9 game obyek sing didhelikake paling apik kanggo Android

Game obyek sing didhelikake paling apik kanggo Android

Kaping pirang-pirang kali kita ngenteni nalika ngenteni kayane ora ana enteke, lan nalika semana nalika main game gangguan, kita bakal luwih cepet mateni wektu. Kanggo iki, ora ana cara sing luwih apik kanggo nindakake iku tinimbang karo game obyek didhelikake, lan mulane kita nggawa kompilasi iki, supaya sampeyan bisa nemokake game paling apik ing kategori kasebut kanggo Android, sing bisa nyenengake lan nyenengake dhewe.

Banjur kita bakal dhaptar sampeyan game obyek sing didhelikake paling apik sing saiki kasedhiya ing Google Play Store. Kabeh mau gratis lan duwe popularitas apik lan akeh undhuhan.

Misteri Manor: Temokake Objek Sing Didhelikake

Misteri Manor: Temokake Objek Sing Didhelikake

Kita miwiti dhaptar iki kanthi salah sawijining game sing paling diunduh ing kategori: Mystery Manor. Judhul iki nduwe luwih saka 10 yuta unduhan lan rating 4.6 bintang ing Play Store sing adhedhasar luwih saka 480 ewu pendapat lan komentar, sing umume positif lan memuji, lan ora kanggo apa-apa.

Tema game iki kalebu nemokake misteri ing Desa Misterius, yaiku papan sing fiktif ing endi kabeh kedadeyan, ing wektu sing padha kita kudu nemokake lan nemokake obyek tanpa wates sing didhelikake ing sudhut sing paling ora diduga.

Iki ora mung game sing kudu nemokake obyek lan ngatasi misteri, nanging uga kalebu game sampeyan bakal nyoba skill lan kecepetan mental kanggo nyoba. Uga nduweni macem-macem makhluk, memedi, lan monster sing menehi tema game murung lan surem.

Dadi detektif karo Mystery Manor lan ngatasi teka-teki, teka-teki, lan kabeh sing ana ing dalan, nalika ngrasakake grafis sing apik lan apik lan trek musik kaya sing liyane. Sing liyane yaiku bisa digunakake tanpa sambungan internet, supaya sampeyan bisa muter kapan lan ing endi wae.

Journey Juni - Misteri lan Objek Didhelikake

Journey Juni - Misteri lan Objek Didhelikake

Game liyane sing apik saka kategori teka-teki, petualangan lan obyek sing didhelikake. Journey Juni nggawa kita wektu adhedhasar taun 20-an kanthi adegan khas wektu kasebut lan obyek sing didhelikake ing endi wae.

Kabeh kalebu babagan rahasia kulawarga sing menehi swasana misterius lan nyenengake kanggo investigasi sing kudu ditindakake kanggo ngrampungake masalah lan nemokake obyek sing kudu ditemokake.

Kanthi Journey Juni ora ana pungkasane petualangan kasebut. Ana teka-teki, masalah lan akeh sing kudu dirampungake kabeh wektu, kanthi level lan teka-teki sing ora kaetung sing bakal nyoba kemampuan, kacepetan lan kemampuan mental kanggo saben pemain. Mula, tanpa mangu-mangu, minangka game liyane sing apik kanggo nggoleki obyek sing didhelikake.

Kutha Tersembunyi: Petualangan Objek Tersembunyi

Kutha Tersembunyi: Petualangan Objek Tersembunyi

Grafis game penting banget kanggo menehi pengalaman kaya liyane, lan iki sing didhelikake Hidden City, game obyek rahasia liyane sing kasedhiya kanggo Android.

Angel banget yen cepet ngrampungake kabeh level game iki, amarga Nduweni luwih saka 70 skenario sing kebak obyek sing didhelikake sing angel ditemokake. Kajaba iku, duwe luwih saka 6.500 misi sing kudu sampeyan tuntas kanggo entuk ganjaran.

Uga duwe luwih saka 1.000 misi, 74 karakter nyenengake sing bakal ditampilake sajrone game lan rampung investigasi, 15 karakter hebat sing bisa ditemokake ing minigame sing kasedhiya lan liya-liyane. Minangka jagad sing mesthi ana akeh sing kudu ditindakake. Mula dadi salah sawijining sing paling apik kanggo nongkrong, sanajan karo kanca, sing nggawe dheweke luwih nyenengake.

Sherlock: Kasus Didhelikake

Sherlock: Kasus Didhelikake

Yen sampeyan ora mung pengin mlebu ing dunya investigasi lan obyek sing didhelikake, nanging uga pengin dadi salah sawijining detektif sing paling populer ing sejarah, kaya Sherlock Holmes, iki minangka game sing sampeyan lakoni.

Ing game iki, sampeyan ora mung kudu nemokake atusan obyek sing didhelikake ing skenario sing beda-beda kanthi beda-bedaUga kasedhiya game mini sing kudu cocog karo kothak, njelajah jagad, lan maju liwat crita sing nyenengake.

Skenario didhasarake ing jagad sastra sing umume buku dadi protagonis. Ana lingkungan ing endi obyek sing didhelikake disamarkan kanthi cara supaya dadi tantangan mental kanggo nemokake kanthi cepet, lan saya akeh, nalika tugas rampung, saya angel saya tambah, sing nggawe game iki dadi hiburan. bisa ilang nganti pirang-pirang jam.

Uga temokake pirang-pirang tokoh sejarah ing Sherlock: Kasus Hidden kayata Dr. Watson sing misuwur.

