Como compartir sitios en Google Maps

Google Maps

Empresas, como restaurantes ou tendas, están a ter moita presenza en Google Maps. A aplicación busca que haxa un contacto cos clientes. Polo tanto, durante meses podemos enviar mensaxes ás empresas usando a aplicación. Ademais, tamén podemos usar a aplicación en Android como método para estar sempre ao tanto das novas promocións ou ofertas que están nun determinado negocio, empregando a función follow. Aínda que hai máis funcións neste sentido.

Para iso, é posible compartir sitios cos teus amigos en Google Maps. Así podes recomendar un restaurante específico aos teus amigos ou escoller entre varios o lugar onde saír a cear a próxima vez que os coñezas. En resumo, funcións das que podes aproveitar en todo momento.

Esta función incorporouse a unha das actualizacións máis recentes da aplicación. Polo tanto, se tes a aplicación actualizada, poderás facer uso desta función para compartir nela. Isto permitiralle recomendar sitios aos amigos, se algunha vez lle preguntaron onde deberían ir. Tamén se un grupo de amigos quere ir a un sitio, poden votar en todo momento. Podes aproveitalo en todo momento.

Comparte sitios en Google Maps

Compartir o sitio de Google Maps

Por iso, tes que introducir o perfil dunha empresa específica en Google Maps. Sexa un bar, restaurante, tenda, etc. No perfil / ficheiro deste negocio atopamos toda a información importante sobre el. Ao facer clic nesta pestana, obteremos unha serie de opcións. Unha das opcións que temos dispoñibles é compartir, que ten un botón na parte inferior desa pestana.

Polo tanto, facemos clic sobre el e logo faremos ser capaz de escoller o xeito de compartir. Podemos compartilo cos contactos que temos no teléfono. Tamén con contactos que temos en aplicacións como WhatsApp ou Telegram, así como noutras plataformas como Gmail ou Facebook. Polo tanto, escollemos as persoas e a forma en que compartimos este sitio.

Así, esa persoa recibirá unha mensaxe na que poderá ver que recomendamos este sitio a través desta función de uso compartido en Google Maps. É moi cómodo usalo neste sentido, especialmente se alguén quería saber sobre un sitio específico ou buscaba os seus datos, como o seu enderezo. Deste xeito, ter acceso a todos os datos do sitio en cuestión.

Aínda que hai máis xeitos de usar a función de compartir en Google Maps.

Comparte máis lugares en Google Maps

Comparte máis sitios de Google Maps

Porque é posible que quere recomendar unha serie de sitios a algúns amigos, se por exemplo van a unha cidade específica a visitar que coñeces ben. Entón dilles que restaurantes teñen que visitar en todo momento si ou si. Podes usar esta función en Google Maps para este propósito dun xeito sinxelo.

Cando o compartiches no primeiro restaurante, leva a unha segunda pantalla na que escoller os contactos. Verás que na pantalla, no centro, tes dúas imaxes. Un co restaurante ou sitio en cuestión. Mentres que o segundo é compartir máis sitios. Esta é a opción para usar neste caso, compartir máis sitios. Así, Google Maps permitiralle crear unha lista de sitios que despois compartirá con varias persoas dun xeito sinxelo.

Que che permitirá recomenda aos amigos lugares para visitar nunha cidade específica. Ademais, se tes que facer plans cos amigos, mostra as opcións que hai para saír esa noite e escoller o restaurante que mellor se adapte a ti, que a xente poida votar. Sen dúbida, unha función en Google Maps que se pode usar moito.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado.

*

*

  1. Responsable dos datos: Actualidade Blog
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.