Game Fall Guys sing paling apik kanggo Android

Game kaya Guys Tiba

Meh medeni yen duwe ide dhasar lan mbuwang ing game tanpa anggaran sing cukup kanggo pariwara lan pemasaran, mula, nalika disalin dadi pirang-pirang klone, sampeyan bisa nggayuh pamirsa sing menehi swiwi cukup kanggo dadi Lelaki Tiba utawa Lembah Stardew.

Ayo lunga karo game Fall Guys sing paling apik kanggo Android lan sajrone pirang-pirang wulan, wiwit musim panas, dheweke metu kaya kloning gulma basis game iki sing diduweni dening panliten sing tanggung jawab pangembangan dening Epic Games seminggu kepungkur. Goleki.

Battlelands Royale

Battlelands Royale

Y nalika ngenteni Guys Tiba teka ing AndroidNalika lagi dikembangake, kita bakal melu sing liyane, sing pertama ing dhaptar game tipe Guys Jatuh. Ing kene, kita bisa main karo 32 pemain ing peta utawa arena ekstensi sing hebat lan ana macem-macem senjata lan waja sing bisa digunakake kanggo mbela awake dhewe saka wong liya. Paling apik, saben game tahan sawetara menit. Perspektif isometrik luwih cedhak karo Battle Royale tinimbang Fall Guys, nanging gratis.

Battlelands Royale
Battlelands Royale
Pangembang: Futureplay
Price: free

Obor

Obor

Yen ngono luwih mirip karo Fall Guys lan uga nawakake multiplayer supaya sampeyan bisa seneng-seneng karo wektu-wektu lucu sing biasane diwenehake jinis game kasebut. Utamane amarga fisika lan kepiye tes Humor Kuning (program sing wiwit taun 90an ing Tele 5) dadi laut sing nyenengake. Menehi telung mode game: tantangan, mode bengok, lan mode lawan wong liya. Kita bisa maju ngadhepi tumpukan pemain sing akeh.

Obor
Obor
Pangembang: Crystal Pug Pty Ltd.
Price: free

Noodleman.io

Noodleman.io

Dadi sampeyan bisa nyorot Noodleman.io yaiku kanggo menehi multiplayer loro ing lokal lan online, dadi bisa uga game sing sampurna kanggo loro ponsel nalika ana ing omah. Uga duwe fisika obyek sing menarik lan desain karakter konyol kaya game sing saiki dituku Epic Games. Malah duwe sawetara kewan omo sing ngidini kita malah ngguyu ing wektu tartamtu, kaya sawetara pemain komentar. Gratis kaya umume game ing dhaptar iki.

Noodleman.io - Perang Game Pesta
Noodleman.io - Perang Game Pesta
Pangembang: Riovox
Price: free

Bung bolo

Bung bolo

Kene kita ngetik game 39-pamuter ing kono kita kudu ngrampungake dhisik lan ninggalake liyane saka balapan kanggo menang. Dheweke ora mandheg nggunakake Musim Gugur kanggo ngenali awake dhewe, lan amarga kepinginan supaya bisa main game kaya Fall Guys, dhaptar klon iki ora mandheg kanggo narik perhatian. Lan kita ngomong babagan game sing tekan puluhan utawa atusan ewu ulasan. Wis duwe multiplayer minangka salah sawijining update sing teka mengko tinimbang nalika dirilis, mula ora kekurangan apa-apa.

Dudes Tiba (Akses Awal)
Dudes Tiba (Akses Awal)
Pangembang: Studios PepUp
Price: free

Gugah Fluffy: Cepet lan aja nganti bebaya!

Gugah Fluffy: Cepet lan aja nganti bebaya!

Lan saiki kita menyang salah sawijining sing duwe luwih saka 100.000 ulasan, nanging sing adoh saka multiplayer dadi game tipe Fall Guys kanggo pamuter siji. Mesthi wae, sampeyan kudu ngindhari puluhan alangan supaya protagonis sing ramah bisa metu saka level kasebut kanthi kerja kanthi tangan kanthi angel mula angel ngatasi. Game kanggo kabeh umur sing ora bisa dilalekake, sanajan sampeyan bakal kejawab multiplayer lan karakter konyol kanthi fisika obyek.

Cara Bisu Mati: Pahlawan Superhero

Cara bisu kanggo Mati: Superhero

Kita bakal njupuk multiplayer maneh kanggo game level ing ngendi kita nangani pahlawan super kanthi tampilan lucu lan liya-liyane kita bakal ngadhepi AI utawa Intelijen Ponggawa game. Yaitu, kita kudu nyingkiri alangan, mlumpat lan mindhah ing wektu sing pas supaya ora diremehake dening mekanik sing beda-beda ing saben level. Miturut cara kasebut, saben wong dirancang kanthi apik supaya kudu sinau saben gerakan lan banjur nyoba adhedhasar kesalahan. Gratis lan sanajan ora nduwe download akeh liyane, game iki paling apik ing kabeh level.

Hex Stars

Hex Stars

Salah sijine wong lanang Gugur ing endi Ya, kita duwe multiplayer online lan segara sing nyenengake, amarga kita duwe kabeh pemain sing mlumpat saka kene menyang kene, nyoba mlebu ing alun heksagonal sing bakal tetep urip nalika sisa liyane. Sampeyan bisa mbukak kunci kulit lan seneng-seneng karo game sing ora duwe akeh unduhan lan tinjauan, nanging yen nyoba, mesthi bakal duwe game sing apik.