Sherlock: Kasus Didhelikake
Sherlock: Kasus Didhelikake
Pangembang: G5 Hiburan
Price: free
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake
  • Sherlock: Screenshot Kasus Didhelikake

Masyarakat Rahasia - Masyarakat Rahasia

Masyarakat Rahasia - Masyarakat Rahasia

Game nemokake obyek sing didhelikake iki minangka salah sawijining jinis paling apik lan dramatis. Ing kono sampeyan kudu gabung karo urutane sing misterius lan rahasia, supaya bisa nemokake dununge Richard, pamane ing game kasebut, amarga karakter iki ora bisa diduga ilang. Kajaba iku, sampeyan kudu nglindhungi keamanan para elit, ing wektu sing padha sampeyan kudu ngliwati jagad sing beda kanggo maju lan nggayuh tujuane.

Ana luwih saka 7.600 misi sing kudu ditindakake lan aja mandheg ngganggu sampeyan, meh 100 papan sing bisa ditemokake, akeh karakter sing bakal ditemokake nalika sampeyan maju ing game kasebut, pirang-pirang minigame siyap nggawe sampeyan seneng-seneng lan luwih saka 1.200 koleksi obyek sing didhelikake.

Kanthi luwih saka 5 yuta unduhan, meh 900 ewu komentar lan rating, lan skor pungkasan 4.4 lintang ing Google Play Store, jelas manawa game iki minangka salah sawijining pilihan paling apik, uga salah siji sing paling nyenengake uga

Objek Tersembunyi: Misteri Bukit Pesisir

Objek Tersembunyi: Misteri Bukit Pesisir

Yen sampeyan pengin menehi tantangan sing nyenengake lan ngalami kesulitan sing maju, Objek Tersembunyi: Misteri Bukit Pesisir minangka alternatif liyane sing cocog kanggo sampeyan. Judhul iki menehi macem-macem level ing endi sampeyan kudu nemokake obyek sing didhelikake ing wilayah sing angel.

Nanging ora kabeh. Gawe avatar sing bakal sampeyan kenal ing game kasebut lan ndandani omah lawas, nalika sampeyan nemoni skenario telusuran sing meh patang puluh lan ngatasi pirang-pirang teka-teki lan teka-teki sing bakal ditindakake ing 9 mode sing beda. Uga ana crita kanthi misteri sing nyenengake sing bakal sampeyan lakoni kanthi saben langkah lan kemajuan nalika ngrampungake masalah sing ana ing ngarep sampeyan.

Cathetan Sing Nggoleki: Misteri Tersembunyi

Cathetan Sing Nggoleki: Misteri Tersembunyi

Ngliwati sawetara papan sing realistis lan adhedhasar jaman kuna, kita bakal nemokake Cathetan Para Pencari: Misteri Tersembunyi, game sing bakal nggawa sampeyan menyang desa sing apik lan dikutuk kanthi atusan barang-barang sing didhelikake sing kudu sampeyan lakoni sajrone lelungan, kanthi grafis sing menarik lan akeh karakter sing bakal katon nalika sampeyan maju liwat game kasebut.

Tugas sampeyan yaiku nglanggar kutukan desa, nalika sampeyan miwiti petualangan kanthi plot lan crita sing menarik banget lan ora ana liku-liku sing bakal nggawe sampeyan bisa mlebu ing game kasebut. Lan judhul iki dianggep bisa ditawakake luwih saka 9.300 misi sing siyap ditindakake, ing kono sampeyan bakal nglampahi pirang-pirang jam kanggo ngrampungake, mula dadi latihan mental kanggo katrampilan, katrampilan lan kecepetan.

Uga ana trek swara sing bakal narik kawigaten sampeyan wiwit wayahe lan akeh game puzzle sing, yen sampeyan ngatasi, bakal menehi hadiah karo item sing bisa digunakake mengko.

Peril Mutiara - Game Obyek Sing Didhelikake

Peril Mutiara - Game Obyek Sing Didhelikake

Peril Mutiara nggawa kita menyang umur emas 30-an ing endi plot lampus utama lan kedadeyan ing pirang-pirang wilayah, ing endi sampeyan kudu lelungan jagad iki kanggo nemokake jawaban sing dituduhake lan, kanthi mangkono, njlentrehake kedadeyan kasebut.

Skenario luar biasa tenan, sing digawe kanthi tangan lan nampilake kualitas seni sing dhuwur banget, lan akeh karakter sing bakal mbantu sampeyan kanthi apik ing dalan misteri. Deleng panggonan kaya Kutha New York, Paris, lan bawana kaya Afrika, ing endi plot digawe lan sampeyan kudu nemokake atusan obyek sing didhelikake sing ora gampang ditemokake. Luangake jam lan jam ing game iki nganti sampeyan ngrampungake misteri sing hebat. Ora ana sangsi, game liyane apik ing kategori kasebut, mula kita dhaptar ing kompilasi iki.

Obyek Didhelikake Ngumbah Omah - Game Otak

Obyek Didhelikake Ngumbah Omah - Game Otak

Kanthi game iki, sampeyan bakal nemokake kekacoan ing endi wae ing omah. Ing kene, nalika sampeyan ngresiki lan ngresiki, sampeyan kudu nemokake atusan barang sing didhelikake sing didhelikake kanthi apik ing kabeh pojok ruangan. Lan ngresiki omah ora nate nyenengake, kanthi level sing bakal saya angel lan akeh skenario sing bakal ditindakake.

Omah ing game ndhelikake akeh rahasia, dadi sampeyan bisa nemokake barang langka sing ora nate dibayangake sadurunge ana ing ngisor karpet utawa ing mburi perabotan. Sabanjure, judhul iki kasedhiya ing pirang-pirang basa, sing mesthi kalebu Spanyol, uga basa Inggris. Kasedhiya banget pendhidhikan lan pilihan sing apik kanggo bocah-bocah supaya kebiasaan pesen omah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   jonathan ngandika

    Kula trovas la ludojn kapentingan ing dina iki recenzoj