Hogyan lehet elrejteni, ha csatlakozik a Facebook Messengerhez

Facebook Messenger

A Facebook Messenger nagyon népszerű alkalmazássá vált az Androidon. Sok felhasználó rendszeresen használja telefonján az üzenetküldő alkalmazást barátaival való kommunikációhoz. Bár van egy szempont, amely sokakat zavar, és az, hogy bármikor láthatja állapotát, ha csatlakozik az alkalmazáshoz. Mivel lehetséges, hogy azt szeretné, ha valaki nem látná, és így nem tud veled beszélni. A jó rész az, hogy ezt el lehet rejteni.

Ezért az alábbiakban bemutatjuk a módját elrejthetjük, ha a Facebook Messenger segítségével kapcsolódunk. Tehát nem fognak zavarni, ha ezt akarod. A követendő lépések nagyon egyszerűek, majdnem addig, amíg aktiválja az adatmentést az alkalmazásban.

Ebben az esetben, ha el akarjuk rejteni állapotunkat az üzenetküldő alkalmazásban, a teljes folyamatot két részben kell végrehajtanunk. Egyrészt meg kell tennünk néhány lépést magában a Facebook Messengerben, de másokat is meg kell tennünk a közösségi hálózaton, amely általában társul. Az összes lépést megmutatjuk.

A Facebook Messengeren

Facebook Messenger állapota

Ezután először belépünk az üzenetküldő alkalmazásba. Odabent, meg kell néznünk a profilképünket, amely a képernyő jobb felső részén jelenik meg, lekerekített formával. Ezután rákattintunk a fotóra, hogy ily módon hozzáférjünk az alkalmazás konfigurációs lehetőségeihez.

Ezekben a beállításokban meg kell vizsgálnunk az Elérhetőség nevű szakaszt vagy azt írja, hogy "Aktív állapot", a Facebook Messenger verziójától függően. A listán találjuk meg először. Ez az a rész érdekel minket ebben az esetben. Ez az a funkció, amely megmutatja, mikor kapcsolódunk az alkalmazáshoz. Ezután rákattintunk.

Ezután az alkalmazás egy új képernyőre vezet, ahol éppen kapunk egy kapcsolót. Alapértelmezés szerint aktiválva van, így a kapcsolatainkat mutatja, amikor kapcsolódunk. Amit tennünk kell, ebben az esetben egyszerűen deaktiválja a kapcsolót. Ez azt is jelenti, hogy nem fogjuk látni, amikor kapcsolataink összekapcsolódnak az alkalmazásban. Ha ez megtörtént, kiléphetünk a beállításokból és magából a Facebook Messengerből.

A folyamat első részét már elvégeztük. Most, a sor a második rész folytatására, amit, amint elmondtuk neked, meg kell tennünk a Facebook alkalmazásban.

A Facebookon

Facebook állapota

Ezután belépünk Android telefonunkon a Facebook alkalmazásba, szükség esetén bejelentkezünk. Mit kell tennünk ebben az alkalmazásban a csevegés letiltása, hogy az alkalmazás teljes folyamata befejeződjön. Mint kijelentkezni a Facebook Messengerből, meg kell tennünk ebben az alkalmazásban.

A közösségi hálózat alkalmazásában rákattintunk a három vízszintes csíkra, amelyek az azonos menübe vezetnek. A képernyőn megjelenő lehetőségek közül kattintson az alkalmazás beállításaira és adatvédelmére, a lista vége felé található. Az új lehetőségek ekkor megjelennek ebben a szakaszban. Ami most minket érdekel, az a Konfiguráció. Ezután rákattintunk.

Ezen belül egyszerűen a végére kell mennünk. Megtaláljuk az Active State nevű szakaszt. Ha régebbi verziót használ, akkor valószínűleg meg kell keresnie a Facebook Chat részt, egy kapcsoló mellett, amely alapértelmezés szerint aktiválva van. Azok számára, akiknek aktív állapotuk van az alkalmazásban, be kell lépnünk ebbe a szakaszba, majd kapcsoljuk ki a kapcsolót. Ezzel letiltjuk az alkalmazás csevegését, így befejeződik a Facebook Messengerben elindított folyamat.

Ha bármikor meggondolja magát, hogy újra megmutassa a kapcsolat állapotát, a követendő lépések ugyanazok. És újra meg kell valósítanod őket mindkét alkalmazásban.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.