Hex Stars
Hex Stars
Pangembang: Studio Langgeng
Price: free

Angin Slider

Angin Slider

Kita nyasar saka game sing padha ing multiplayer, nanging pancen nduweni perspektif sing menarik karo grafis isometrik kasebut supaya fokus ing tabung sing bisa digeser karakter kita. Kita kudu nggunakke munggah-mudhun kanggo nyoba rampung sadurunge AI sing diadhepi. Game sing akeh warna lan nyalin estetika sing kasebut ing ndhuwur. Uga fokus ing payung sing bakal mbantu kita nggunakake angin supaya luwih cepet. Game gratis tanpa akeh review, nanging disaranake saka baris kasebut ing Androidsis.

Angin Slider
Angin Slider
Pangembang: Game Patut Game
Price: free

Ultimate Guys

Ultimate Guys

Kita uga durung ngerti manawa kita main karo pemain utawa bot, nanging kita ngadhepi game kloning liyane saka protagonis dhaptar iki. Kurang banget saka skor rata-rata lan undhuhan wong liya, nanging kita bisa nyelehake ing orbit Fall Guys. Tataran warna-warni lan beda-beda kanggo nyenengake.

Ultimate Guys
Ultimate Guys
Pangembang: GongGemu
Price: free

Run Guys: Knockout Royale

Run Guys: Knockout Royale

Grafis sing apik banget lan kanthi gaya apik, basis kanthi pangembangan apik lan multiplayer sing dadi salah sawijining sing paling disenengi ing dhaptar iki. Kita ora bisa nyingkirake wong lanang Jatuh iki amarga dheweke kalebu wong sing paling apik. Cacat paling gedhe yaiku game kasebut ora ana sinkronisasi, tegese sampeyan pancen lagi main karo "bayangan" utawa "memedi" pemain liyane. Maksudku, dheweke njupuk jenenge lan kayane gamer, nanging dheweke pancen bot. Ing kasus apa wae, ora ateges kita duwe perasaan main karo wong liya.

Run Guys: Knockout Royale
Run Guys: Knockout Royale
Pangembang: GreenPixel Ltd.
Price: free

Pesta Royale: Aja tiba!

Pesta Royale: Aja tiba!

Ing kene kita duwe multiplayer kanthi nyata kanggo ngadhepi karakter lucu liyane sing dadi pemain nyata. Iki uga bisa digunakake banget lan wis skor rata-rata gedhe kanthi luwih saka 40.000 ulasan. Ya, bener, kulit kudu dituku, lan dhuwit kasebut bisa menang kanggo sawetara wong, nanging umume macem minangka game liyane sing paling apik ing dhaptar kasebut kanggo saingan lan ngguyu tanpa henti.

Pesta Royale: Aja tiba!
Pesta Royale: Aja tiba!
Pangembang: Playspare
Price: free

Wong lanang Soda

Wong lanang Soda

Ya bener Soda Guys ngelingake saka kaca ing Google Play padha karo Fall Guys, iku kanggo soko. Lan dheweke ngerti banget yen dheweke wis nyalin mekanika dhasar game, sanajan asete duweke. Dadi, yen sampeyan nggoleki sing padha karo sing wis dituku ing Epic Games, aja mbuang-mbuwang wektu kanggo nyoba kanthi fisika, multipemain wektu nyata lan level sing bakal nyoba. Sanajan isih dadi misteri yen kita nglawan bot utawa pemain kanthi nyata ...

Soda Guys (akses awal)
Soda Guys (akses awal)
Pangembang: Anfastudio
Price: free

Tiba Lanang: Multiplayer Turnamen Lomba Ultimate

Tiba Lanang: Multiplayer Turnamen Lomba Ultimate

Kanthi game 30 pemain, kita langsung menyang multiplayer online kanthi 12 mode game beda lan 51 karakter beda sing bisa mbukak kunci. Iki bisa dadi salah sawijining salinan sing paling menarik saka kabeh dhaptar Gugur Musim Gugur, luwih-luwih amarga ora mbutuhake biaya kanggo mbukak konten lan amarga nduweni akeh karakter. Kita ngliwati luwih saka 4.000 review dadi salah sawijining liyane sing paling asring diputer lan dheweke menehi cara positif ing Play Store. Karakter bisa uga ora dirancang kanthi apik kaya sing sampeyan kira-kira, nanging umume minangka gim sing apik kanggo nongkrong karo wong liya.

Wong lanang Wulu - Knockout Ultimaten

Wong lanang Wulu - Knockout Ultimaten

Lan kita mainake game iki ing dhaptar amarga ora nggunakake jeneng sing padha, sanajan nggunakake "Wulu" saka "Furries" saengga kita duwe sawetara kewan ingon dheweke kewan ingon utawa ora. Nduwe multiplayer online, grafis kualitas apik, finish teknis lan sethithik sing ngalangi utawa ngrusak pengalaman game. Sejatine manawa ora gampang kaya sing liyane, nanging sampeyan bakal luwih kecanthol dadi game jinis Gugur Jatuh sing ana ing ponsel Android.

Wong lanang Wulu - Knockout Ultimate
Wong lanang Wulu - Knockout Ultimate

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.