Bagean

Ing Androidsis, sampeyan bakal bisa nganyari kabeh warta babagan jagad raya Android. Ing macem-macem bagean ing web sampeyan bisa maca babagan game utawa aplikasi sing diluncurake ing Android. Uga mesthi nganyari babagan telpon paling anyar, tablet utawa smartwatch sing kasedhiya ing toko, lan analisis model sing paling misuwur ing bagean iki.

Sampeyan uga ora bisa kliwat tutorial lan trik sing ana ing Androidsis, sing bisa nggunakake telpon Android utawa aplikasi kanthi cara sing luwih efisien, kanthi nyenengake.

Cekakipun, supaya bisa dilaporake babagan apa sing kedadeyan ing Android, Androidsis minangka situs web referensi sampeyan. Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng kabeh bagean sing tim editor nganyari saben dina: