Analisis Xiaomi POCO M3: apa cocog karo spesifikasi?

Dina iki kita nggawa sampeyan review khusus banget lan uga diarep-arep banget. Kita wis bathi banget amarga bisa nyoba Xiaomi Poco M3. Kita kabeh sing duwe sawetara pengetahuan babagan smartphone saiki kita ngelingi kedadeyan Poco Phone F1 ing pasar. 

Meh ora ono, piranti sing ora dingerteni bisa narik perhatian kabeh wong. Malah saiki F1 isih ana ing antarane rekomendasi kanggo smartphone kelas menengah  nawakake keseimbangan sing apik antarane kinerja lan rega. Nanging anggota anyar kulawarga Poco teka kanggo nggawe ceruk ing antarane sing paling penting, lan ing kene Poco M3 pas banget.

POCO, tenan tanpa kompleks

Wiwit diluncurake 2018, tenan wis ngalami évolusi kanggo, kaya Redmi, pisah kanthi resmi saka Xiaomi minangka merek "independen". Lan kanthi kondhang sadurunge perusahaan sing nggunakake piranti pertama kanggo ngguncang pasar, lan keamanan sing diwenehake kasunyatan iki, piranti liyane sing hebat teka, Poco M3.

Sawise diluncurake Poco X3 kanthi eksplisit, perusahaan iki wis bisa ngganggu para pengikut ing wilayah paling dhuwur ing pasar. Kanthi M3, Ora duwe kekarepan sing kuat uga entuk irisan pai sing apik. Kaya sing mesthi diucapake, rumus Iki gampang banget kaya angel digayuh: Produk apik kanthi rega sing larang. 

Poco M3 yaiku diarani dadi bakul paling larang sak 2021. Mung kurang saka patang wulan ing pasar wis entuk entek stok sing kasedhiya ing sawetara kesempatan ing kabeh cara penjualan. Mesthi minangka tandha sing jelas yaiku adol nyapu lan supaya bisa terus ditindakake ing wulan ngarep. Yen smartphone iki mung sing sampeyan goleki, saiki sampeyan bisa entuk KECIL M3 ing Gshopper rega paling.

Mbusak kothak Poco M3

Kaya sing mesthi kita lakoni, yaiku wektu kanggo mbukak kothak lan priksa kabeh sing ditemokake ing njero. Kaya biasane, kita ora nemokake ora kaget utawa samubarang sing ngédap. Nanging yen wis ujar, kita duwe unsur sing wiwit dibuwang lan sawetara ekstra penting liyane sing mesthi kita apresiasi. 

Piranti kasebut ditemokake dhewe, sanajan wis kasebut batere gedhe, kurang abot tinimbang telpon liyane kanthi batere luwih cilik. Uga ditemokake ing kabel data lan mbukak, ing kasus iki nganggo format USB Jenis C. Lan Pangisi daya Daya, aksesoris sing kanggo sawetara pabrikan ora penting maneh.

Minangka ekstra penting sing ana lengen silikon sing fleksibel sing cocog kaya sarung tangan karo telpon. Rinci minangka aksesoris pertama sing dibutuhake kanggo smartphone anyar wiwit wiwitan. Yen ora, Pandhuan Wiwitan Cepet lan klasik dokumen sing gegandhengan babar pisan.

Iki Poco M3

Ing Androidsis, kita mesthi misuwur minangka orisinalitas kabecikan lan wani ing desain piranti apa wae. Saiki sampeyan mesthi angel mbedakake dhewe saka liyane. Nanging kanthi cukup niat bisa nggawe produk sing ora kaya liyane. Poco M3 beda lan ana sing positif lan ngormati.

Ing bab pisanan narik kawigaten aspek fisik Poco M3 nalika nyekel ing tangan sampeyan yaiku mburi dheweke. Caranipun a modul kamera telung, sing mengko bakal dibahas kanthi rinci, integral ing sisih ndhuwur iku paling ora apik. Apik banget persegi panjang kanthi warna sing beda lan macem-macem bahan sing ana ing sisih ndhuwur kanthi horisontal. Sampeyan bisa uga luwih seneng, nanging asli lan katon apik banget.

