A Viber most tartalmaz egy időzítőt az önpusztító képek és videók számára

Viber

A Snapchat indította el ezt a feltűnő funkciót, amely egy időzítő beépítése, amely meghatározza a fénykép megtekintésének idejét. Ez a feltűnő formája fogadást a mulandó egy „pillanat”, akárcsak az Instagram Stories, számos alkalmazáshoz eljuttatták, mint például a fent említett Instagram.

Viber most a hype vonatra ugrik, és enged határidőt szabjon a médiában, amelyet megosztunk ismerőseivel vagy barátaival ebben a leghívottabb alkalmazásban az audio hívásokhoz. Egy másik nagyon fontos funkció, hogy egy kicsit ellenőrizhessük a tartalmat, amelyet megosztunk ezen a nagyon feltűnő alkalmazáson keresztül.

A dolog nagyon egyszerű az a kiválasztásakor videó vagy kép, amelyet el fogunk küldeni a vevőnek, így csak egy ceruza ikonra kell kattintanunk egy képernyőkép hozzáadásához, majd meg kell keresnünk az időzítő ikont a képernyő bal alsó sarkában.

Viber

Kattintson rá, és mi választhatunk 1, 3, 7 és 10 másodpercig. Ez az az időtartam, ameddig a megosztott képeket vagy videókat a rádióerősítő megtekintheti, miután kinyitották őket. Az idő múlásával eltűnik, mintha varázsütésre.

Ezek a Viber hírei:

  • Titkos üzenetek: tedd a a képekre és videókra vonatkozó határidő úgy, hogy kinyitásuk után önpusztítanak
  • Tiszta csevegési előzmények - gyorsan törölje az összes üzenetet egy beszélgetésben
  • Azonnali videóüzenetek: nyomja meg a és a gombot tartsa azonnali videó ikont akár 30 másodperces videofelvétel készítésével a pillanatot

A titkos üzenetek már voltak a Viber január 31-én jelentette be, de ebben a frissítésben jelenik meg a szolgáltatás. A felsorolt ​​másik két funkciót már korábban megvalósították.

Rakuten Viber Messenger
Rakuten Viber Messenger
Fejlesztő: ViberMedia
Ár: Ingyenes

Kövessen minket a Google Hírekben

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.