Download WhatsApp kanggo Android

Tampilan

Android, kaya sing sampeyan ngerti, minangka sistem operasi sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad, kanthi pangsa sing nggayuh 80% kabeh smartphone sing lagi aktif, sistem operasi Google (Abjad) dadi pimpinan. Iki minangka kabutuhan lan prioritas download WhatsApp kanggo Android (o download guyonan, kaya sing dicritakake dening ipar sampeyan), aplikasi olahpesen cepet sing paling populer ora bakal ora ana ing sistem operasi seluler sing paling populer ing pasar.

Dadi, maneh kita pengin mulang sampeyan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni WhatsApp kanggo Android lan kepiye carane entuk paling bathi.

Cara kerja WhatsApp kanggo Android

WhatsApp minangka klien olahpesen cepet kaya liyane. Kauntungane WhatsApp utawa sing anyar ing jaman semana, yaiku kasunyatan manawa nggunakake buku telpon supaya bisa ngobrol karo kabeh kontak kanthi cara sing paling gampang. Nalika miwiti pacelathon karo kontak apa wae, aplikasi kasebut nggunakake WiFi utawa sambungan data seluler kanggo ngirim pesen menyang server, sabanjure, pesen kasebut bakal dikirim pesen uga menehi kabar "push" menyang sing nampa, kontak kita wis milih. Sing apik yaiku proses iki pancen pribadi lan instan.

Download WhatsApp kanggo Android gratis

Kita ora bakal kelangan kesempatan kanggo ngelingake sampeyan manawa WhatsApp saiki dadi aplikasi gratis lan selawase. Aplikasi kasebut ora ngemot pariwara utawa biaya apa wae, kita bisa nggunakake nalika pengin lan kepinginan. Kita mung kudu ngatasi.APK WhatsApp kanggo Android ing panyedhiya resmi, kayata Google Play Store, utawa priksa manawa ndownload WhatsApp kanggo Android ing basa Spanyol langsung saka situs web whatsapp. Ngakses tautan sadurunge, kita bisa langsung download WhatsApp kanggo Android, yen ora rumangsa ndownload aplikasi saka Google Play Store kanthi alesan apa wae.

Tampilan Whatsapp Messenger
Tampilan Whatsapp Messenger
Pangembang: WhatsApp LLC
Price: free

Unduh WhatsApp APK

Pangguna sing dheweke ora pengin ndownload WhatsApp saka Play StoreAmarga pengin nyuda Google ing telpon Android, dheweke bisa nggunakake toko alternatif, supaya bisa ndownload aplikasi ing telpon, kalebu aplikasi olahpesen. Ing toko kasebut format download yaiku APK.

Sampeyan bisa mbukak menyang toko kaya Mirror APK, salah sawijining sing paling penting ing lapangan iki, ing endi versi app beda diluncurake nanging sing paling apik yaiku sampeyan ndownload saka situs web WhatsApp resmi kaya sing sampeyan bisa delengen ing tautan iki. Salah sawijining kaluwihan APK yaiku beta lan versi sadurunge diluncurake, kajaba, kajaba sampeyan minangka tester beta, sampeyan ora bakal bisa nyoba ing telpon.

Ana maneh toko ing ngendi sampeyan bisa ndownload APK WhatsApp, nanging APK Mirror minangka salah sawijining toko sing paling misuwur, uga minangka salah sawijining toko sing paling dipercaya. Nalika nganyari app, sampeyan kudu ndownload APK anyar sing wis diluncurake kanthi manual lan nikmati kabar kasebut.

Versi WhatsApp liyane sing bisa didownload

Download WhatsApp Plus

WhatsApp duwe legiun pangguna sing penting, sing akeh duwe ilmu pangembangan lan pemrograman sing luwih maju. Iki sing nyebabake aliran modifikasi kanggo aplikasi WhatsApp muncul, iki persis Tampilan Whatsapp Plus, modifikasi WhatsApp sing ngidini, umpamane, kanggo ndhelikake status sambungan kanthi permanen, ngatur desain utawa nambah fungsi sing kurang.

Download WhatsApp Plus Gampang banget, saka kaca web sing sistem kasebut dikembangake, kita bisa njupuk kabeh fitur lan warta.

Pangguna Android bisa ndownload versi iki menyang telpon, biasane nggunakake APK. Nalika nganyari, sampeyan kudu nginstal versi anyar kanthi manual, amarga versi iki ora dianyari liwat Google Play, kaya kedadeyan ing versi normal aplikasi.

