Trik paling apik ing Parchis STAR

Parchis Star

Papan game isih tetep dadi hiburan amarga kasunyatan manawa sawetara wong bisa melu. Saben wong duwe aturan dhewe-dhewe, sing penting supaya bisa main padha karo kanca liyane sing nggawe game, yaiku ing game kertu utawa ndhuwur meja.

Salah sawijining game video sing dadi popularitas ing taun-taun pungkasan yaiku Parchis STAR, judhul gratis populer saka Play Store kanthi undhuhan luwih saka 50 yuta. Iki minangka aplikasi kanggo nglampahi wektu sing nyenengake karo kulawarga, kanca lan karo wong-wong saka sudhut planet iki.

Iki judhul kanggo muter Parcheesi kanthi total papat kothak, digulung nganggo dadu saka 1 nganti 6 lan sing teka kanthi kabeh kothak ing omah ing tengah papan bakal menang. Kanggo nindakake iki, dheweke kudu nyingkiri saingane, sing ing kasus iki bisa beda-beda gumantung karo game.

Entuk dhuwit recehan

Parchis Star

Ndeleng Iklan: Ing Star Parchis, sampeyan bisa entuk dhuwit recehan, entuk paling apik yen bisa ndeleng pengumuman saben dinane, paling ora sawetara yen pengin paling ora dhasar. Kanggo nindakake iki, klik pigura ing sisih kiwa ndhuwur, ana sawetara tugas sing kudu ditindakake yen sampeyan pengin entuk koin iki. Video kasebut biasane udakara 30 detik lan sampeyan bisa nonton nganti 5-6 detik lan hadiahe 250, 300, 350 lan 500 koin emas.

Menang game: Yen sampeyan asring menang game ing Parchis Star Iki ora bakal dadi masalah apa wae, mula sampeyan bakal nampa akeh koin. Yen sampeyan ora duwe chip, mesthine sampeyan ora bisa main game, mula sampeyan bisa terus nonton iklan.

Dolanan ing Liga: Salah sawijining syarat supaya bisa saingan ing Liga yaiku paling ora level 4, saka Liga Perunggu sampeyan bisa menyang Liga Titan yen sampeyan apik. Koin sing sampeyan menang akeh lan sampeyan ora bakal entek kanggo saingan ing turnamen sing mesthi disebarake.

Entuk dhuwit recehan tanpa wates

Star Parchis

Salah sawijining trik sing valid kanggo Parchis Star yaiku nggunakake aplikasi sing diarani Parallel Space, sing misuwur amarga nduplikasi aplikasi, digunakake nggunakake rong akun Twitter, Facebook, lsp. Iki bakal digunakake kanggo ngirim koin, ing antarane trik liyane kanggo Parchis Star, amarga iku tugas sing gampang digunakake. Sampeyan kudu nggunakake versi 64-bit, versi 32-bit ora bakal bisa digunakake karo aplikasi kasebut.

Kanggo nindakake iki, instal Paralel Space, wenehi ijin sing beda, pilih aplikasi sing bakal dikloning, yaiku Parchis Star, sing dadi minat kita, klik "+" lan pungkasane pilih aplikasi kasebut. Miwiti Star Parchis ing Paralel Space, Parallel Space bakal njaluk sampeyan ndownload versi 64-bit, nampa lan menehi kabeh ijin maneh.

Ing Klon Bintang Parchis Star Paralel sampeyan kudu main dadi tamu, aja nganggo akun normal sampeyan supaya ora bisa dingerteni lan ora narik perhatian. Klik ing mode game, gawe game anyar kanthi ngeklik lambang tengah lan nulis nomer sing bakal nuduhake sampeyan, kanthi nomer sing bisa ngundang wong liya, utawa mung sampeyan muter akun fiktif iki.

Saiki minimalake Parallel Space kanggo mbukak aplikasi Parchis Star saka desktop, klik mode play karo kanca lan tulis nomer game sing wis direkam. Sawise mlebu, sampeyan bakal nyambung menyang game, bukak Space Parallel maneh, sampeyan bakal weruh manawa profil telpon sampeyan wis ana ing game kasebut, kanthi akun tamu muter dadu, sawise rampung pencet «Bali» kanggo metu saka game, nuduhake pesen yen sampeyan bakal kelangan dhuwit recehan, nanging yaiku sing digoleki, menehi padha menyang akun utama sampeyan.

Saiki nganggo akun ponsel sampeyan, sampeyan bakal kepeksa muter dadu, tindakake banjur bakal nuduhake pesen yen sampeyan menang ing game kasebut. Sing apik yaiku sampeyan bakal nampa 500 dhuwit recehan, amarga 500 koin sampeyan ora dietung, nanging sampeyan ora bakal kelangan nalika muter karo tamu sing digawe dhewe.

Spasi Paralel - Multi Akun
Spasi Paralel - Multi Akun
Pangembang: LBE Tech
Price: free

Mbusak pangguna tamu banjur gawe liyane

Pemain Parchis Star

Tugas sing kudu ditindakake supaya aplikasi ora dingerteni apa sing dadi kita, aja ninggalake pitunjuk, amarga kabeh kedadeyan bisa mbusak data Space Parallel. Iki minangka trik sing gampang banget lan migunani yen pengin duwe dhuwit recehan tanpa wates, amarga tugas sing mbutuhake wektu minimal.

