Hogyan hagyhat el egy WhatsApp csoportot anélkül, hogy bárki tudná

WhatsApp

A WhatsApp a leggyakrabban használt azonnali üzenetküldő alkalmazás ma meghaladja legnagyobb versenytársát, jelen esetben a Telegramot. Val vel több mint 2.000 millió aktív felhasználó, az Android felhasználók által preferált alkalmazás, és sokáig sok fejlesztéssel frissült.

Az egyik dolog, amely időnként elsöprőnek bizonyul, sok embercsoportban van, a legjobb ebben az esetben az értesítések elnémítása, hogy ne hangon keresztül fogadjuk az értesítéseket. Bár a legjobb alternatíva, ha úgy látja, hogy nem ezt várta hagyja el a csoportok bármelyikét anélkül, hogy bárki tudná.

Hogyan hagyhat el egy WhatsApp csoportot anélkül, hogy bárki tudná

A csoportból való kilépés soha nem könnyű, főleg, hogy az értesítés eljut a csoport tagjaihoz, de van egy jó alternatíva, hogy ez ne történjen meg, legalábbis lopakodó módon távozzon. Minden részletet meg fogunk magyarázni Önnek, hogy bárki tudta nélkül végezze el.

WhatsApp csoport

Kövesse az összes lépést, hogy hagyjon egy csoportot a levélre anélkül, hogy erről értesítést kapna: "Daniel kilépett a csoportból":

  • Az első és lényeges dolog a WhatsApp alkalmazás megnyitása androidos eszközén
  • Válassza ki a távozni kívánt csevegőcsoportot, és kattintson az információkra, itt kattintson "Csendesítsd el a beszélgetést egy évig"
  • Végül iratkozzon be a csoportba, és senki sem fogja észrevenni, hogy távozott

A WhatsApp fontos eszköz a kapcsolattartáshoz a családdal, a barátokkal és akár munkacsoportot is felállítani, hogy közvetlen kapcsolatban legyenek. Néha kellemetlenséget okozhat, ha a csoport, amelyben tartózkodik, általában nagyon aktív, és több értesítést kap.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Hozzászólás, hagyd a tiedet

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.

  1.   David dijo

    Amint ebbe a csoportba írnak, megjelenik a főképernyőn az olvasatlan üzenetek számával. Ez még csak távolról sem hagyja el a csoportot, de mindenképpen köszönöm