Bizalmas e-mailek küldése a Gmail segítségével az Android rendszeren

Hogyan lehet lépésről lépésre törölni a Gmail-fiókot

A Gmail alkalmazást rendszeresen frissítik, ami azt jelenti, hogy új funkciókat vezetnek be benne. Az egyik olyan funkció, amely nemrégiben érkezett, az augusztus végi frissítésben, az a képesség, hogy bizalmas e-maileket küldjön. Ez egy olyan mód, amely lehetővé teszi az Android felhasználók számára, hogy könnyebben küldjenek érzékeny információkat.

Mivel ezek a bizalmas e-mailek, amelyeket elküldünk, önpusztítanak. Tehát sokkal könnyebb lesz azoknak a felhasználóknak, akik privát információk küldésére használják a Gmailt. Az alábbiakban többet is elmondunk erről a módról és arról, hogy miként használhatjuk androidos telefonunkon.

Ezekben a bizalmas üzenetekben, amelyeket az alkalmazásban el fogunk küldeni, az üzenetek továbbításának, letöltésének vagy másolásának lehetőségei deaktiválódnak. Ez feltételezi, hogy az információ meg fog jelenni folyamatosan az emberek között ezt a beszélgetést fogják folytatni.

Nagyon egyszerű módon használhatjuk ezt a funkciót. Tehát, ha privát információkat akarunk küldeni, vagy csak nem akarunk valakit, akinek nem lenne hozzáférése, akkor bizalmas e-mailt küldhetünk a Gmailben. Itt bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyeket követnünk kell.

Bizalmas e-maileket küldhet a Gmailben

Bizalmas e-mail küldéséhez ugyanazokat a lépéseket kell végrehajtanunk, mint egy normál e-mail küldés esetén. Megnyitjuk a Gmail alkalmazást, és rákattintunk a képernyő alján megjelenő ikonra, hogy elkezdhessünk új e-mailt írni. Ezután, amikor írjuk az üzenetet, rá kell kattintanunk a gombra függőleges pontok gomb a képernyő jobb felső sarkában.

Amikor ezt megtesszük, kapunk egy listát a lehetőségek közül, amelyek között megtaláljuk a bizalmas módot. Ebben a módban több szempontot is figyelembe kell vennünk, mivel megtehetjük konfigurálja ezeket a bizalmas üzeneteket, amelyeket a Gmail engedélyez nekünk. Van néhány szempont, amelyet figyelembe kell vennünk. Beállíthatjuk azt az időtartamot, amikor azt szeretnénk, hogy ez az üzenet látható maradjon. Amint telik az idő, ez az e-mail önpusztít.

Bizalmas Gmail e-mail

A Gmail lehetőséget ad arra is, hogy jelszót állítsunk be az üzenethez. Ebben az értelemben két lehetőségünk van, amelyek a következők:

  • Alapértelmezett: Ebben az esetben azok a felhasználók, akik ezt az üzenetet kapják, közvetlenül megnyithatják, amíg a Gmailt használják. Ha az illető felhasználó nem használja a Gmailt, akkor az e-mailben jelszót kap, aminek köszönhetően hozzáférhet az említett üzenethez.
  • Jelszó SMS-ben: Maga a név egészen világossá teszi számunkra. Az üzenet címzettje SMS-ben kap jelszót. Tehát be kell írnunk az illető telefonszámát, hogy megkapja ezt az üzenetet jelszóval.

Miután ezt megállapítottuk, csak annyit kell tennünk meg kell írni az üzenet tartalmát, és fájlokat csatolhatunk, ha akarunk. Ebben az értelemben olyan lesz, mint amikor normál üzenetet küldünk az alkalmazás segítségével. Miután elkészültünk, egyszerűen el kell küldenünk.

Nyisson meg bizalmas üzeneteket a Gmailben

Ha bizalmas e-mailt kap a Gmail, akkor attól függ, hogy az azt küldő személy milyen lehetőséget választott. Ha nincs jelszó, ezt az üzenetet közvetlenül az alkalmazás segítségével tudjuk megnyitni androidos telefonunkon. Az üzenet eltűnik a beérkező levelek mappából, amikor a megállapított dátum elmúlik, amit látni fogunk az e-mailben jelezve.

Ha az üzenetnek van jelszava, az első dolog, amit meg kell tennünk, be kell vezetnünk az üzenetbe. A Gmail megkéri, hogy írja be ezt a jelszót az üzenetbe. Így problémamentesen megnyithatjuk az e-mailt. Ezekkel a lépésekkel problémamentesen használhatunk bizalmas e-maileket az e-mail alkalmazásban. Használta már ezt a funkciót?


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.

bool (igaz)