Download WhatsApp GB

gb whatsapp

Uga dikenal minangka GBWhatsApp, iku mod liya saka aplikasi olahpesen. Iki minangka versi sing diowahi sing ngidini pangguna ngowahi sawetara fungsi lan tampilan aplikasi ing telpon. Sanajan versi iki misuwur banget mbantu nambah kinerja aplikasi kanthi cara sing jelas, kanggo panggunaan sing luwih apik.

Iki minangka versi sing uga menehi pilihan privasi luwih akeh, yaiku aspek liyane sing dianggep regane pangguna lan kadang-kadang ora kejawab versi normal aplikasi. Iki uga bakal ngidini modifikasi antarmuka, kanthi pilihan pangaturan dhewe tartamtu sing kasedhiya kanggo pangguna.

Versi aplikasi iki sampeyan bisa ngundhuh link iki, ing ngendi kita uga duwe akses menyang versi anyar sing diluncurake, ing ngendi fungsi anyar lan macem-macem perbaikan ditambahake. Maneh, dirilis ing format APK lan kita kudu ndownload versi anyar kanthi manual, amarga ora dianyari liwat Google Play.

Download WhatsApp aero

Whatsapp aero

Iki minangka mod WhatsApp liyane, sing bisa didownload ing telpon Android. Versi iki misuwur banget amarga ana owah-owahan estetis, amarga ngganti desain aplikasi olahpesen kanthi signifikan, dadi beda karo aplikasi sing beda-beda. Minangka anyar utawa kauntungan utama sing diwenehake dening versi modifikasi iki.

Kaya dene versi aplikasi sing wis dimodifikasi liyane, pangguna duwe sawetara fungsi sing bisa disesuaikan karo aplikasi kasebut. Sampeyan bisa ngowahi antarmuka, saliyane duwe akeh pilihan privasi, supaya aplikasi bisa luwih adaptasi karo saben pangguna nalika nggunakake.

APK versi aplikasi sing wis diowahi iki bisa didownload ing link iki. Nalika nganyari sampeyan kudu download kanthi manual saben APK anyar sing diluncurake saka WhatsApp aero supaya bisa nikmati kabar sing ana ing jero.

Download WhatsApp sing transparan

Mod aplikasi pungkasan ditampilake minangka pilihan stabil, resik, aman lan gampang digunakake. Ana sawetara opsi privasi ing kana, sing ngidini nyetel level privasi ing grup utawa obrolan individu sing ana ing aplikasi kasebut. Iki ngidini panggunaan aplikasi sing dipersonalisasi banget lan aman kapan wae.

Dheweke uga nyedhiyakake sawetara fungsi kaya bisa ngirim pesen menyang nomer apa waeSanajan sampeyan ora duwe agenda, tulis luwih akeh karakter ing status sampeyan utawa zum foto profil kontak sampeyan. Iki minangka fungsi sing ora bisa ditemokake ing versi normal aplikasi, saengga luwih migunani, dadi luwih apik.

APK WhatsApp sing transparan bisa diunduh ing tautan iki. Kaya liyane saka versi aplikasi sing wis dimodifikasi, sampeyan kudu ndownload APK anyar kanthi manual saben ana nganyari anyar sing kasedhiya. Ora dianyari Google Play kaya versi normal aplikasi.

Cara nganyari WhatsApp kanggo Android

Yen kita pengin ngerti carane nganyari WhatsApp, kita duwe rong pilihan sing cukup jelas kanggo njupuk versi anyar WhatsApp kanggo Android.

Kita bisa pindhah menyang panyedhiya aplikasi resmi, ing kene yaiku Google Play Store, lan yen wis mlebu, mula bakal ngelingake manawa aplikasi sing kasedhiya nganyari, yen nemokake WhatsApp, kita mung kudu klik "nganyari" kanggo aplikasi sing ndownload versi paling anyar kasedhiya lan nginstal kanthi otomatis.

Saliyane, kita bisa langsung menyang situs web whatsapp, ngundhuh WhatsApp .apk Kita bisa nginstal saka folder "unduhan" lan bakal nganyari aplikasi kanthi otomatis tanpa kelangan data utawa obrolan.

Instal WhatsApp ing tablet Android

Nanging kita ora mung pengin duwe Tampilan Whatsapp ing smartphone Android, nanging uga pengin kasedhiya ing endi wae lan ing piranti apa wae. Pramila uga ana kemungkinan nggunakake WhatsApp ing tablet Android. Kemungkinan sing diwenehake Android kanggo insiden jinis iki akeh banget, lan uga cara instalasi. Apa kita duwe tablet Android sing duwe sambungan SIM utawa yen mung WiFi, kita bakal bisa nginstal WhatsApp kanthi gampang.

