Fényképek megosztása a Google Fotókkal: a két lehetőség

Google Fotók

Ez a Google-szolgáltatás néhány érdekes funkcióval bővítette a horizontot, amelyet a nap végén minden felhasználó használhat. A Google Fotók most egy lépéssel tovább megy, egyszerű módot kínálva bármilyen kép megosztására a kívánt személyekkel, legyenek azok családtagok vagy barátok.

Mintha hálózaton osztaná meg, lehetősége van egy vagy több személy hozzáadására, így megtekintheti azokat a fényképeket, amelyek egy mappában vannak. Ebben az esetben az a helyénvaló, ha az igazán fontosat helyezi el, amelyek között szerepel egy unokaöccs, unokatestvér és még a tiéd is, ha az adott személlyel van.

Részletezzük hogyan oszthat meg fényképeket a google fényképekből, valamint a könyvtárat is arra az esetre, ha képeket szeretne engedélyezni egy felhasználói csoport számára, amelyet mindig a rendszergazda (jelen esetben Ön) választ ki. A fotót csak ők láthatják, olvasási engedélyt adnak, és mentik is, ha exportálni akarják a fotót.

Google Fotók
Kapcsolódó cikk:
A Google Fotók kukájának ürítése

A Google Fotók, valami több, mint képek és videók tárháza

fotókat a Google-lal

Számos Android-eszköz alapértelmezett alkalmazása., az idők során látta, hogyan cserélték ki, mivel sok gyártó a "Galériát" választotta. Ennek ellenére sokan a tiszta Androidot választják, miután elindítja és kiveszi a dobozból az alkalmazást előre telepítve.

Egy kis áttekintés után itt az ideje, hogy megemlítsem a rendelkezésre álló lehetőségeket, beleértve azt is, hogy mind a fényképet, mind a klipet szerkesztheti, annak ellenére, hogy nincs sok dolga, az alapokat elvégzi. Szerkesztőként tevékenykedik, ami, ha akarjuk, kiszabadít minket a bajból, funkciói között szerepel többek között szűrő alkalmazása, alkatrész kivágása, összekapcsolása.

A Google Fotók megnyitása után sok minden látható, beleértve a „Könyvtárat”, ahol a dolgok a használatuk során tárolódnak, beleértve a WhatsApp fájlokat is. Ez a jól ismert szolgáltatás körülbelül 15 GB-ot ad nekünk, megosztva a Gmaillel, a Fotókkal, a Drive-val és másokkal, amelyek általában a termelékenységet szolgálják.

Ossza meg fotóit a Google Fotókkal

Google Fotók megosztása

Képzeld el, hogy hatalmas képgyűjteményed van, ez megosztható ha szeretnéd a hozzád közel álló emberekkel, mindenekelőtt ha azt akarod, hogy jó kezekben legyenek. Legyen óvatos a feltöltött fotókkal, nézze át egyenként, és azonosítsa azokat, amelyeket általában fontosnak tart a felvett személy számára, így a későbbiekben mindig van lehetőség más ismerősökkel való megosztásra.

Ebben az esetben próbálja meg biztosítani, hogy a vendég teljes mértékben megbízható legyen, ha nem, akkor mindig eltávolíthatja az engedélyt, megtagadva a hozzáférést a létrehozott mappához. Az engedély mindig az lesz, amelyet megad, és bármikor eltávolíthatja, nem tud hozzáférni az összes feltöltött fényképhez.

A gyűjtemény megosztása a Google Fotókon keresztül, Csináld a következőt:

  • Indítsa el a Google Fotók alkalmazást a készüléken
  • Nyissa meg az oldalsó menüt, az összes elérhető opciót látni fogja, ez szükséges, ha el akarunk jutni az együttműködő beállításhoz, amit ebben az esetben kell használnunk a hozzáférés megadásához
  • A legördülő menüben keresse meg a „Partnerfiók hozzáadása” lehetőséget., Nyomja meg itt
  • Adja hozzá az illető fiókját, itt többféleképpen is megteheti, beírja az illető email címét, kap egy meghívót, amit el kell fogadnia és látni fogja az általad feltöltött dolgokat
  • Válassza ki a látható mappákat, próbálja meg a lehető legkisebbre csökkenteni őket, legalább egy általad választott, és nem adnak hozzáférést az összeshez, ez történik a legtöbb esetben a Fotókban

Távolítsa el az együttműködőt a Google Fotókból

A Google Fotók megosztási menüje

Valószínű, hogy az Ön és egy másik személy közötti együttműködés során nem lesz olyan előnyös, mint amire számítottál, ha úgy dönt, hogy megteszi a lépést, és korlátozza a vendégfiókot, Ön rendelkezik a hatalommal és a végrehajtással. Az ő dolga az, hogy mindig értesítse az együttműködőt, így észreveszi, és elveszíti a lehetőséget, hogy lássa az összes fotót, amelyet úgy dönt, hogy megoszt, például egy családtaggal.

Ha úgy döntött, hogy korlátozza az egyik személyt, a másik lépés, hogy meghívjon egy másikat, mindezt ha ebben a pillanatban szeretné megtenni, akkor várhat egy kicsit a lépés előtt. A Google Fotók ebben az esetben egyszerű okból korlátozza ezt, hogy nem túl sok felhasználó csatlakozik egy mappához, és átveszik egy bizonyos felhasználó képeit.

Ha szeretne eltávolítani egy együttműködőt, kövesse ezt lépésről lépésre:

  • Nyissa meg újra a Google Fotók alkalmazást
  • Nyissa meg a menüt, az összes elérhető opció megnyílik, fontos, hogy mindegyik látható legyen ennek a jól ismert eszköznek a megfelelő működéséhez, általában naponta sok fotót és videót tárol
  • Kattintson a "Megosztott könyvtár" elemre, kattintson a fiókra amit meghívtál, az e-mailről (e-mail)
  • Nyomja meg a "Törlés" gombot, és erősítse meg, amint megteszi, a meghívott felhasználó hozzáférése meg lesz tagadva, aki lehet rokon, barát vagy valaki, aki Önnel dolgozik, vagy kollégája, akivel személyesen oszt meg fényképeket és videókat.

Ossza meg fényképeit családjával

Google Fotók család

A kép családdal való megosztásának egyik leggyorsabb módja, ha elküld egy adott képet bizonyos számú névjegynek. Ez a módszer a Google által létrehozott alkalmazás összes verzióján működik, ami viszont számos funkciót tartalmaz, beleértve a miénkkel való megosztást is.

A „Google Fotók” galériaalkalmazás lehetővé teszi képek megosztását a Google-névjegyekkel, a velük való szinkronizálás az alkalmazáson keresztül történik. A névjegyek kiválasztása Öntől függ, ezért próbáljon csak a közelinek ítélt névjegyeket kiválasztani, ha hibázik, ezt és a többi kiválasztottat is eltávolíthatja.

Ha fényképeket szeretne megosztani a családdal, kövesse ezt az oktatóanyagot:

  • Nyissa meg azt a képet, amelyet el szeretne küldeni a Google Fotókból
  • Kattintson a „Megosztás” opcióra.
  • E lépés után válassza ki azt a névjegyet, akinek küldeni szeretne, lehet egy, két vagy több személy
  • Miután megkapták, lehetőségük van megnézni a képet a telefon, számítógép vagy táblagép nézőjével

Google Fotók
Önt érdekli:
Hogyan lehet megakadályozni, hogy a Google Fotók mentse a képernyőképeket
Kövessen minket a Google Hírekben

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.