Como ver os inicios de sesión da túa conta de Facebook

Facebook

Moitas persoas poden ter dúbidas sobre a seguridade das súas contas de redes sociais. Ou sospeitan que alguén entrou na súa conta. Polo tanto, nas redes sociais podemos ver os inicios de sesión da conta, a ver se entrou alguén. Xa vos amosamos como isto foi posible en Instagram. Tamén podemos facelo en Facebook.

Deste xeito, en Facebook podemos ver os inicios de sesión na nosa conta iso estivo nela. Así, móstranse datos como o lugar, o dispositivo que se usou e a data. Así, dun xeito sinxelo é posible detectar se alguén entrou na nosa conta sen permiso.

Isto é algo que podemos facer tanto no versión de escritorio como na aplicación para teléfonos de redes sociais. Amosámosche os pasos a seguir na aplicación Android. Poderás ver que é moi sinxelo ter acceso aos datos dos inicios de sesión e ver este historial que se garda na aplicación da propia rede social.

Artigo relacionado:
Como xestionar as notificacións de Facebook en Android

Ver o historial de inicio de sesión de Facebook

Inicio de sesión en Facebook

Primeiro de todo teremos que facelo abre a aplicación Facebook no noso teléfono Android e inicie sesión na conta. Cando xa estamos no menú inicial, no feed, da rede social, podemos iniciar o proceso. Teremos que facer clic nas tres franxas horizontais situadas na parte superior dereita, para abrir o menú lateral. Nel abrimos a opción de configuración.

Cando estamos na configuración, observamos a sección de seguridade, que é a segunda que aparece na pantalla. Dentro dela hai varias opcións, unha delas é Seguridade e inicio de sesión. Esta é a sección que nos interesa neste caso, polo que facemos clic para ingresala directamente.

A continuación prememos na opción chamada "Onde iniciaches sesión", que ten un texto que di ver todo en letras azuis. Entrando nesta sección podemos ver todos os inicios de sesión que se fixeron na conta de Facebook. Amósanse desde o máis recente ao máis antigo, mostrando o dispositivo que se usou, o sitio onde se rexistrou a sesión e a data, así como se se utilizou a aplicación ou o navegador.

Artigo relacionado:
Como silenciar as historias de Facebook dos teus contactos

Polo tanto, podes ver de inmediato se alguén entrou na nosa conta de Facebook. Xa que podemos ver estes inicios de sesión de xeito detallado en todo momento. Podemos facer clic en cada inicio para ter máis datos. Algo que é moi útil para poder tomar medidas de seguridade por se hai alguén que entrou na conta.

Que facer neste caso?

Facebook

Pode darse o caso entrou na conta alguén que non sexa nós. Se facemos clic nun destes inicios de sesión que se amosan en Facebook, que é sospeitoso, podemos ver que a rede social nos ofrece unha opción chamada Protexa a túa conta. É unha medida que busca mellorar a súa seguridade.

Neste tipo de casos, hai un par de cousas que podemos facer para mellorar a seguridade da conta. O primeiro pode ser cambiar contrasinal temos en Facebook. É probable que alguén adiviñase o contrasinal, o que pon a conta nunha posición vulnerable. Un novo contrasinal é un bo xeito de protexer a túa conta.

Por outra banda, podemos activar a verificación en dous pasos, algo que xa che mostramos. Isto impide que alguén entre na conta sen o noso coñecemento engadindo un paso adicional no xeito no que temos que iniciar sesión na conta. É un método fiable e seguro que nos aforrará moitos problemas.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados con *

*

*

  1. Responsable dos datos: Actualidade Blog
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.