A Google Fotók megmutatja, hogy a kukában lévő fotók véglegesen törlődnek-e

A Google-fotók elmosják a hátteret

A 2015-ös elindítása óta megszűnt a Google fotótároló szolgáltatása, a Google Fotók növelte a számunkra kínált funkciók és szolgáltatások számát, amelyről megfelelően beszámoltunk az Androidsis-ban, hogy Ön a lehető legtöbbet tudja kihozni belőle.

Az utolsó funkció, amelyet a Google felhőtároló szolgáltatása épp hozzáadott, a Google Fotókkal kapcsolatos, a kukában található az összes törölt fénykép leáll a Google Fotók-fiókunkból, és egy idő után teljesen törlődnek.

Mostantól kezdve minden alkalommal, amikor fényképet töröl a Google Fotókból, a fiókjában lévő kukába mehet, hogy ellenőrizze, hány hatékony nap van hátra a fotó eltűnik a fiókjából. A Google Fotók natív módon tárolja az összes fotót, amelyet 60 napig törlünk a fiókunkból, ami több mint elegendő idő ahhoz, hogy helyreállítsuk őket.

Dátum törölt fotók papalera Google Fotók

Ez idő után eltűnnek. Ha telik az idő, és még mindig nem vagyunk biztosak abban, hogy valóban ki akarjuk-e törölni ezeket a fotókat, hozzáférhetünk hozzájuk, hogy közvetlenül vagy más módon visszaállítsuk őket ellenőrizze, hogy hány nap van még törölve a Google Fotók-fiókunkból, és nincs más módunk a visszaszerzésre.

Ez az új szolgáltatás elérhető az Android rendszerű Google Fotók 4.51-es verziójátólHa még nem érhető el az eszközén, órák vagy napok múlva jelenik meg.

Ismét látható, hogy a Google Fotók továbbra is unem a Google egyik legértékesebb szolgáltatása ügyfelei számára, Tehát jelenleg nincs veszélye annak, hogy a Sundai Pichai meg akarja ölni, mivel néhány szolgáltatásával rendszeresen előfordul annak ellenére, hogy továbbra is erősen használják őket.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.

bool (igaz)