Pilihan pertama yaiku langsung menyang Web Tampilan saka tablet Android, nanging supaya luwih maju, kita pengin nginstal aplikasi WhatsApp ing tablet Android. Sayange, sing ora bisa kita nduwe nomer telpon sing ana gandhengane karo rong piranti sekaligus, nanging kita bisa nggunakake nomer telpon liyane, kanthi virtual utawa nyata, kanggo nggunakake WhatsApp ing tablet Android kanthi gratis.

Cara nginstal WhatsApp Beta kanthi gratis

Aplikasi olahpesen populer kasedhiya versi beta. Matur suwun, kita bakal bisa coba kabeh warta sing teka ing WhatsApp sadurunge wong liya. Kajaba iku, iki bisa entuk kanthi gratis. Ora angel nginstal ing telpon Android, mung kudu tindakake sawetara langkah.

Kanggo nindakake, sampeyan kudu ngakses Kaca WhatsApp Beta, sing bisa diakses link iki. Ing kene, sampeyan kudu mlebu menyang akun Google banjur cukup klik tombol "Dadi penguji". Kanthi cara iki, sampeyan wis dadi bagean saka beta iki.

Sabanjure yaiku ndownload versi paling anyar saka WhatsApp ing telpon Android sampeyan. Nalika ngetik profil app ing Play Store, sampeyan bakal weruh manawa WhatsApp Messenger (Beta) katon lan ing ngisor iki bakal dikandhani manawa sampeyan wis dadi tester. Sampeyan mung kudu nganyari app. Mangkono, yen sampeyan mlebu maneh, sampeyan bakal nindakake minangka tester beta. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa nyoba kabeh warta sing teka sadurunge wong liya.

Syarat kanggo nginstal WhatsApp

WhatsApp minangka salah sawijining aplikasi paling populer sing ditemokake ing Android. Sanajan, ora kabeh pangguna sing duwe sistem operasi telpon bisa nggunakake. Minangka ana sawetara syarat kanggo nginstal. Sawetara syarat sing ana gandhengane karo versi sistem operasi.

Kaya dene aplikasi liyane, nalika Android versi anyar teka, dhukungan kanggo versi lawas ora didhukung maneh. Uga kedadeyan karo WhatsApp. Yen sampeyan nggunakake aplikasi, sampeyan kudu duwe versi sing padha utawa luwih dhuwur tinimbang Android 4.0. Umume pangguna duwe versi sing luwih dhuwur. Nanging, yen ora duwe, sampeyan ora bakal bisa nggunakake aplikasi kasebut.

Ponsel apa sing ora bisa nginstal WhatsApp?

Blokir kontak ing WhatsApp

Aspek sing ana gandhengane karo titik sadurunge yaiku dhaptar telpon sing ora bakal bisa nginstal WhatsApp. Perusahaan biasane nganyari dhaptar iki kanthi rutin, supaya ora ana kejutan kanggo pangguna. Ana sawetara telpon sing ora bisa nginstal aplikasi olahpesen.

Nokia S40 Iki minangka salah sawijining telpon sing bisa digunakake nganti 31 Desember 2018. Mula, wiwit tanggal 1 Januari, sampeyan ora bisa nggunakake utawa nginstal maneh aplikasi kasebut.

Saliyane, telpon liyane sing duwe versi Android lawas kalebu. Kabeh mau model kanthi Android 2.3.7 lan versi sadurunge Dheweke bisa nggunakake aplikasi kasebut, nganti 1 Februari 2020. Sawise tanggal iki liwati, kabeh nuduhake manawa dhukungan bakal rampung, sanajan durung dikonfirmasi kanthi resmi. Dadi, dheweke ora bakal bisa nggunakake ing telpon maneh.

Ing njaba Android, kita uga duwe telpon sing kena pengaruh karo kasus iki, sing ora bakal bisa nggunakake WhatsApp. Model nganggo Windows Phone 8.0 lan versi sadurunge ora duwe akses menyang aplikasi olahpesen maneh. Sampeyan uga ora duwe sing nggunakake BlackBerry OS lan BlackBerry 10 maneh. Dhaptar iki saya suwe saya suwe saya suwe, mula manawa bakal ana jeneng anyar sing bakal ditambahake. Yen sampeyan pengin dianyari ing dhaptar iki, sampeyan bisa ndeleng ing situs web app, link iki.