Hogyan lehet aktiválni a második helyet a Xiaomi MIUI-ban

MIUI 11

Szokás, hogy egy barát, családtag vagy ismerős kölcsönadja tőlünk a telefont bármilyen feladat elvégzéséhez, legyen az hívás, szöveges üzenet küldése, játék ... bármi. Ha kölcsönad, biztosan vigyázunk arra, hogy kíváncsiságból ne látogasson el privát oldalakra, például fotógalériánkba. Ehhez van egy második tér nevű függvény.

Ennek alapja egy teljesen szűz felület létrehozása, amely vendégfiókként működik mindenki számára, aki hozzáfér az eszközünkhöz, bár teljesen új, személyre szabott térként is használhatjuk. A Xiaomi MIUI - és a Redmi - ezt a funkciót kínálja, és az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet aktiválni.

Így aktiválhatja a Xiaomi második helyét

Az első dolog, amit meg kell tennünk, a hozzáférés konfiguráció, szakasz, amelyben keressük a dobozt Speciális funkciók, ami a 21. szám. Ha bent van, három szakaszt találunk, amelyek Game Turbo, Gyorsan válaszol y Második hely. Nyilván az utóbbira fogunk kattintani, mivel ez az, ami ezúttal minket érdekel.

A második tér létrehozása előtt megjelenik egy értesítés, amely megemlíti a funkció előnyeit. Először is elmondja, hogy ezzel a móddal bármikor biztonságosan tárolhatjuk az alkalmazásokat és fényképeket, létrehozhatjuk - és törölhetjük őket -, és nem jelent semmiféle kockázatot, így a fő felületet nem érintik a változtatások azt. második szóköz.

Ezután ugyanabban a figyelmeztető képernyőn alul található a gomb Menj a második helyre, melyiket kell megnyomni. Ezt követően az eszköz folytatja annak létrehozását. Miután ez megtörtént, megjelenik egy üzenet, amely jelzi, hogy a mobil a második helyre vált és sikeresen létrehozták.

A két meglévő szóköz (a fő és a második) közötti váltáshoz használhatunk jelszót vagy parancsikont. Ezt a második hely létrehozása után konfiguráljuk.

Abban az esetben, ha a szóközök közötti váltást egy gyorsparancs segítségével választottuk ki, ez automatikusan létrejön mindkét felületen, csakúgy, mint egy alkalmazásé. Csak a főtér és a második közötti váltáshoz kell rákattintania; Ilyen egyszerű az egész. Az egyikről a másikra váltás csak egy-két másodpercet vesz igénybe, bár ez rövid extra időt vehet igénybe.

A második szóköz törléséhez egyszerűen el kell érnie a Második hely amit már jeleztünk, majd kattintson a jobb felső sarokban elhelyezett kuka ikonra, amely automatikusan megjelenik a második hely létrehozása után. Erre kattintva megjelenik egy üzenet, amely azt mondja nekünk, hogy "a második helyen lévő összes alkalmazásadat elvész a törléskor". Beadjuk eltávolít és voila, ezt töröljük. Később is létrehozhatjuk, ahányszor csak akarjuk.

Kapcsolódó cikk:
A Guest Mode vagy a Second Space aktiválása az Androidon

A második hely különösen akkor hasznos, ha valakinek kölcsönadják a mobiltelefont, ahogy az elején mondtuk. Az olyan alkalmazásokból, mint a galéria, hiányzik az összes olyan fotó, amelyet a fő térben készítünk, míg más alkalmazásoknál nincsenek az első helyen alkalmazott változtatások, beállítások és adatok.

Érdemes megjegyezni a másodlagos térben található alkalmazások alapértelmezés szerint előre telepítve vannak, ezért nem találjuk meg azokat, amelyeket saját magunk telepítettünk.

Ha nem akar teljesen új helyet létrehozni, akkor lehetőség van kettős alkalmazások létrehozására is. Ezzel a funkcióval szinte minden alkalmazás vagy játék másolatát létrehozhatjuk - beleértve a WhatsApp-ot, a Facebookot és más közös érdekűeket is. A másolatnak nem lesz adata az eredeti képéről, így teljesen szűz lesz. A következő cikkek is érdekelhetik:


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.

bool (igaz)