Game putri Disney paling apik kanggo Android

Game putri Disney

Disney wis ngancani pirang-pirang dekade liwat film animasi, nanging amarga piranti seluler minangka bagean saka urip kita, kabeh film kasebut diiringi game video. Game putri Disney sing paling apik umume digunakake ing konsol utawa PC, nanging saiki sing paling asring yaiku ndeleng ing piranti seluler, gratis nanging kanthi kemungkinan pembayaran mikro ing aplikasi kasebut. Cocog kanggo bocah ing kontrol wong tuwa.

Umume game Disney ditujukan kanggo bocah cilik, sanajan kita nemokake kabeh jinis game, kayata teka-teki, balapan, petualangan utawa teka-teki. Kabeh game bisa didownload mung ing PlayStore terminal Android kita. Ing artikel iki, kita menehi pilihan game putri Disney sing paling apik sing bisa ditemokake ing toko Google.

Disney Princess Magic Gems

Game puzzle sing digawe lan dikembangake dening Gameloft sing mekanika gampang banget: kita geser nganggo driji kanggo mindhah permata lan nggabungake warna sing padha supaya bisa ilang lan ngrampungake teka-teki. Game kasebut bakal menehi seri panambah sing bakal kita lakoni sajrone game sing bakal mbantu kita nindakake combo kanggo njeblug mutiara luwih cepet lan kanthi cara iki entuk skor sing luwih apik.

Game kasebut, miturut jeneng kasebut, dibintangi wanita eksklusif saka kabeh sagas sing digawe dening Disney, ing antarane kalebu Ariel, Jasmine, Bella. Nalika lagi muter lan ngrampungake level, kita bakal mbukak kunci protagonis liyane kanggo sagas Disney sing beda. Kita uga bakal mbukak kunci skenario liyane kanggo main. Aplikasi iki gratis kanggo diunduh, nanging ngemot pembayaran ing aplikasi kasebut, sing bakal ngidini kita mbukak kunci konten tanpa kudu dilakoni nalika main.

Disney Princess Magic Gems
Disney Princess Magic Gems
Pangembang: Gameloft SE
Price: free

Frozen tiba Free

Salah sawijining game Disney sing ndownload paling akeh ing Google PlayStore lan katon wajar kanggo kita ngelingi kualitas game lan nesu sing digawe alam semesta dening Disney sekitar Frozen ing antarane bocah-bocah cilik. Ing game iki, kita kudu gabung karo Elza, Anna lan Olaf ing antarane karakter liyane kanggo ngatasi teka-teki sing padha karo Disney Princess Magic Gems nanging kanthi estetika lan setelan sing dijupuk langsung saka saga Frozen.

Frozen

Kaya ing sadurunge nalika ngrampungake level, kita bakal entuk dhuwit recehan lan hadiah kanggo mbukak kunci aksesoris kosmetik kanggo nghias lan nggawe pribadi plaza ing Arendelle kanthi toko, air mancur, kranjang ing antarane elemen liyane. Unduhan aplikasi pancen gratis nanging kalebu pembayaran ing aplikasi kanggo mbukak kunci kosmetik, uga kalebu pariwara sing biasane cukup ngganggu.

Disney Frozen Free Fall
Disney Frozen Free Fall
Pangembang: Jam City, Inc.
Price: free

Kerajaan Piandel Disney

Judhul uga dikembangake dening Gameloft sing nggawa kita menyang taman Disney sing amarga kutukan saka Malefica kabeh taman wis rusak. Kita bakal dadi wong sing kita kudu ngurus bali taman kanthi kamulyan manggoni seri misi lan nglawan wong jahat saka pirang-pirang sagas Disney kayata Scar saka King Lion utawa Gaston saka Beauty and the Beast. Minangka premis sing nyenengake banget supaya para pengunjung bisa ngerteni kekarepane.

Kerajaan Piandel Disney

Ing taman kasebut, ana luwih saka 100 macem-macem atraksi sing kasedhiya lan luwih saka 150 karakter saka kabeh sagas Disney kita nemokake putri kaya Bella, Little Mermaid, Frozen, Anna ... Unduhan game kasebut gratis gratis sanajan ngemot iklan lan pembayaran mikro ing aplikasi kasebut. Kajaba iku, game iki duwe mode multiplayer, mula kita bisa nuduhake pengalaman karo pemain liyane liwat internet, kanthi WiFi utawa data.

Petualangan Beku Disney

Kita bali menyang game puzzle gaya Candy Crush sing protagonis kalebu film Frozen 2. Proposal sing digawe dening Jam City, pangripta sing padha karo Disney Frozen Free Fall. Ing game iki, kita kudu nggabungake pirang-pirang permata kanggo entuk kepingan salju sing ngidini kita nghias kastil miturut kekarepan kita. Nalika kita ngatasi atusan level nggabungake permata Kita uga bisa ndhaptar acara khusus kanggo mbukak kunci hadiah lan saengga entuk kosmetik sing luwih apik.

Petualangan beku

Game kasebut kasedhiya kanggo diunduh gratis ing Play Store nanging nawakake pembayaran ing aplikasi kasebut, pembayaran kasebut mung bisa ditindakake obyek kanggo dekorasi kastil tanpa kudu main, game kasebut dirating wiwit umur 3 lan luwih lan cukup populer ing Google Store.

Alam Crita Disney

Kita teka ing game sing ngganti gaya dhaptar sawetara kanggo menehi salah sawijining game putri Disney sing paling rumit, kanthi sisih petualangan lan narasi kanthi sawetara teka-teki. Game sing nyenengake banget sing bakal menehi hiburan sajrone bocah cilik. Game ing ngendi kita bisa warna barang ing bukuuga nyambungake titik kanggo mlaku kanthi macem-macem karakter. Kita bisa melu atusan game mini sing bakal menehi akses menyang hadiah. Nyengkuyung sinau kanthi kegiyatan kayata telusuran tembung, titik, lan obyek sing didhelikake.

Game kasebut fokus banget kanggo bocah-bocah lan bisa dadi gampang banget lan mboseni kanggo wong diwasaGame umume cukup sederhana nanging kanthi mekanik sing apik banget sing menehi macem-macem katalog game Disney. Kaya umume game, gratis didownload sanajan nawakake pembayaran ing aplikasi kasebut.

Alam Crita Disney
Alam Crita Disney
Pangembang: Studios Kuato
Price: free

Disney Emoji Blitz

Kaya jenenge, iki game sing Emoji dadi protagonis, nanging Emoji iki asale saka karakter Disney, ing antarane kalebu putri kabeh sagah. Dikembangake dening wong lanang saka Jam City, iku game puzzle sing padha karo sawetara sing ana ing dhaptar, sanajan ing kasus iki tinimbang permata, kita kudu nggabungake emoji. Kanggo maju ing game kasebut, kita kudu ngetutake pirang-pirang misi kanggo menang lan nglumpukake Emoji.

Kita bisa ngobrol karo kabeh Emoji sing ditambahake ing koleksi lan nambah papan. Nduwe mode online saengga kita bisa nantang kanca lan adicara khusus bakal meh saben dina. Game kasebut, kayata kabeh sing ana ing dhaptar, pancen gratis diunduh nanging duwe tuku saka njero aplikasi.

Disney Emoji Blitz
Disney Emoji Blitz
Pangembang: Jam City, Inc.
Price: free

Iki minangka game putri Disney sing disaranake saka Androidsis, kita mbukak saran sampeyan lan seneng maca ing komentar. Yen sampeyan kasengsem ing game kanggo Android, sampeyan bisa uga kasengsem game klamben paling apik sing uga nggawe top.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.