.

Ana sawetara sebab kenapa penting supaya app nganyari. Siji tangan, duwe akses menyang kabeh fungsi lan perbaikan anyar sing kasedhiya. Yen ora nganyari, sampeyan ora bisa seneng. Lan akeh fitur anyar sing ngidini sampeyan nggunakake WhatsApp kanthi luwih apik.

Saliyane, kaya sing wis dakkandhakake, perbaikan keamanan uga dikenalake. Kanthi cara iki, duwe versi anyar, sampeyan nglindhungi dhewe marang ancaman sing bisa ditindakake. Mangkono, telpon Android sampeyan ora gampang diserang, bisa uga ana virus utawa ancaman liyane sing ana ing wektu kasebut. Aplikasi kasebut bisa dadi gateway menyang telpon ing jinis kahanan kasebut.

Sampeyan bisa nganyari WhatsApp saka Google Play, nggoleki profil aplikasi. Sampeyan uga bisa nggoleki nganyari saka telpon Android, ing bagean aplikasi goleki app banjur meksa golek nganyari. Sanajan umume update biasane otomatis. Dadi sampeyan ora prelu nindakake apa-apa kanggo njaluk.

Cara nganyari WhatsApp Web

WhatsApp duwe versi dhewe kanggo komputer, nelpon WhatsApp Web. Kaya versi kanggo smartphone, dianyari kanthi fungsi anyar. Sanajan, akeh pangguna bisa uga ora ngerti cara nganyari versi app iki.

Biasane, yen kasedhiya nganyari, sampeyan bakal nampa kabar. Dadi sing normal yaiku sampeyan mung kudu ngeklik link sing katon ing layar. Dadi, sampeyan wis duwe akses kanggo nganyari versi iki. Nanging, yen cara iki ora bisa digunakake utawa sampeyan durung nampa kabar iki, ana cara liyane sing gampang banget lan cepet.

Sampeyan kudu ngetik kaca sabanjure Masangake telpon banjur bukak app ing telpon. Ing web sampeyan entuk kode QR, sampeyan kudu maca nganggo telpon. Iki bakal nganyari Google Web kanthi cepet. Sampeyan saiki bisa seneng versi anyar.

Kepiye cara dadi tester beta lan nyoba versi WhatsApp paling anyar?

WhatsApp duwe versi beta, sing bakal ngidini sampeyan nyoba sadurunge kabeh fungsi anyar sing kasedhiya. Yen pengin, sampeyan bisa dadi panguji aplikasi beta. Sanggup bisa nindakake iku pancen gampang. Mung sawetara langkah sing kudu diikuti.

Pisanan sampeyan kudu ngetik kaca WhatsApp Beta, sing kudu diakses link iki. Ing njero, sampeyan bakal dijaluk mlebu menyang akun Google. Banjur bakal katon ing layar tombol sing ujar "Dadi penguji". Sampeyan mung klik ing tombol kasebut. Kanthi cara iki, sampeyan wis dadi tester beta.

Yen wis rampung, sampeyan kudu ndownload versi paling anyar saka aplikasi sing kasedhiya. Banjur menyang Play Store. Ing profil WhatsApp, sampeyan bisa ndeleng manawa sampeyan wis dadi tester beta, kanthi jeneng aplikasi kasebut. Nderek, nganyari app ing telpon Android. Kanthi langkah kasebut, sampeyan wis dadi panguji beta lan sampeyan bakal bisa nyoba warta kasebut sing teka ing aplikasi olahpesen.

Cara nganyari WhatsApp nganggo APK tanpa Google Play

Sampeyan bisa uga duwe APK WhatsApp, sing wis diunduh ing sanjabane Google Play. Sampeyan bisa kanggo pangguna sing telpon ora didhukung. Yen ngono, proses nganyari aplikasi rada beda.

Amarga ora duwe akses menyang file ing Google Play kaya biasane. Untunge, WhatsApp dhewe mbantu proses kasebut. Ing kaca webe Kita duwe bagean kanggo piranti Android, sing bisa diakses liwat Link iki. Ing kene sampeyan bisa ndownload APK.

Kita nemokake APK WhatsApp, versi paling anyar saka app. Mula, download file ing telpon sampeyan Android lan terus nganyari kanthi cara kasebut. Yen sampeyan duwe versi lawas saka sistem operasi, kayata ora ndhukung maneh Google Play, iku cara paling apik. Kejabi aman.

Apa nganyari WhatsApp otomatis bisa diaktifake?

Nalika nginstal WhatsApp ing telpon Android, aplikasi kasebut biasane dilengkapi pembaruan otomatis. Sampeyan bisa uga ora cilik, utawa ing wektu tartamtu sampeyan ngatur kanthi beda. Kauntungan nganyari otomatis yaiku sampeyan ora prelu nindakake apa-apa. Mula, yen sampeyan pengin ngaktifake, gampang banget.

Ketik aplikasi Play Store ing telpon Android sampeyan. Sabanjure, nampilake menu kiwa banjur ketik bagean pisanan, sing diarani "Aplikasi lan game”. Sabanjure, saka tab ndhuwur, klik diinstal. Aplikasi sing ana ing telpon bakal ditampilake ing dhaptar.

Telusuri banjur ketik WhatsApp ing dhaptar kasebut. Sawise mlebu ing profil aplikasi kasebut, klik ing telung titik vertikal sing katon ing sisih tengen ndhuwur layar. Yen sampeyan nindakake iki, sawetara opsi ditampilake ing layar. Sing terakhir yaiku nganyari otomatis. Yen alun-alun kosong, pencet banjur katon simbol ijo.

Kanthi cara iki, sampeyan duwe nganyari otomatis aktif WhatsApp. Mbesuk yen app wis nganyari, sampeyan ora prelu nindakake apa-apa. Bakal nganyari kanthi otomatis.