Ing sisih mburi uga kita kudu nyorot bahan sing digunakake. Kita dadi luwih cetha yen pilihan saka plastik IS sukses. Karo a Rampung atos sing non-slip, Poco M3 pancen nyenengake. IMHO, akeh luwih apik tinimbang mburi mengkilap kanthi finish polesan sing pungkasane dadi cetakan cetakan.

Tuku ing kene POCO M3 kanthi diskon 15%

Plastik wis modis, ya, kanthi presentasi sing luwih anyar lan campuran sing luwih apik. Saliyane kanggo entuk akeh genggeman, utamane tanpa kasus silikon, rbenjolan lan goresan bisa uga luwih apik. 

Ing gurat tekstur lan bahan sing padha dilestarekake, lan layar integral ora ana pinggiran utawa sudhut sing landhep kanggo ngganggu utawa ngrusak. Ndeleng sisih, kita bakal bisa milih cara milih maca driji sisih. A lokasi sing pabrik liyane pungkasane ngilangi, nanging sing liyane kaya Sony tetep bisa ngetrapake asil sing apik. 

Ndhuwur maca bekas driji, sing uga dadi tombol ngarep yen pencet, kita temokake kontrol volume kanthi tombol elongated. 

Ing sisih ndhuwur yaiku 3.5 jack plug kanggo headphone Ing sisih kiwa mung duwe slot karo tray kanggo kertu. Nandheske manawa iku a tray telu sing bisa bebarengan masang loro kertu SIM lan kertu memori Micro SD. Ing ngisor kita temokake, saka kiwa nengen, ing mikropon, sing konektor ngisi daya format hadiah USB Jenis C, lan mung speker.

Layar Poco M3

Iki minangka salah sawijining bagean paling kuat ing piranti iki. Layar Poco M3 bisa ditampilake beda ing ponsel liyane. Kita nemokake a ukuran luwih saka 6,53 inci ing panel IPS sing nawakake a Resolusi Full HD Plus lan karo a Tingkat refresh 60 Hz. Soko angel ditemokake ing telpon sing dununge ana ing rega sing padha.

Minangka aturan umum, nalika nggoleki piranti jarak menengah sing udakara satus sèket euro, kita bakal ngerti manawa kudu nyingkirake prekara tartamtu. Salah siji sing utama yaiku layar sing biasane luwih cilik lan ndhuwur resolusi luwih murah. Ing kene M3 teka kanthi mlaku kanthi tujuan nawakake pengalaman pangguna sing luwih eksklusif, lan yen wis nggawe percoyo sampeyan klik ing kene lan golek dhewe rega paling.

La aspek aspek 19.5:9 nuduhake dimensi panel lan dadi cocog kanggo seneng video lan konten multimedia kanthi nyaman. Wis a 395 piksel saben kerapatan inci (dpi). Tanpa mangu-mangu, layar sing ndadekake dadi smartphone nyenengake. Lan iki, saliyane nggawe prabédan, ndadekake katon padhang ing sektor sing rumit.

Layar Poco M3 duwe hunian panel ngarep piranti tekan 83% saka padha. Hubungan sing apik digayuh kanthi akeh miturut jinis sing digunakake. Kita duwe Tingkat proteksi kaca Corning Gorilla Glass 3Iki dudu standar perlindhungan paling anyar, nanging bakal bisa nganti sawetara irungnya lan goresan.

Solusi kanggo "ndhelikake" kamera ngarep kanthi cara paling cepet yaiku kanthi a kedudukan jinis gulung. Kita bisa ujar babagan jinis iki sing modis. Sanajan kita seneng karo sing diarani bolongan ing layar. Salah sawijining kekurangan sing bisa dilebokake ing layar yaiku cemlorot ora nganti liyane lan ing acara sing jelas banget, kita angel maca layar kanthi jelas.

Apa sing ana ing Poco M3?

Kita fokus karo apa sing ana ing Poco M3. Wayahe kanggo pitutur marang kowe apa sing dilengkapi piranti lunak smartphone sing apik iki supaya kita bisa ngerti apa sing bisa ditawakake. Kanggo vitamin M3, kita nemokake chip sing dikenal minangka Qualcomm SnapDragon 662. Prosesor sing dipercaya karo pabrikan kaya Oppo, Motorola, Nokia, Realme utawa malah Xiaomi dhewe kanggo Redmi 9.

