Hogyan lehet névtelenül nézni a TikTok-ot

Lásd: Anonymous TikTok.

A kíváncsiság, hogy a szerelmünk vagy bármely más személy profilját lássák a TikTokon, néha a legjobban hat bennünk, és óvintézkedések megtétele nélkül közvetlenül megnézzük, kockáztatva, hogy az illető rájön, hogy mi csináljuk. Tudatlanság vagy figyelmetlenség miatt nem aktiválunk egy olyan funkció, amellyel a TikTok nem hagy nyomot valaki profilján tett látogatásunknak. Igen, ez a funkció létezik a TikTokon, és megtanítjuk Önnek, hogyan engedélyezze, hogy névtelenül megtekinthesse bárki profilját.

Névtelenül tekinthet meg bármely profilt a TikTokon

Aktiválja a TikTok profilok névtelen megtekintésének lehetőségét.

Amint azt a bejegyzés elején elmondtuk, van egy lehetőség a TikTokon, amely lehetővé teszi, hogy megnézze, ki látogatta meg a profilját, és ez el van rejtve a sok egyéb funkció között, amelyekkel ez a közösségi hálózat rendelkezik. Ezt a TikTok funkciót Ghost Mode néven is ismerik.

Ha nem tudja, hogyan találja meg ezt a funkciót, ne essen kétségbe, mert itt megmutatjuk, hol található, és mit kell tennie az aktiváláshoz. Menjünk a TikTok oldalra, hogy megtaláljuk ezt a lehetőséget Nézze meg a profilokat névtelenül.

Az első lépés a TikTok alkalmazás megnyitása az eszközön, de először ellenőrizze, hogy be van-e jelentkezve fiókjába. Ezután, amikor a TikTok főmenüjében van, kattintson az i-rea profilod kúpja amely az alkalmazás bal alsó sarkában található.

Már a profiljában keressen egy lefelé mutató nyilat a jobb felső sarokban, és jelenítse meg a menüt. Ezen a menün belül a fogaskerék ikonra a jobb felső sarokban. Kattintson rá a belépéshez a fiókbeállításait.

A Beállítások és adatvédelem részben kattintson az Adatvédelem elemre egy másik menü megjelenítéséhez. A menüben keresse meg a „profil megtekintések”. Kattintson erre az opcióra. Látni fogja a „Profil megtekintése Előzmények”. Érintse meg a funkció kikapcsolásához. A TikTok kérheti, hogy erősítse meg a profilmegtekintési előzmények kikapcsolására vonatkozó döntését. A folytatáshoz erősítse meg választását.

Mostantól anélkül látogathatja meg a profilokat, hogy a felhasználók tudnák, hogy Ön meglátogatta őket.

Valamit észben kell tartani

Szellem mód vagy névtelen TikTok.

Ha szellem vagy névtelen módban van a TikTokon, Ön is elveszíti a lehetőségét, hogy megnézze, ki látogatta meg a profilját. Ugyanebben a „Profil megtekintések” részben ez a figyelmeztetés van megadva: „Nézze meg, ki nézte meg az Ön profilját az elmúlt 30 napban, és engedje meg, hogy mások lássák, hogy Ön megtekintette az övéket. Értesítéseket fog kapni a profilnézetekről, ha aktiválta őket. Csak te láthatod, hogy ki nézte meg a profilodat. Ezt az opciót bármikor kikapcsolhatja.

Ha bármikor vissza szeretne térni aktiválja a megtekintési előzmények funkciót, egyszerűen kövesse újra ezeket a lépéseket, és aktiválja az opciót.


belépés tiktok
Önt érdekli:
Hogyan lehet bejelentkezni a TikTokba fiók nélkül
Kövessen minket a Google Hírekben

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.