A WhatsApp megakadályozza, hogy engedélyünk nélkül felvegyenek minket az alkalmazás csoportjaiba

WhatsApp telepítés

A csoportos csevegések a WhatsApp egyik legfontosabb funkciójává váltak. Bár az ilyen típusú csevegések nem minden felhasználónak tetszenek. Különösen az a könnyedség, amellyel valaki egy csoportba helyezheti Önt, az Ön engedélye nélkül. Ezért hetekkel ezelőtt megerősítették, hogy az alkalmazás megy változásokat vezet be ebben a tekintetben.

Mivel a WhatsApp olyan funkcióban működik, amellyel megakadályozza, hogy valaki beleegyezése nélkül csoportba helyezzen. Ez a funkció már egy kicsit közelebb áll a hivatalos személyiséghez. Mert már konkrét adatokkal rendelkezünk a működéséről. Úgy tűnik, hogy megérkezésük néhány hét kérdése.

Az alkalmazás felhasználói kis csoportja már hozzáférhet ehhez a funkcióhoz. Hála annak, hogy kiválaszthatja, kiket szeretne hozzáadni az alkalmazás egy csoporthoz. Egy jó módja annak, hogy megakadályozzuk a WhatsApp-kapcsolattartókat abban, hogy ez a lehetőség mindenkor legyen. Hogyan fog működni ez az új szolgáltatás az üzenetküldő alkalmazásban?

Kapcsolódó cikk:
Hogyan lehet véglegesen törölni egy csoportot a WhatsApp-on

Könnyen ellenőrizheti, hogy rendelkezik-e ezzel a funkcióval. Az alkalmazás beállításain belül meg kell adnia az első részt. Ezután meg kell adnia az adatvédelmet. Ha már rendelkezik ezzel a funkcióval, látni fogja, hogy itt jött létre új csoportok néven, amelyben ezt konfigurálhatja. Bár az üzenetküldő alkalmazás felhasználóinak többsége még mindig nem fér hozzá. De már tudjuk, hogyan működik.

Ellenőrizheti, hogy ki helyezhet egy csoportba a WhatsApp-on

Whatsapp csoportos meghívók

Amikor ezt a csoportszakaszt megadja a WhatsApp alkalmazásban, a felhasználóknak számos lehetősége lesz. Hála nekik, lehetővé válik annak kezelése, hogy ki vehet fel minket egy csoportba az alkalmazásban. Tehát lesz olyan felhasználó, akit ez nem érdekel túlságosan. De sokan mások nem akarják, hogy bárki felvegye őket például egy csoportba. Ezeket a beállításokat ebben a szakaszban egyszerűen konfigurálhatja.

Mivel benne összesen három lehetőség közül választhatunk. Így, hogy nagyon egyszerűen meg lehessen állapítani, hogy ki vehet fel minket egy csoportos csevegésbe a WhatsApp-on. Kétségtelen, hogy ez egy olyan funkció, amelyre sok felhasználó számított az üzenetküldő alkalmazásban. A lehetőségek a következők:

  • Minden. Ugyanazt a viselkedést feltételezi, mint eddig az alkalmazásban. Vagyis bárki hozzáadhat egy csoportos csevegéshez. Akár egy olyan személyről van szó, aki van a kapcsolatai között, vagy ha ez a személy egyáltalán nem ismer, de ismer a telefonszámod.
  • Kapcsolataim: Csak azoknak a személyeknek lesz lehetősége felvenni Önt a WhatsApp csoportjába.
  • Senki: Ezzel a lehetőséggel nem lesz senki, de egyáltalán senki, aki az Ön engedélye nélkül felvehet egy csoportos csevegésbe az alkalmazásban. Abban az esetben, ha az alkalmazásban egy csoport tagja akarsz lenni, két lehetőséged lesz. Vagy Ön hozta létre ezt a csoportot, vagy meg kell kérnie a belépést, mint annak a linknek a használatával.

WhatsApp

Abban az esetben, ha egy ismerős megpróbál felvenni egy csoportba a WhatsApp-on, de lehetősége van senkire, az illető értesítést kap. Megjelenik egy ablak, amelyben azt mondják, hogy nem lehet téged felvenni ebbe a csoportba. Nincs kifejezetten megadva, hogy azért van, mert ezt az opciót aktiválta. Bár sejteni lehet, hogy ennek az az oka. Ami megengedett, hogy ez a személy privát módon meghívható legyen a csoport tagjai közé. Az említett személy elfogadhatja vagy nem fogadhatja el a meghívást.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.