We nemu siji CPU Octa Core kanthi 4 inti digunakake ing 2.0 GHz lan 4 liyane ing 1.8 GHz. Bagean grafis ditutupi karo a GPU uga saka Qualcomm, Adreno 610. Kita bisa main tanpa masalah game favorit tanpa masalah definisi lan grafis sing cetha banget.

Poco M3 duwe rong versi memori Ram, ing kesempatan iki, piranti sing wis dites 4 GB, sanajan ana versi sing luwih kuat karo 6 GB. Kapasitas saka panyimpenan iku saka 64 GB, lan kanthi cara sing padha, ana versi kanthi kapasitas kanggo 128 GB. Kita uga duwe kamungkinan kanggo nambah memori nggunakake kertu Micro SD.

Kamera Poco M3

Yen sadurunge menehi komentar manawa layar minangka salah sawijining kekuwatan, kita ora bisa ujar kanthi padha babagan kamera kasebut. Mbok kita duwe pangarepan sing luwih dhuwur. Sanajan kita kudu eling manawa Poco M3 kalebu jajaran tengah lan duwe rega sing padha karo piranti sing paling dhasar.

Jarene, kamera M3 pungkasane nindakake tugas sing ala, kaya ing ngisor iki kita bisa mriksa sawetara conto foto sing dijupuk. Dheweke ora mung mbela awake dhewe kanthi apik, iku uga saged nawakake nyekel sing pantes banget kanthi detail lan informasi warna sing apik. Modul kamera potret sing isih apik yaiku a lensa triple sing saben wong duwe spesifikasi sing beda lan fungsi sing wis ditemtokake kanthi apik.

Kanggo lensa utama Little wis sensor Samsung S5KGM1 jinis Isocell, kanthi resolusi saka 48 megapiksel lan bukaan 1.79 fokus. La kapindho lensa duwe a Sensor Omnivision OV02B10 jinis CMOS kanthi aperture fokus 2.4. Nduwe resolusi saka 2 megapiksel lan ngurus mode potret kanthi sampurna nggayuh efek jerone. Ing katelu lensa duwe sensor Hynix HI-259 uga ngetik CMOS, kanthi aperture fokus sing padha lan kanthi resolusi sing padha 2 megapiksel. Sensor iki tanggung jawab njupuk rincian makro.

Kanggo kamera selfie ngarep, kita temokake a Sensor CMOS jinis Omnivision OV8856, ing kasus iki kanthi resolusi 8 megapiksel lan bukaan 2.0 fokus. Kamera lan resolusi sing sampurna kanggo nelpon video utawa foto foto sing apik.

Kita bisa negesake, tanpa wedi salah, yen Poco M3 wis duwe bagean kamera sing pantes banget. Paling penting, kaya sing wis dikomentari, njupuk sawetara rega sing bakal diowahi. Dadi nggabungake sawetara aspek sing paling kuat, Poco M3 bisa dadi piranti sing ora bisa dikalahake. Yen POCO M3 wis nggawe percoyo sampeyan, aja ngenteni maneh lan tuku sampeyan ing kene kanthi diskon 15%.

Tuladha foto sing dijupuk nganggo M3

Kanggo duwe ide sing luwih realistis babagan cara kerja kamera, kita wis nyoba kanggo nyoba lan ing kene kita menehi conto cilik saka gambar sing digawe.

Ing gambar iki, kita bisa ngormati kabeh kamulyan sing bisa ditawakake kamera M3. Minangka biasane kedadeyan karo kamera piranti apa wae, nawakake sing paling apik kanthi cahya alami sing apik ing lingkungan sing mbukak. Nanging ing foto iki, kita seneng banget karo werna, las wujud unsur ing latar ngarep, malah nggedhekake. 

Sampeyan uga ora bisa dihindari ing wilayah sing paling adoh, mula ana sawetara swara bakal dingerteni lan garis-garis dadi bingung. Soko sing uga dipengaruhi dening elemen sing dipoto.

Ing kene bisa dingerteni, ing a foto njero ruangan, uga warna lan warna sing beda padha ngasilake kanthi setya. Kita kanthi gampang ngelingi tekstur sing beda lan sampeyan uga entuk definisi apik.