Kanggo nindakake iki, sabar lan tindakake langkah sabanjure supaya bisa nggawe pangguna tamu liyane sing bakal ilang lan menehi poin menyang akun utama. Parchis Star ngidini sampeyan muter karo akun tamu Utawa kanthi nggawe akun, sampeyan bisa nggunakake akun Facebook utawa email nganggo sandhi.

Langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Ngakses Setelan ponsel sampeyan
  • Telusuri "Aplikasi", klik banjur temokake Space Paralel, klik
  • Saiki ing Storage, klik "Clear data cache" lan data aplikasi
  • Iki bakal nggawe sampeyan mbusak track pangguna sing digawe dadi "Tamu"

Iki bisa dibaleni kaping pirang-pirang sing dikarepake, Supaya sampeyan bisa menang 500 koin kanggo saben game sing dimainake kanthi fiksi. Koin penting kanggo main ing Parchis Star, dadi duwe ewonan lan ewonan sampeyan bakal main game karo kanca-kanca tanpa kudu ndeleng pariwara utawa mesthi menang game.

Tansah menang ing Parchis Star

Posisi Parchis Star

Elinga terus kothak sing sampeyan bakal mindhah saben kothak lan priksa manawa sampeyan bisa, kabeh tanpa mbebayani tumrap musuh. Kanggo mangan chip lawan, luwih becik nomer akeh, nanging yen sampeyan duwe sawetara, sampeyan bakal luwih akeh gerakan supaya ora ndhisiki sapa wae.

Tansah nyoba duwe siji token saben liyane ing kesempatanSanajan tansah nonton manawa mungsuh liyane ora tekan wilayah kasebut kanggo mateni paling ora ana siji-sijine, nanging jaga-jaga nutupi mburi sampeyan kanthi apik. Paling ora duwe rong chip ing kothak aman, enteni mungsuh bisa kliwat lan yen sampeyan duwe kesempatan, mangan.

Yen sampeyan main dadi tim karo mitra liyane, luwih dhisik manawa salah siji saka rong wong entuk target, trik paling apik ing Parchis Star yaiku mangan kabeh chip kanggo maju. Sawise teka, sing sabanjure duwe gerakan dobel kanthi gulung siji lan sijine, mula advance bakal luwih cepet. Nggunakake mutiara, sampeyan bisa ngganti salah siji saka jangka pendek, luwih-luwih yen entuk 1 utawa 2.

Cara entuk mutiara ing Parchis Star

Mutiara Parchis

Salah sawijining perkara sing bakal nggawe kita duwe luwih saka siji yaiku njaluk mutiara (dikenal minangka permata), bisa digayuh kanthi ngirim mutiara (permata) menyang kanca-kanca Facebook lan nonton video aplikasi. Kanthi mutiara, sampeyan uga bisa entuk aksesoris, kalebu dadu kanthi gaya liyane, token pribadi, lan liya-liyane.

Kanthi kulit sampeyan duwe insentif liyane kanggo terus menehi tampilan anyar menyang Parchis Star supaya ora bola-bali, mula cocog karo para pemain sing wis nginstal suwe utawa sing bakal anyar. Yen sampeyan pengin milih game dadu utawa token anyar, bukak pilihan koleksi.

Carane entuk permata

Melu Liga: Yen sampeyan pengin entuk Permata, apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku melu Liga, pilihan kanggo nindakake iku bakal beda-beda, amarga bisa main ing macem-macem game. Liga Bronze sanajan rumit, nanging wajib ditindakake yen sampeyan pengin menang akeh permata.

Anugrah: Ing tombol ing jejere permata sampeyan bakal nemokake hadiah bonus. Gulung dadu lan wenehi hadiah menarik, ditambah kanca bisa ngirim dadu. Hadiah kasebut succulent lan digunakake kanggo entuk permata liyane, sing bakal nglumpukake akeh ing pungkasan dina yen biasane dolanan paling ora sawetara dina.

Permata gratis sing promosiake Parchis Star

permata lintang parchis

Salah sawijining perkara kanggo entuk permata gratis ing Parchis Star yaiku kanggo promosi video game Android ing Facebook, amarga iki sampeyan bakal oleh hadiah sing menarik, kalebu permata. Kanggo iki, kanca kudu ngirim dadu, sampeyan uga bisa ngirim yen pengin yen main Parchis Star.

Ngrampungake liga ing Star Parchis sampeyan bakal entuk atusan permata, amarga iki kudu dilakoni saben musim sing dadi juara. Liga Perunggu dianggep minangka liga kompetitif, nanging dudu kompleksitas, amarga sampeyan bisa saingan karo mungsuh liyane.

Tingkat munggah kanthi cepet karo Booster

Pangembang Parchis Star

Salah sawijining cara kanggo munggah level kanthi cepet yaiku nggunakake Booster, fitur game sing dipikolehi minangka hadiah utawa bisa dituku ing game kasebut. Fungsi utama yaiku supaya sampeyan level munggah kanthi cara sing luwih cepet, dadi sah dening Parchis Star.

Kanggo entuk entuk manfaat lengkap saka Booster, luwih becik sampeyan ngaturake akeh wektu yen sampeyan ngaktifake, amarga duwe wektu suwene kira-kira. Booster bakal nggawe sampeyan posisi apik banget nalika sampeyan entuk, dadi penting banget kanggo sing lagi wae miwiti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.