Ing iki njupuk rinci, iki uga ditampilake kanthi cetha banget detail ing tekstur lan bahan. Luwih apik definisi dipikolehi amarga cahya sing luwih apik. Mesthi, tingkat ketajaman sing apik ing obyek tengah.

Ing kene kita sijine ing Zoom kamera digital POCO M3. Iki minangka foto lanskap sing akeh papan, lan umume foto sing apik. 

Kanthi nggunakake kabeh zoom, ora kaget, akeh resolusi sing ilang lan piksel katon. Bisa nggawe obyek supaya cedhak, nanging panggunaan foto kanthi level distorsi iki ora mungkin.

Aplikasi kamera

Kita seneng banget karo aplikasi kamera MIUI dhewe. Sanajan visual iku rada sober lan ora pamer, ing laku iku gampang banget digunakake lan efektif. Kita nemokake kabeh setelan sing dibutuhake, lan uga ekstra kanggo sing luwih maju kanthi setelan sing bisa disesuaikan. 

Kita duwe macem-macem mode fotografi Antarane mode potret sing kapacak sing bisa njupuk potret sing apik banget. Siji detail sing kudu dielingi yaiku yen kita pengin kamera nggawa gaman sing paling kuat lan foto entuk kualitas maksimal sing kudu kita lakoni pilih opsi 48MP kanthi manual.

Kanggo video kita duwe Wektu-wektu lan karo gerakan alon. Kaloro pilihan kasebut nyedhiyakake asil sing apik. Kita uga duwe kamungkinan kanggo nindakake foto panorama utawa cara kanggo pindai dokumen.

Sing ora bisa mandheg komentar yaiku kamera Iki nggawe kita rada alon nalika ngolah foto. Antarane siji potret lan motret liyane kayane telpon butuh sawetara detik supaya sensor bisa kasedhiya maneh. Ana sing katon ngrampungake kanthi sampurna adhedhasar piranti lunak ing nganyari mbesuk.

Batere lan otonomi kuat kanggo nyisakke

Ing kene para produsen Poco bisa maneh nggawe M3 beda karo liyane. Baterai piranti kita wis meh mesthi dadi titik paling ringkih. Lumrahe yen akeh sensor, layar gedhe, lan panggunaan suwene, otonomi piranti saiki ora mandheg. 

Poco M3 wis bisa ngilangi rong alangan ing bagean batere lan otonomi. Kayane smartphone duwe tutup imajiner ing babagan pangisian daya batere lan ora ana terminal sing duwe muatan sing kaya ngono. 

Fitur Poco M3 batere 6.000 mAh sing luar biasa. Kajaba iku, kanthi otonomi sing ngluwihi durasi rong dina suwene. Prestasi cukup amarga kita sok-sok ndeleng telpon kanthi muatan batere sing apik lan ora sebanding karo durasine. Sampeyan sok dong mirsani a efisiensi energi kerja sing apik kanggo nggedhekake batere kanthi maksimal. 

Sampeyan kudu dicathet, luwih-luwih nalika ngomong babagan batere sing hebat, iki Ora mengaruhi piranti kasebut abot, uga ora kekandelane gedhe banget. Miturut kabeh akun, iki paling umum ing babagan iki. Nanging ayo elinga, kanthi otonomi luwih saka rong dina kebak!

Titik liyane sing milih batere yaiku wis ngisi daya kanthi cepet. Detil menarik sing bakal ngidini kita duwe 100% daya batere ing wektu sing luwih sithik tinimbang sing diarepake. Apamaneh ngelingi sing Poco uga kalebu pangisi daya sing diisi daya kanthi cepet ing kothak M3.

Keamanan lan panyambungan

Ing bagean iki, kita kudu ngomong babagan maca driji. Kaya sing wis kasebut ing wiwitan, sing paling penting yaiku dununge. Kita wis nyoba piranti kanthi maca driji ing sisih siji lan kita wis bisa ndeleng manawa ora bisa digunakake. Akurasi lan ukuran ana gandhengane karo kene, lan kita kudu ngerti manawa kasus iki wis efektif.

Minangka keamanan ekstra, POCO M3 uga nggabungake kemungkinan nggunakake kamera ngarep kanggo mbukak kunci liwat pangenalan wajah. Kita uga wis nyoba sawetara piranti sing gumunggung mbukak kunci wajah lan tetep fungsine luwih adoh tinimbang saiki.

Kanggo panyambungan sing ditemokake Bluetooth 5.0. Nanging kita kudu ngomong babagan kalorone absen gedhe; NFC lan 5G. Biasane yen piranti ing kisaran rega iki ora duwe 5G, nanging ora duwe NFC matesi kemungkinan sing sithik. Uga penting yaiku implementasi dening Xiaomi babagan lapisan kustomisasi sing sukses MIUI ing versi 12. Soko sing menehi piranti ngarsane apik banget, nanging kayane aja rampung mili kanthi alami saka biasane.

Tabel spesifikasi

Brand Poco
Model M3
Layar 6.53 Full HD +
Format Layar 19.5: 9
Résolusi layar 1080 X 2340 px - Full HD +
Kapadhetan layar 395 ppp
Refresh rate 60 Hz
Memori RAM 4 GB
Panyimpenan 128 GB
Memori pinunjul Micro SD
Prosesor Qualcomm Snapdragon 662
CPU Octa-Core 4x Kryo 260 2.0 GHz + 4x Kryo 260 1.8 GHz
GPU Qualcomm Adreno 610
Kamera mburi Sensor triple 48 + 2 + 2 Mpx
Sensor utama 48 Mpx
Sensor mode potret nomer loro 2 Mpx
Sensor mode makro 2 Mpx
Kamera selfie 8 Mpx
lampu kilat LED dobel
Zoom optik NO
Zoom digital SI
Radio FM Si
Baterei 5000 mAh
Daya sing cepet SI
Ngisi daya nirkabel NO
Bobot 198 g
Dimensi 76.8 x 166.0 x 9.3 
Rega 169.99 €
Link tuku Sithik M3

Keuntungan lan kontra

Wis wayahe ngomong, saka sudut pandang pribadi, sing paling disenengi babagan Poco M3 lan samubarang sing isih ana ruang kanggo dandan. Kabeh iki nalika mbaleni, penting banget kanggo ngelingi sing bakal dibahas piranti tengah sing meh ora ngluwihi € 150 lan nawakake fitur langka banget.

Pros

La layar Mesthine minangka salah sawijining protagonis gedhe ing Poco M3. Sorot na resolusi, ukuran 6.53 lan 60 Hz.

La Batere 6000 mAh lan luar biasa otonomi sing nawakake saka luwih saka rong dina panggunaan.

El rega Poco M3 gampang banget milih smartphone yen sampeyan duwe anggaran winates, ora duwe persaingan.

El desain piranti iki uga pantes dadi "pro". Amarga plastik sing digunakake kanthi apik tanpa produk ora ana kualitas sing asor, kosok baline.

Pros

  • Layar
  • Baterei
  • Rega
  • Desain

Contra

Ketiadaan sing dianggep penting, Poco M3 ora duwe NFC, soko sing wis kita kejawab.

La aplikasi kamera foto Ora ngukur nganti sisan nalika lagi mlaku kanthi cepet. Nalika njupuk foto, kita ngerteni lac cilik nalika ngolah gambar.

El padhang layar ora nganti ngeruk ing kahanan sing padhang.

Kita kangen 5G, amarga kita bisa ngomong babagan smartphone anyar, nanging maneh kudu ngerti sawetara rega sing ana ing kene.

Contra

  • Ora NFC
  • Aplikasi Kamera
  • Padhang layar
  • Ora 5G

Babagan Gshopper

Kolaborator kita kanggo review iki, Gshopper, dheweke teka kanthi dukungan modal sing penting banget importir elektronik pertama ing donya kanggo pelanggan komersial lan a platform e-commerce lintas batas global kanggo para pembeli global. Thanks kanggo teknologi penambangan data bug, dheweke bisa nemokake produk sing paling populer ing saindenging jagad supaya bisa dipasarake kanthi rega paling apik.

Misi kasebut yaiku produk sing paling populer saka kabeh negara bisa dituku lokal. Kanthi 11 taun pengalaman ing teknologi lan DNA global. Tandatangan karo Singapura adhedhasar apa sing ditemokake ing ekspansi lengkap lan saiki wis ana ing 18 negara.

Pendapat editor

Sithik M3
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
169,99
  • 80%

  • Sithik M3
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 11 April 2021
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.